0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Rabbım herkes şifa versin.  Kanser arttı insan korkuyor bende olursam diye şuan çok yaygin

6 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
54 yaşına kadar bi ağrı kesici içmemiş annem , hazır gıda tüketmeyip hep sağlıklı beslendi 3.evre mide kanseriydi kaybettik o ölünce sağlıklı yaşama olan inançlarımda gitti kendisi bile diyordu bu kadar herşeyin sağlıklısını yedim neden ben oldum kola bile içmezdi hazır süt almazdı demem o ki oldu mu oluyor kurtuluş yok 
tarafından
Valla kader neyse o bacim
(577 puan) tarafından
Canım sebze meyvesini kendi ekip biçiyor muydu?
(571 puan) tarafından
Evet hemde doğal tohumlarla , hazır yumurta yemezdik ,dağdaki şifalı otları da çok kullanırdı hacamat sülük yaptırırdı , hergün egzersiz yapardı bir saatlik mesafeye bile yürüyerek giderdi hızlı tempoyla aniden ortaya çıktı ve 1 yıl çekmeden vefat etti
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Ayakta yeme içme daha çok tetikliyor diye duymustum
tarafından
Ne alaka peki
(5,038 puan) tarafından
Ayy deme.
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Çocuk arkadaşım olan babanlarin komşuda önce bir bacagini kanserden kaybetti şimdide ak ciğer mi kara ciğer mi ona bulaşmış 3 tür ondan parça alıp temizliyorum gencecik çocuk 29 yaşında bekar karnı delik deşik hortum takılı. Bu akşamda uvey ablası bahseti serhat iyi değil dedi çok etkilendim Rabbim ona tum hastalara şifa versin inşaAllah 
tarafından
Amin herkes şifa versin rabbim
0 oy
(567 puan) tarafından
İçimizi karartan o post.... 
0 oy
(12,759 puan) tarafından
Hali hazırda bir kanser hastası olarak gittiğim hastane  kanser hastalarıyla dolu diyebilirim yani beslenme den kaynaklı deniyor ama bilemiyorum 
tarafından
Geçmiş olsun neyin var
(12,759 puan) tarafından
Teşekkür ederim meme kanseriyim
0 oy
(417 puan) tarafından
Aslında kader ve genetik bence çünkü halam herşeyin doğalını yerdi sigara içmezdi meme kanseri oldu kayınvalidesi herşeyin en iyisini yerdi içerdi sigara ile aynı ortamda bulunmazdı tavuk yemezlerdi hormonlu diye hindi yerlerdi mesela Koah ve akciger kanseri oldu rahmetli oldu hepimiz birer adayız en doğalıda yesek en kötüsünü de yesek 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 371 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap