0 oy
76 göst.
önce Aile kategorisinde (4,039 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz 

Benim vampir ayakta koca uyuyor bugün baza altindan  birşey alırken bebeklik emziklerini buldu küçük bir leğende su verdim emzik yıkıyor :D 

Bende yarının yemeğini yaptım bi kâhve yaptım oturdum yarına güzel planlarim var o yüzden şimdiden yaptım yemeğimi 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (229 puan) tarafından

Ve aleykümselam canım afiyet olsun, bu saate bebe mı kalır :D

Yoruldum valla bende misafirim vardı artık şişmeye başladım , şiştikçe zorlanmaya başladım :'(:D

önce (4,039 puan) tarafından
Kalıyor valla cnm bu saat oldu benimki ayakta 1 saat daha bekliycem uyumazsa eşimi kaldiricam yaticam bugün pazarda çok yorulmuşum
önce (4,840 puan) tarafından
Benımkı kaldı ya :D daha yenı uyuttum
-Reklam-
0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Bebeler uyuyunca kocaların derdiiii başlıyor bu sefer biz kadınlara rahat yok yaaaa :D;)

Hahaha ben o konuda çok rahatım 2 ay daha böyle gider sonrası Allah kerim
0 oy
önce (60 puan) tarafından
Oy maşallah subhanallah. Keyfe bak ya:) Afiyet şifa olsun canım. Benim ev şu an darmadağın çocuklarım yeni uyudu. Hatta küçüğü hala ayağımda dalsın yatıtıcam. Alışveriş yaptım bu gün. Yerleştiren edim daha. Diğer odaları da dağıttılar çocuklar. Gidip toplayıp kahvaltıya hamur mayalıycam. Çamaşır sermem lazım.  Gece oldu saat iki. Ben çok dertliyim tokanmayın:) 
Allah kolaylık versin inşallah cnm bende pazar yapmıştım yemekten sonra saçımı boyadım mutfağı toplamamistim hem mutfağı topladım hem aldıklarımi yerleştirdim o arada yemeğimi yaptım :)
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Afiyet olsun canım eşim işte bebekte uyuyor bende uzanıyorum gündüz uykum geliyor gece gelmiyor ya
Benim gece gündüz hep uykum var
Hamilelikten mi canım bende bazen hep uyuyasım geliyor
Hem hamilelik hem oğlumun düzensiz uykusu salı doğumum var bakalim bu saat oldu biz hayla ayaktayız düşün öğleni bulur uyuması
0 oy
önce (1,171 puan) tarafından

Aleykümselam afiyet olsun bende diyorum bu gece Büşra post açmadı valla alışmışım uyudu mu bebeler diye post acmana :D

Evet evet uyudu çok şükür eşim de şimdi geldi yemeğini verdim kahve yapacağım içeceğiz sonra uyku zamanı :)

Bu akşam çok yoğundum ellerine sağlık
0 oy
Yorum yapıyorum cevap vermiyorsun kız ayıp değil mi
Yani post actim diye 24 saat yorum gelsin diye beklemiyorum cnm ben uygulamadan çıktıktan sonra yazmışsın sana yazmayip senin altındakilere yazsam haklısın
He tamam o zaman kusura bakma bende dedim bisey mi dedim acaba yanlış

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 209 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
18 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 422 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu