0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından

Çorapları bir yerde çıkardığı kıyafet yatakta artık söyleye söyleye sepete bazen atıyo, arkadaşımın eşi ütüsünü falan kendi yaparmış adam. Ben onları yaparım artık tamam ütüsünü yaparım çıkardıkları kıyafetleri hemen toplarım bunlar normal bana :)

Bu ara montunu bana sildiriyor şurayı bir silermisin diye geliyo siliyorum ama elimin altında milyon iş varken önüme montu koyuyo şurayı silermisin diye artık dedim heralde sizin evde baban montunu hep annene mi siliyordu erkeklerin silmesi yasak diye biliyosun heralde dedim diyoki senin baban kendimi siliyor du montunu annen siliyordu dedi küstü aldı gitti montunu geri astı askılığa yine de silmemiş amann valla ne yapsak olmuyo bizde mi bir yanlış var yapınca iyiyiz yapmayınca kötü 

20 Cevaplar

+1 oy
(17,736 puan) tarafından

Bizim evde tam tersi benim çoraplarım bir yerlerde olur eşim bundan şikayetçi olur hep:D 7 yıllık evliyim hiç eşime çorabını neden buraya attın diye kızdığımı hatırlamıyorum

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyleydi yaa hep kızıyordum soyleniyordum devamlı  bekarken herseyini kendin yapiyrdun evlenince hanım arkamı toplarmi diye dusnuyorsun elin ayağın tutuyor yardmci ol bana evin işi zaten btmiyor bide çıkardığını atıyorsun her yere dedim baya bı utandı zaten beklemiyordu benden sanırım smdi düzeldi yaa
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Öyle her yerden toplamam genelde aynı yere koyar ama çoğunlukla ben alırım çorabını pantolonunu vs, bazende kendisi atar, çok nadir ayakkabısını silerim,  şahsen benim zoruma gitmez yaparken 
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Eşim daha önce bekar yaşadığı ve düzen sevdiği için böyle sorunlar fazla yaşamıyorum ben. Ütü çok nadir yaparım ben acelesi varsa rica eder yoksa kendi ütüler hatta benim kiyafetimi de ütüler:D Dolap dağınıklığı vs oluyor tâbiki ara ara ama gözüme batmıyor hallediyorum.
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Ajksjsjs çok şükür benim ki dağınık değil, işten gelince üstündekiker kirliyse sepete atar temizse asar. Yatarken giydiğini Sabah çıkarır katlar. 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Benim eşimde aynı çorabı bir yerde kirlisi bir yerde olurdu. Artık almıyorum. Koyduğu yerde duruyor sonra kendi atıyor. Çok dedim laftan anladığı yok. Arkasını toplamıyorum artık 
0 oy
(688 puan) tarafından
Bizde eşim benim arkamı toplar ve sürekli şikayet eder :)
0 oy
(361 puan) tarafından
Ayyy heryerden çorap çıkıyor eşim günde dort beş kez değiştirir koltukların altından çorap toplarım çok kızıyorum bir iki kere kaldırıyor sonra yine aynı :))
0 oy
(639 puan) tarafından
Aşırı dağınık bir tek çoraplarını atmaz ama montu pantolonu her yerde 
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Eşim çok titizdir o konuda hep kendi toplar
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Aman yorgun argın geliyo garibim birakta topliyim onun dışında topludur 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Çocuklardan daha çok iş çıkarıyor bana. Bu kadar dağınık insan görmedim yada arkasını toplayan var diye rahat 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Bizim evin en düzenli kişisi eşim dir kendisi çok titiz ve temizdir sabah işe giderken giydiği çorabı eve gelince hemen çıkarır sepete atar ev çorabı ve dışarı giderken giydiği çoraplar da ayrıdır 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Ben arkasını toplamıyorum hiç öyle bir alışkanlığımız yok çok şükür eşim liseden sonra hep ayrı kalmış ailesinden çok bekar evlerinde yaşamış o yüzden sanırım maşallah diyim çok hamarattır
0 oy
(3,339 puan) tarafından

Ay hayr eşim sağolsun tertipli biri işten gelir içeri girmeden banyoya girer üstünü değiştirir kirli ise sepete atar öyle gelir ha üstü temiz ise yatak odasına bırakır Bi ara kutlamaya calışoyordu birak dedim daha fazla dağıtır çünkü :D

0 oy
(567 puan) tarafından

Maşallah diyeyim, bizde durum böyle değil. Ütü yapmıyorum. Zaten alıştırılmamış ütüye, pek ütülü giymez düğün vs harici... 

Evimiz çoğunlukla topludur düzenlidir. Kendi katlar koyar giydiğini sonra kirleneni atar, arada derim varsa kirlin ver diye alkr dolabından atar makineye. Öyle bi düzenimiz var şükür. Ben eşime göre biraz daha dağınığım eee neden çocuk var üstümü katlayacak fırsat bulamıyorum koyuyorum yatak başlığına. Dağınıklığım kadarcık:) 

Bi şey pek rica etmez oramı buramı sil diye
0 oy
(630 puan) tarafından
Eşim bekarken de ayrı eve çıktığı için ne nasıl olmalı konusunda çok titiz. 
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Daha çok o benim topluyor. 
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Erkekler böyle temizlersen giyer yaparsan yer arka toplamak zaten bir dursun 
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Başak burcu bir eşim var benden önce temizlik yapmaya koşar :D 3 4 yıl kadarda yalnız yaşadığı için tecrübeli ütüyü kim eline aldıysa o yapar açıkçası öyle sen yaptın ben yaptım yok gün içinde robot çalıştırır ortalığı toparlar toz alırım ben onun dışında büyük temizliği birlikte yaparız atıyorum ben mutfağı toplarken eşim yatmaz kalkar evi toparlar yada yemeği yaparken gelip salata yapar yada sofra kurar oğlum bile alışmış durumda anne dur sana yardım ediyim diyip ıslak mendille sehpa siliyor :) 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 369 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 249 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hazall (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 402 göst.