0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Ben kızımı belimde dolayı artık goturemicektim kursa. Hocası bı veli var bize demişti ihtiyacı olan varsa söyleyin onla gidip gelirsin çocuğu çıkarma çok alişti seviyo burayı diye. O velide bizim ustmuzden geciyo geçerken bende binip onla gidecem ama kararsızım. Hergun hergun baskasinin arabasıyla gidip gelmek nasıl olur bilmiyorum. Eşimde yol üstü zaten ne olacak diyor. Siz olsanız napardiniz. Velide kadın tabikide zaten erkek olsa eşim yok der.

13 Cevaplar

+3 oy
(15,634 puan) tarafından
Belli bir ücret karşılığında gidip gelirdim. Para ödemeyince bir süre sonra karşıdaki insana yük olursunuz. 
-Reklam-
+1 oy
(19,498 puan) tarafından
Çocuğum için kabul ederdim. Allah razı olsun o kadından. Sen de hediyeni yaparsın ya da ücretini verirsin. Çocuk okula gitmeyeceğine altı üstü biraz mahcup olursun. O insan da zaten kendi teklif etmiş. Sevindim valla çocuğun adına. Okuldan mahrum kalmasın yazik
0 oy
(771 puan) tarafından
Gidebilirsiniz yakıt parasını paylaşabilirsiniz 
0 oy
(912 puan) tarafından
Ücretinin bir kısmını teklif edin kabul ederse zaten hiç çekinmenize gerek yok etmezse hiç eliniz boş gitmeyin yanına kızınıza beslenme vs koyuyorsanız onun çocuğuna da yapın o kadına da yapın en önemlisi bazı insanlar için Allah razı olsun demek bile yeter sağolsun bir iyilik yapmış kızınızın etkilenmesini geri kalmasını engellemiş inşallah böyle devam eder sıkıntı yaşamazsınız
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Yani aslında iyi niyetle bakınca gayet güzel olabilir. Ben olsam ben de bırakırdım karşılıklı zarar görmediğim müddetçe. İllaki samimiyete de gerek yok zaten güler yüzlü anlayışlı olunsun yeter 
0 oy
(22,132 puan) tarafından
Benim kizimida eşimin kuzeni götürüp getiriyor 

İlk başlarda cok tedirgindim

Akraba bile olsa herşey olabilir diye

Şükür atlattım bu durumu kızım çok memnun

Saolsun abide çok ilgili kızına ne alsa kizimada alıyor beslenmelerinde

İnşallah böyle güzel devam eder ♥️
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kendimde gittigim muddetce para teklif ederdim yakit icin, yok derse kucuk bir hediye alirdim tesekkur amacli
0 oy
(842 puan) tarafından
Bence ücretin bir kısmını siz öderseniz hiçbir sıkıntı olmaz sizin içinde kolaylık olur
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Belli bir ücret vs karşılığında ben kabul ederdim
0 oy
(12,615 puan) tarafından
benzine ortak olursunuz sorun olmaz. çoğu kişi işe böyle gider, okula böyle gider 
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Biraz para karşılığında gider gelirdim
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Sen de yanında olacakmışsın ne olsa. Ben giderim tabi yol parasida verirdim. 
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Ücret teklif edin kabul etmezse gorebilecegi bi yere para koyun yakıt için dersin onunda gönlü hoş olsun bence 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 549 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 923 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 241 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu

408,415 soru

12,270,561 cevap

37,578 kullanıcı

Kategoriler

...