+1 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (20,729 puan) tarafından

Kalkın kıııız ben uyandım sizde uyanın naaabıyonuzzz bakalım bugün ben oğlumun beslenmesini hazırlıyorum kahvemi içtim sonrada wc banyo yıkayıp çamaşır ascam ev süpürüp yemek yapıcam çabuk uyanın işler bekliyooooo 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Saat 4.30 da yattım , 7de kalktım çamaşırları makineye attım , bulaşık Makinesini boşalttım , kahvaltı yaptım namaz kıldım hazırlandım ve işe gidiyorum:D

(20,729 puan) tarafından
:D namaz kılanlar olarak 1 0 öndeyiz Allah kabul etsin sen ne iş yapıyosun kız uykusuz nasıl dayancaksın pekii
(1,526 puan) tarafından
Elhamdülillah ❤️ ❤️  amin inşallah canım Allah seninkinide kabul etsin inşallah ❤️ İnan alıştım canım , hemen hemen her gün böyle ve şuan aşırı dinç hissediyorum. Uykular haram oldu gelmiyor gelmiyor :D devlet memuruyum canım
(20,729 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️ alışıyo bünye bi süre sonra demi Allah işinde gücünde güç kuvvet versin
-Reklam-
+1 oy
(14,872 puan) tarafından

Oğlum keyifsiz evi topladım makinaya çamaşır attım Safiye’m de sağolsun süpürüyor :) 2. Kahve mi içiyorum oğlumu sallayarak ;)

image

(116 puan) tarafından
Günaydın. Bir şey soracaktım. Ne kadara almıştınız robot süpürgeyi? Küçük evler için kullanışlı olur mu? :)
(14,872 puan) tarafından
2022 de almıştım o zaman 4 bindi :)
Benim evim de öyle büyük değil  2+1 kullanışlı tabiki de oğlumu sallarken süpürdü her yeri :)
(116 puan) tarafından
Eşime iş yerindeki abiler sakın alma gırgır gibi aynı demişler doğru mu canım? Gerçi şimdi de fiyatları çok pahalı sanirim
(20,729 puan) tarafından
Ohhhhh hayat sana güzel kız bizim 4 tane süpürge var eşim bide robot alalım dedi yeter abartma dedim sizce olması lazımmı :)
(14,872 puan) tarafından
Bu fırsat kaçar mı kız :) hemen aldır rahatlığımı anlarsın :)
0 oy
(3,365 puan) tarafından

Maşallah. Bu saatte uyanıpta iş yapan insanlara hayranım. Kolay gelsin :D

(20,729 puan) tarafından
:) oy teşekkürler canımmm
0 oy
(447 puan) tarafından
Okula hazırlanıyoruz bizde cnm
(20,729 puan) tarafından
:) maşallah canım
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Yine ben yine bir yığın çamaşır katlanacak ama önce kahvemi içecemmmm:D 

(20,729 puan) tarafından
:D demin serdim diğerlerini topladım tekrar atılacaklar var ay ne ara birikmiş 2 gün önce katladm yerleştirdim töbeee
(2,444 puan) tarafından
Valla kuzu bitmiyor ya illet şey ;)
0 oy
(108 puan) tarafından
Geri uyuyacam şimdi ahagaga
(20,729 puan) tarafından
:D uyan uyaaaan uyaaaan
(108 puan) tarafından
Uyanmdim artık mecburum uyanmam lazim
0 oy
(5,201 puan) tarafından

Günaydın günün aydın olsun inşallah cnm 

5 buçuk gibi eşimi kaldirdim 7=40 a kadar uyudum şimdi tekrar ayaktayim bu saat oldu oğlum uyumadı 

Şimdi ona pankek yaptım 

Balkondan çamaşırları topladım makinaya çamaşır attım etrafı topladım akşama yemeğim de hazır eşim 10 gibi yemeğe gelip gelmeyeceğini haber verecek ona göre canım közde kahve istiyor kahve içmeye gidicem çarşıya abim haslik yollamış harcamam lazım 

HASTANIN DURUMU NASIL OLDU İYİMİ 

(236 puan) tarafından
Büşra oğlun kreşe gidiyor muydu, evde mi yoksa
(5,201 puan) tarafından
Rahatsizlanmadan önce gidiyor du cnm ama ben uzun süre hastanede tedavi için yatınca kreşten aldık 2 ay kadar annemde köyde kaldi geldikten sonra da gitmek istemedi bende daha vermedim yaza isterse tekrar veririm diye düşündüm
(20,729 puan) tarafından
Maşallah büşracım ❤️
(2,065 puan) tarafından
*Rwa1i
(5,201 puan) tarafından
????????
(2,065 puan) tarafından
Bebek dili bu ben wc ye gidince 11 aylık kızım karıştırıp bulmuş alt sayfalarda burasi kalmışta kendince biseyler söylemiş
0 oy
(20,021 puan) tarafından
Bu kadar enerjiyi nasıl buluyorsunuz maşallah 
(20,729 puan) tarafından
Bilmiyorum bende şaşırıyorum sanırım anne olduğumuz için hepimize otomatik yükleniyo :)))
(20,021 puan) tarafından
Bana yüklenmedi bekarken de anne iken de rahatima düşkünüm oğlum uyudu bu sabah işe geç geldim yapsam bir sürü iş yapardım ama yapmadım akşama doğru daha enerjik oluyorum ben
0 oy
(8,045 puan) tarafından
Savaş var evde burnu tıkalı diye okula yollamadım harp ediyor gitcem diye iş yapmaya çalışıyorum bir yandan buharını verdim hanımın 
(20,729 puan) tarafından
:) oy çok geçmiş olssunnn
0 oy
(9,216 puan) tarafından
7 den beri ayaktayım evi dipten köşeden sildim süpürdüm şimdi kendime tost yapıyorum kahvaltı yapcam
(20,729 puan) tarafından
Afiyet olsundu :)
(9,216 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(4,283 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun bizde sabah namaz çocuğun beslenme çantası hazırlığı falan her sabah aynı rütin de devam ediyoruz biraz yatayım bari diyorum bu seferde minik Paşa uyanıyor  bende biraz temizlik yapıcam akşam kayınvalideme yemeğe gidicem gitmeden bir kek yaparım oraya götürmek için 
(20,729 puan) tarafından
Oh maşallah vallahiii

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
+1 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 177 göst.