0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Makine serviste iki haftadır bir sürü çamasır birikti ya normal çamasırları elimde yıkayacgm da çarşafları falan nasıl yıkayabilirim normal.deterjanla mı yıkaym bir de bi akıl verin ya bana 

13 Cevaplar

+2 oy
(249 puan) tarafından
İlk evlendim de hem kaynanamın hem kendi çamaşırlarimizi sürekli elimde yıkadım  15 yaşındaydım bide aklıma o geldi bian önemli lazım olan carsaflarini leğene sıcak suya kat çamaşır tozu at elinde cintikle en azından en ihtiyacın olanları yıkarsın canım inşallah biran önce gelir el ayak makine eğer çok kirliyse sıcak suya Isla biraz daha çabuk temizlenir ☺️ keşke yakın olsak hepsini atardım makineme benimkide 2. El ama güzel yıkıyor şükür en kısa zamanda gelir inşallah makinen 
-Reklam-
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Ah bacım bu soğukta usutursun.
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Konu komşu kımse yok mu canım rica etsen

Tek basına yıkama en azından sıcakla sıcakşa duruma üşütme eşinle sık daha kolay olur çabuk kurur 
(1,224 puan) tarafından
Tanıdik arkadas falan var ama onlarada cekiniirm ya tek yıkamam zaten canm carsaflar falan zaten nasıl yıkanacak ki
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Komşundan rica et makinada yıkasın ,biz öyle yapıyorduk 
0 oy
(51 puan) tarafından
Önemlileri elde yıka gerisi dursun çünkü hasta olursun biraz daha bekle istersen
(1,224 puan) tarafından
Simdilik öyle yapiyrm zaten ins gelir bir an önce büyük yıkanacakları nasil yıkayacagm ki bilemedim
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Ben olsam yakinlarima toplar gotururum yıkarım onlarda canım 

Komşu sıkıntı olabilir gönlü olmaz
(1,224 puan) tarafından
Yakınlarım yok ki gurbetteyim akraba vs götürecek yok arkadas komsu da cekinirim yani
(3,241 puan) tarafından
Ben olsam bende çekinirim gönülleri olmazsa
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Açık renkler elde yıkamada temizlenmeyebilir, sadece gerekli kıyafetleri yıka bence 
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Önemli olanları banyoda ılık suda yıka sakın soğuk suda yıkama hasta olursun 
(1,224 puan) tarafından
Yok canm sobada su ısitıp sıcak suyla yıkarım eldiven giyerm de büyük carşafları falan yıkanır mı ki onu bilmiyrm
(8,661 puan) tarafından
Onları yıkama canım  zorlanırsın ya bence dursun komşun yokmu yada annen yıkayamazlar mı
0 oy
(630 puan) tarafından
Normal detarjanla yıkayabilirsiniz. Hangi şehir bilmiyorum, çamaşırhaneler oluyor. Orada gidebilirsiniz. 

Önemli küçük şeyler elle olur ama bütün hepsini elle yıkayarak çok zorlanırsınız. 
0 oy
(482 puan) tarafından
Çarşafları leğene koyup, üstüne sıcak su ve deterjan koyup, leğenin içinde çıplak ayaklarınla bi güzel çiğnesen?? Benim aklıma bu geldi. Başka nasıl olur bilemem. Allah yardımcın olsun inşallah canım. 
0 oy
(987 puan) tarafından
Cnm elinle yıkama leğene yada kovaya koy deterjanı köpürt ayağınla bas çiğne. Yorulmaz sin cok
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Duru markasının sabun tozu var onunla yıkayabilirsin iki hafta çok uzun neden hala yapamamışlar 
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Bir çamaşırhane,kuru temizleme vs tarzı bir yer yok mu? Elde yıkamak çok zor olabilir ben öğrenciyken o şekilde bir yere götürüp yıkatıyodum kadın isteğe göre kurutup veriyordu veya ıslak veriyordu ona göre fiyatta değişiklik oluyordu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 180 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,532 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...