Beraber iş yapın inan onlar için en güzel aktivite oluyor benim oğlum 3 buçuk yaşında bugünden önek vereyim
Sabaha babasını yol ettik
Beraber balkondan çamaşır topladık ipten aldığımı eline verdim Sepeti az mesafeli biyere bıraktım götür sepete atti geldi
Makinaya çamaşır attık beyazları seçtim makinaya az mesafeli şekilde koydum makinaya taşıdı koydu
Makina bitirdi kapağını açtım sepeti önüne koydum boşalttı
Balkonda oğlum verdi ben astım
Bulaşık Makinesinde önce komple karşılığı alıyorum içinden tek tek veriyor ben yerine koyuyorum
Çamaşırları tek tek veriyorum yerini gösteriyorum kendi koyuyor arkadan düzeltmek zorunda kaldığım oluyor ama olsun onun canı sıkılmiyor benide bunaltmiyor
Az önce hazır yufkadan gözleme yaptım sandalye yi çektim iç harcını koydum gösterdim oğlum yaptı
Süpürge yaparken ilk ona veriyorum biraz uğraşıyor sonra sıra bende diyorum arkamdan kabloyu çekiştirip duruyor ama bende işimi yapıyorum
Villada yaparken onun eline de ıslak mendil veriyorum o konsolu ben yerleri siliyorum
Bunun gibi bir çok örnek var canim herşeye dahil et hem öğrensin hem aktivite olsun senide bunaltmasin çocuklarda haklı 4 duvar arasında bunaliyorlar