Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz
Şimdiden hayırlı sahurlar
İftardan sonra cay içerken uyuya kalmışım şimdide uyuyamıyorum
Bebelerim uyuyor şükür
Gündüz balkon keyfi yapamıyorum geceyi degerlendireyim
Bebem şimdi uyudu sahur yaptim pilim bitti artık gözlerim gidiyor, hayırlı geceler💫💫💫💫
Hayırlı geceler canim
Sahura kalktım cnm ya oğlanlar uyancak onları bekliyorum yer içer eşim cami ye biz uykuya inşallah afiyet bal şeker olsun ❤️
Teşekkür ederim cnm Allah kabul etsin inşallah 🤲 ♥️ bizim sahura var daha 4 buçuk gibi hazırlıyorum
Amin cnm eşim camiye gidiyor oğlanlar konuşurken pek bişey yemiyor zaten biz erken yiyoruz
Allah kabul etsin inşallah cnm
Malesef benim bebe de uyumuyor sütum yetmiyor aç şuanda zorla uyutmaya calisiyirum
Keske siparis uzerine getirse onuda vermiyor aptamil bulmustu esim 10 eczema gezip ona guveniyordum sonra baktim kizim ac yapayim dedim helal degildir yaziyordu ūzerinde domuzun birseyini koymuslar gerizekalilar
Simdi evde sma alerjik bebekler icin var ama ne helal yaziyor ne haram insallah gerek kalmaz bakalim
1 ay sonra turkiye ye test icin gelecem evolvia varmis temiz icerikli ondan alicam baya
Allaha sukur kizim 5 bucuk aylik oldu az az ek gidada yiyor meyve puresi falan
Aslında rapor yapmaları lazım bizim raporlu özel mamaydi aylık reçete ettirip 12 kutu alıyorduk ama hemen gelmiyor du sabah gidersem ertesi gun akşam gidersem 2 ci gün geliyor du
Test yapmadilarki burda saglik berbat yavrum neler cekti 10 saat aglardi son zamanlar morarirdi aglamaktan kendi kendime buldum ben alerjisini diger kizimda alerjik ti bunda egzama olmayinca zor çozdum sıkintisini kolik zannediyordum diyete girdim aglama kesildi
Sizin neye alerjiniz vardi bu bebekte varmi genelde genetik oluyor her cocukta oluyor
Çocuk ağlamıyor ać olduğu ndna değil tekrar soylüyorum aç bir bebek se sürekli agalr dimi doyana kadar ama neden ısik aćılinca keyfi yerine geliyor oyunlar oynama ya başlıyor bunuda cvplarsiniz artık yani aç olduğunu sanıyordum ama aç olan bebek ağlar ağlamıyor bu
Evet derim ışık ışıklar acılık kapanıyor Allah'ım ya sizlerde buraya gelip dert yanmayın olur mu bir bebek acbolup olmadığını anlamk istiyorsunuz değil mi ee bebek açken ağlar ama bebeğim ağlamıyor sadce uyumuyor ve ısikalr kapalıyken ağlıyor acıkken oyun oynuyor bu aç olduğu anlmami geliyrib
Aleyküm selam akşam biraz yatmıştım oğlanla beraber 1 2 saat uyuduk kalktık bu saat oldu hala uyumuyor bekliyorum 🥱
Şu sıralar çok koşturmalı geçiyor o ne zaman uyursa o zaman yatmak zorunda kalıyorum yoksa bende izin vermiyodum uyumasına ama bir dönem bozuluyor bir dönem düzeliyor uykusu bazen ne yapsan gece yine ayakta kalabiliyor garip bi enerjisi var
Seni çok iyi anlaya biliyorum benim büyük öyle çünkü gecen cumartesi gündüz uyumadı aldık avm götürduk 2 saat oynadı koşturdu eve geldik dusunu aldırdım yedirdim yatırdım o ara babamla konuşuyorduk yoruldu sabaha kadar uyur artık dedik 2 saat uyudu bi uyandı bida ertesi gün 10 da uyudu fazlasıyla dengesiz ilerliyor 3 aksam iyiyse 5 akşam bozuk gidiyor
Uykuyu mu sevmiyor neyden dolayı oluyor bu durum onu da çözemedim
