0 oy
78 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Herkese merhaba artık kafayı yememe ramak kaldı sanırım .4 yaş kızım beni bütün gün evde çok bunaliyor cnkü evde çok sıkılıyorr.Sürkli oynayalım istiyor sürkli ben birşeyler yaptığımda onu yapmak istiyor.Artik çok bunaldım kreşe vermek istedim 15 binden aşağı kreş yok.Seneye ancak verebilirim sanırım 

7 Cevaplar

0 oy
(22,049 puan) tarafından
Hep evcilik oynamak istiyorlar o yaşta 

Bnm kızım öyleydi ya

Snkide öyle mi
(1,292 puan) tarafından
Daha çok etkinlik yapıyoruz biz evcilikte oynuyoruz tabi benle herşeyi oynuyor ama tek birşey yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşında kek yapın siz malzemeleri koyun o karıştırsın siz evi süpürürken ona da bir bez verin ve tozlu yerleri silsin tabiki yapamayacak ama arkasından bir daha yaparsınız benim kızım da herşeye dahil olmak istiyor bende dahil ediyorum yada iş yapmak istemiyorsa yorgan yada bir battaniyeyle çadır yapın baya çok seviyorlar kampçılık oynuyor yapboz alabilirsiniz benim kızda şimdi el işi yapmak istiyorum diyor bende silikon tıg ve artık ip vardı onları verdim 2 gündür oyalanıyor :D
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Kreşe gidiyor bugün evde sabahtan beri susmadı parmak boya ver makas ver karton ver ip ver memnun etmek mümkün değil benimkide aynı 
0 oy
(103 puan) tarafından
Benimki 4 6 yaş Kur'an kursuna gidiyor rahatlıyorum biraz. Diyanetin ücretsiz varsa cevrende gönderebilirsin 
0 oy
(168 puan) tarafından
İki kızım var ikisi oynuyorlar bana gerek kalmıyor:))))
(1,292 puan) tarafından
Benim diğer kız 4 aylık henüz :)
(557 puan) tarafından
Kaç yaşında kızların sedef
(168 puan) tarafından
4 ve 3
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Çok zor gerçekten. Arkadaşa sosyal bir ortama ihtiyaç duyuyorlar. Öğrenmeye açlar. Oğlum 4 yaşında. Diyanetin 4 6 yaş kuran kursuna gidiyor yarım gün. 2100 TL etrafinizda varsa araştır istersen bu vakitte kayıt alırlar mı bilmiyorum. Ayrıca 4 yaş öğrenci alan anaokulları da var 
0 oy
(4,295 puan) tarafından

Beraber iş yapın inan onlar için en güzel aktivite oluyor benim oğlum 3 buçuk yaşında bugünden önek vereyim 

Sabaha babasını yol ettik 

Beraber balkondan çamaşır topladık ipten aldığımı eline verdim Sepeti az mesafeli biyere bıraktım götür sepete atti geldi 

Makinaya çamaşır attık beyazları seçtim makinaya az mesafeli şekilde koydum makinaya taşıdı koydu 

Makina bitirdi kapağını açtım sepeti önüne koydum boşalttı 

Balkonda oğlum verdi ben astım 

Bulaşık Makinesinde önce komple karşılığı alıyorum içinden tek tek veriyor ben yerine koyuyorum 

Çamaşırları tek tek veriyorum yerini gösteriyorum kendi koyuyor arkadan düzeltmek zorunda kaldığım oluyor ama olsun onun canı sıkılmiyor benide bunaltmiyor 

Az önce hazır yufkadan gözleme yaptım sandalye yi çektim iç harcını koydum gösterdim oğlum yaptı 

Süpürge yaparken ilk ona veriyorum biraz uğraşıyor sonra sıra bende diyorum arkamdan kabloyu çekiştirip duruyor ama bende işimi yapıyorum 

Villada yaparken onun eline de ıslak mendil veriyorum o konsolu ben yerleri siliyorum 

Bunun gibi bir çok örnek var canim herşeye dahil et hem öğrensin hem aktivite olsun senide bunaltmasin çocuklarda haklı 4 duvar arasında bunaliyorlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
6 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı