0 oy
66 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (275 puan) tarafından
Kızlar evde tavuk döner yapacam daha once yaptim ama sizden farkli denenmiş tarif istiyorum yapan varmı tariflerinizi paylasir misiniz

2 Cevaplar

0 oy
(4,096 puan) tarafından
Ben tavuk göğsünü çözülmeden ince ince doğruyorum yoğurt, soğan rendesi, tuz, çeşitli baharatlarla harmanlayıp en az 1 saat marina ediyorum. Sonra da pişiriyorum güzel oluyor
(275 puan) tarafından
Ben simdi marina etsem aksama pisirsem olur mu
(4,096 puan) tarafından
Olur tabi ki ne kadar uzun süre marine  olursa  o kadar lezzetli olur
(4,096 puan) tarafından
El yapımı salçan varsa biraz da ondan at :)
(275 puan) tarafından
Var cnk kendimiz yaptik
-Reklam-
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bı tavuktan aldığım iki parça gohusu 4 parçaya boluuorum 

Sarımsak 

Soğan rendelemis

Tuz , karabiber , zerdeçal ben sarı sarı severim döneri neyse istediğin baharatlar köy 

Biraz yağ biraz salça biraz yoğurt  bı kaba alıp karıştırıyorum 4 parçaya ayirdigim tavuk göğsünü koyuyorum bi parçada tavuk derisi neyse bunlar bide gece dolapta duruyor

Sabah çıkartıp streç filme önce iki parça eti sonra bı parca tavuk derisi sonra kapta kalan sosu arasina alıyorum sonra diğer iki parçayı üst üste koyup yuvarlak şekilde sairiyorum küçük tombik bı diner oluyor neyse buzluğa atıyorum dönüyor iyice çıkartıp keskin bıçakla ince ince kesip kızartıyorum tavada üst üste atmadan dizerek neyse olduda bitti 

İnşallah anltabilmisimdir bı elle yazdım 

Tavuk derisi sana bağlı istersen koymayabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
9 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
2 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi-beyaz (2,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,798 cevap

37,568 kullanıcı

Kategoriler

...