0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (700 puan) tarafından

Kızlar 3 ve 1 yaşında iki oğlum var uyku düzenleri çok iyiydi büyük oğlum öğlen 1 de yatar 2 buçuk 3 gibi kalkardı küçükte tam oturmadı ama normal diyordum ama artık o da 14 aylık oldu gündüz yatıyorum mesela uykuya dalıyorlar sonra ben daha odaya gitmeden uyanıyorlar ya da gündüz hiç uyumayıp akşam 6 7 civarı uykuları geliyor büyük oğlum özellikle oyundan başını alıp uyumak istemiyor öğle uykusu bıraktı desem o da değil dediğim gibi akşam saatleri yoruluyor uyuyor sonra da gece 1.2 de anca uyuyorlar mesela bugün az önce uyudular saat tam 1 di bazen çok yoruluyorum sürekli koşturma oyun oynama peşindeler düzen oturtmak için bir haftadır gündüz saat 1 gibi yatırıyorum ama asla uyumuyorlar ne yapmam gerek şu an gözlerim yarı görüyor yarı görmüyor o halde yazıyorum :( 

3 Cevaplar

0 oy
(1,383 puan) tarafından
Bende aynı durumun Bi farklısından muzdaribim kızımı 4 ayından sonra hep düzenle uyuttum mükemmel bir düzeni vardı ta ki 13 ay bitene kadar ne zaman 14 aya girdik uyku hak getire öğlen uykusu yok yatırıyorum çok güzel dalmış oluyor 15 20 dk sonra gülerek geliyor akşam 21.00 da yatıyor 22.30 da bir uyanıyor gece 12 1 e kadar kadar ayakta şimdi uyuttum inşallah kalkmaz diyorum sadece
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından

image

Az önce Osman Gönülal'a bakmıştım onun cevabı belki faydalı olur

(2,402 puan) tarafından
Aynen öyle bebek hariç üst düzeydeki çocuklar için diyorum bunu ne kadar çok uyurlarsa okadar çok gece uyumazlar ben kendi kızımda bizzat yaşadım bunu o yüzden hep öğlen tek uyku yapıyordum daha da uyutmazdım ona rağmen kızım gece 2 3 kere uyanırdı
(568 puan) tarafından
Doğrudur ben daha o evreye gelemedim. Bebeğim 7 buçuk aylık. Belki size faydalı olur diye görünce attım.
(700 puan) tarafından
14 aylık oğlum iki uyku yapıyor ama büyük oğlum tek yapıyor o da öğlen uyumuyor akşam üzeri yorgunluktan uyuyor gecenin bir yarısı da kalkıyor
0 oy
(410 puan) tarafından
Oğlum 11 aylık ve üç aydır ne gece ne gündüz uykusu yok sıfır şu an saat kaç ve onu uyutmaya çalışıyorum hala , artık halim kalmadı delirmek üzereyim , odaya koyup çıkmadan uyanır daha da bana mısın demez sabaha kadar, dün gece uyumadı sabah altida uyudu sekizde uyandı düşünün üç dört aydır böyle hasta değil keyfi yerinde yeterki bırak oynasın evin içinde ama cildiricam artık 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 330 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir anne (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (928 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 235 göst.

408,634 soru