Çorapları bir yerde çıkardığı kıyafet yatakta artık söyleye söyleye sepete bazen atıyo, arkadaşımın eşi ütüsünü falan kendi yaparmış adam. Ben onları yaparım artık tamam ütüsünü yaparım çıkardıkları kıyafetleri hemen toplarım bunlar normal bana
Bu ara montunu bana sildiriyor şurayı bir silermisin diye geliyo siliyorum ama elimin altında milyon iş varken önüme montu koyuyo şurayı silermisin diye artık dedim heralde sizin evde baban montunu hep annene mi siliyordu erkeklerin silmesi yasak diye biliyosun heralde dedim diyoki senin baban kendimi siliyor du montunu annen siliyordu dedi küstü aldı gitti montunu geri astı askılığa yine de silmemiş amann valla ne yapsak olmuyo bizde mi bir yanlış var yapınca iyiyiz yapmayınca kötü
Bizim evde tam tersi benim çoraplarım bir yerlerde olur eşim bundan şikayetçi olur hep 7 yıllık evliyim hiç eşime çorabını neden buraya attın diye kızdığımı hatırlamıyorum
Ay hayr eşim sağolsun tertipli biri işten gelir içeri girmeden banyoya girer üstünü değiştirir kirli ise sepete atar öyle gelir ha üstü temiz ise yatak odasına bırakır Bi ara kutlamaya calışoyordu birak dedim daha fazla dağıtır çünkü
Maşallah diyeyim, bizde durum böyle değil. Ütü yapmıyorum. Zaten alıştırılmamış ütüye, pek ütülü giymez düğün vs harici... Evimiz çoğunlukla topludur düzenlidir. Kendi katlar koyar giydiğini sonra kirleneni atar, arada derim varsa kirlin ver diye alkr dolabından atar makineye. Öyle bi düzenimiz var şükür. Ben eşime göre biraz daha dağınığım eee neden çocuk var üstümü katlayacak fırsat bulamıyorum koyuyorum yatak başlığına. Dağınıklığım kadarcık
408,335 soru
12,267,530 cevap
37,506 kullanıcı