Kac yaşında canim ondanda olabilir biz bi ara doktora götürdük uyanmasını desteklemesi için bi kaç takviye baslatti ona rağmen uyumadı doktor uykuyu sevmiyor dedi 4
3 buçuk yaşında benimki
1 yaşında benimkide ama bu kadar da az uyuması normal gelmiyor bazen az uyusa bile enerjik oluyor nasıl oluyor diye sorguluyorum bazen çünkü ben bitik oluyorum onda tık yok 😄
Aleyküm selam bugun kulaklarını çınlattım ben seni burda okudugum kadar biliyorum sıkı takipçinim 🫣 bebe uyudu şükür sahur yapıcaz oglumla mutfakta hazırlık yapıyoruz eşimide hazır olunca kaldıracam hayırlı geceler
Hayır olsun canim kulaklarimi neden çınlattin merak ettim sahur için bizim erken daha 4 buçuk gibi hazırlıyorum ben
Ya benim bu program 2021 de hamilelikte açtım dogum yapınca buraya takıldım bi türlü girmediydi bugun bi denedim girdi bende normalde senin postlarını okuyorum ama yazamıyordum sevilen birisin bazen naptın diye merak edip açıp okuyordum bütün postları okudum buarada 🤗
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️
Sendende Allah razı olsun
Benim bebeler 10 da uyudu yarım saat bi kestirmişim ardından kalkıp duş aldım sahuru yaptım aslında 5.45 civarı imsak ama dün uyuya kaldığım için yapıp yatayım dedim bende aynı şu an senin gibi balkon keyfi yapıyorum
Dün gece bizde uyuya kalmışız bi gozlerimi açtım ki 22 dakika var ezana
Soğuk ama Sarıyor balkon ya gündüz çarşaf çektim balkona kabin gibi çevirdim çıkıyorum ama birşey anlamıyorum akşamdan acısını çıkarıyorum
Ay benim bi kapalı bir açık balkon var açık balkonu yazın kapalıyı kışın kullanıyoruz kapalı biraz küçük ama yetiyor bize bebeleri uyuttuktan sonra 2.3 saat kafa dinleme seansı yapıyorum hatta geçen çok soğuktu balkon eşim UFO’yu söküp ısıttı hala duruyor soğuk olunca takıyorum mis gibi 😂
Benim eski oturduğum evde ufo yakıyor dum bende kış bahçesi gibi takılıyorduk ne güzel oluyor du
Simdi soğuk diye değil ben oruç tutmuyorum sigara içmeye balkona çıkıyorum ayıp olmasın diye çarşaf çektim
Teyzem cuma günü Konya ya dönüyor içim çok buruk yine gurbette yalnızlık başlıyor insan böyle olacağını biliyor ama işte yine de üzülüyor uyku tutmadı
Allah yardımcın olsun inşallah cnm bende 1 buçuk yıl oldu farklı ile taşındım ama kendi çevremi çok özlüyorum gurbetlik gerçekten zormuş şimdi hem hastaneden dolayı hem tükürüğümu yalamamak için dönmüyorumda
Gerçekten çok zor annemi babamı çok özledim yaz gelse de gitsem diyorum ama bu seferde evimi eşimi çok özlüyorum Allah beterinden korusun elbet sağlıkla nefes alıyoruz çok şükür
Çok şükür cnm
1 saat önce kalktı paşam yoğurtlu pilav yedi uyudu sahur hazırlıyorum şimdi uyanmaz inşallah uyanınca 6 da ancak uyuyor 7.30 kalkıyor 😅🥲
Allah kabul etsin inşallah cnm uyanmamistir inşallah 🤲
Amin canım şuanlık uyanmadı şükür 🤗
Bebeğim her yarım saatte bir uyanıyor o kadar uykusuzum ki. Belki diştir dedim ağrı kesici bile verdim ama yok. Uyku gerilemesi mi neyse anlamadım kafam kazan gibi oldu uykusuzluktan. Her zaman gece dört kere uyandığı oluyodu ama bugün ekstra çok uyanıyor 🤦🏻♀️
Allah yardımcın olsun inşallah cnm
Amin kuzum amin
1,491,832 soru
24,377,369 cevap
348,423 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın