+2 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (1,814 puan) tarafından
Ben 8 yıl bitecek evleneli 6 yıl beraber yaşadık çok çok zulüm Etiler yüz yüze kimseyle kavga etmedim , etmediğim içinde çok pişmanım neyse , kızım ek gıdaya başlamıştı bende ona çorba yapacaktım az yapıyordum taze yesin diye neyse kaynanam dedi bı daha o tencerede çorba yaparsan guturur dışardaki köpeğin önüne dökerim bemde dedim yemedik tencereni  gittim ceyizim paketlwrdeydi çıkartıp tenceremde yaptım tek dediğim bu 

Hakkım zehir zıkkım olsun 

Amin diyin 

Peki siz ne yasadiniz

38 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Aamin amin. Amin
(1,814 puan) tarafından
Teşekürler ❤️
(3,096 puan) tarafından
Kız emine senmisin
tarafından
Emine kim? Karıştırmışsınız. Ben yeni üyeyim.
(3,096 puan) tarafından
Yeni olduğunu biliyorum o yüzden sordum ya :))
tarafından
Anladım. İsmim Duru.
(3,096 puan) tarafından
Hoş geldin aramıza  cnm :)
tarafından
Teşekkürler:)
tarafından
Afedersiniz. Bu Eminenin üye ismi neydi acaba?
(3,096 puan) tarafından
Sekerkiz
-Reklam-
+1 oy
(1,250 puan) tarafından

CÜMLEMİZINKINE INŞALLAH 

AMİNNNN AMINNN
(1,814 puan) tarafından
Teşekürler ❤️
+1 oy
(533 puan) tarafından
Benim ettiğim kavgalar buraya sığmaz roman olur yuzune herşeyi pat pat söyledim bu zamana kadar canım allahtan başka kimseden korkmam
(1,814 puan) tarafından
En iyisi

Teşekürler ❤️
+1 oy
(2,401 puan) tarafından
Esim cezaevindeydi onun gorusune gitcektik.bende onlara gityim birlikte cikcaz neyse kayinpederimle tartisiyorlardi bend ekapida bekliyorm benm ayaklarjmim dibine kucuk gorumcemn ayakkabilarini firlatti aklinca sinirini benden cikarcak.ben tabi dururmuyum gelirsem oraya o bonenden tutar bu merdivenlerden seni yuvarlarim dedim sonra kayinpederde cikip kizdi kaynnaya.sonrada bigun hakkimda dedikodu yapmjs tabi ortaligi karistrmis o kisilerde bana getrdi lafi bi telefn trafigi vardi o ara kaynanamk arayip bir bagirmisjm ona anlatamam esim bile dedikk ben bile korktum kiz diye.sonra tabi kaynnam agzinin payini alinca kizim kizim moduna gecti sen fenasin der her sefernde bana bende sizin eserinz derim sustururm.esim olmasa elimde kalirdi
(1,814 puan) tarafından
En iyisi sapsız üzüm olan erkekler

Teşekürler❤️
(513 puan) tarafından
Sen kocandan buluyosun yüzü.
Benim kocam bunları yapsam kıyameti koparır.
(2,401 puan) tarafından
Kiz ne alakasi var niye yuz buluyim ben kendjme guveniyorm.kocamin arkamda olmadigi zamanda yine boyleydim.
(513 puan) tarafından
Bak öyle olursun ama o an eşin kabul etmez kızar eder burnundan getirir vs. Ondan diyorum bazı eşler izin vermez
+1 oy
(6,869 puan) tarafından
8. Yıla girdik hala beraber oturuyoruz kavga değilde laf alışması diyim en yakın tarih cuma günü tartıştık çok afedersin kızım balık istediydi pazardan aldık daha küçük 5 yaşında kılçığını temizliyordum sonuçta bu çocuk kılçıklı yiyemez ya hani bir kere dedi ayırma öyle yesin diye bende boşver anne ben temizlerim dedim sonra tekrsr demeye başladı alışır gider diye bende sinirlendim anne ben temizlerim dedim bırak boşver madem alışacak görümcemin kızının adını söyledim o niye alışması kocaman kız oldu hala içinden ayırıyor diye sonra kalktı gitti söylene söylene birşeyler yaptı bende eşime mesaj attım ağzıma ne geldiyse söyledim sonra da yazın ya evi ayırırsın ya da biz kızlarımla bakarız başımızın çaresine dedim 
(7,232 puan) tarafından
Benimkide karışır benim oğluma:( eskilerde öyleymiş tamamda, bu zamanda da böyle oluyor çocuklar diyom gene aynı karışıyor bana ve çocuğuma.
(1,814 puan) tarafından
Kılçığı alıp ağzına sokmak lazım neyseeeew

Teşekürler❤️
(6,869 puan) tarafından
Çok karıştırmıyorum.hicbirsey bilmiyorsam he tamam diyip yine yapacağımı yapıyorum kimse kusura bakmasın benim çocuğum onun en doğrusunu ben biliyorum
+1 oy
(2,947 puan) tarafından
Çok kavga ettim. Hala da ediyorum hiç umrumda değil. Eşim hep arkamdaydı. Haklı olduğum sürece sesim çikar. Asla haksız yere arıza çikarmadım. 
(1,814 puan) tarafından
İşte koca arkda olmayan ben ne yapayım  

Teşekürler❤️
+1 oy
(1,604 puan) tarafından
İlk basda aman kötü olmayalım dedim 6 ay balkdimki beni gerizekalı enayi yerine koyuyor .mesela etek aldım diyelim köye gidiyoruz eltimle kalıyorlar ona niye alınmadı elimin çocuklarına neden ayakkabı alınmadı...siz memursunuz naoacaksiniz o parayı...böyle saçma sapan tavırlar yok eltime sarilmamisim yok o yok bu... En sonunda acdim ağzımı o kadar çok düşünüyordum eltimi evermeseydin oğlunu maaşına ortak olsaydınız biraz saldırdım sözlerimle ağzıma ne gelirse  şimdi beni dahi aramazlar onceleri niye aramiyorsun bile tripi olurdu şimdi oh kafam rahat suskun gelini gerizekalı sayıyor bu tür Sultan Ahmet doğurdum modlarına giriyorlar tedbirli olup kendini ezdirmemek tıpda yazmaz ama genç gosteririr yıpranmazsiniz ✓
(4,198 puan) tarafından
Seninkiler de ayrı cins yani
(1,814 puan) tarafından
Offf tam sinir vozucu

Teşekürler❤️
(1,604 puan) tarafından
Daha gelmezler senebir hemen kaçarlar yuzbuksa eltimin 4 çocuğunuza bana bırakıyorlar uğraşamam
(4,198 puan) tarafından
Ayy bunları çekmek için büyük sabır lazım
(1,604 puan) tarafından
Çekmiyorum kapat kapını daha iyi oluyor kafan rahat en azından...
+1 oy
(3,528 puan) tarafından
Benim kaynanam Türkçe bilmiyor bende Kürtçe bilmiyorum ama 5  eltim 6 görümcem var onları hiç sorma 
(1,814 puan) tarafından
Benimkide Türkçe bilmiyor Kürtçe konjsuyir ama ne yazılı bende Kürtçe biliyorum kesksw bilmeseydim yok olasacilar

Teşekürler❤️
(3,528 puan) tarafından
Ben bilmiyorum canım fazla konusamiyoruz bu yüzden
+1 oy
(657 puan) tarafından
En son kavgamızda rest çektikten sonra bidaha cesaret bile edemiyor bana bişey demeye keşke daha önce yapsaymışım 1 yıldır kafam rahat
(1,814 puan) tarafından
En iyis    Teşekürler ❤️
+1 oy
(4,926 puan) tarafından
Artık herşeyime karisar oldu bende en son  sabrım bitti tartıştık hakli bendim 
(1,814 puan) tarafından
Ama git onlara sor en kotu biziz

Teşekürler❤️
(4,926 puan) tarafından
Zaten benden kötüsü yokmuş ama sağ olsun eşim her zaman benim arkamda beni tutar o yüzden hiç umrumda degil onun ne yapısı
+1 oy
(4,198 puan) tarafından
Söylediklerimi anlayacak kapasite olmadığı için kavga etmeye gerek duymadım hiç 
(1,814 puan) tarafından
İnsanı delirtiyorarl sabır birakmiyiralr ki

Teşekürler❤️
+1 oy
(6,002 puan) tarafından
Hic kavgam olmadi 8 yıllık evliyim evim zaten ayrı ben istanbul da o ıgdir da  hayatıma müdahale edemez eşimde  bu fırsatı  vermez zaten polimege  girmem varsa birsey gereken cevabımı veririm çekinmem yani  herkes yolunda  bizde o kendine göre 
(1,814 puan) tarafından
Oh kafa arahat

Teşekürler❤️
+1 oy
(249 puan) tarafından
4 senedir beraber oturuyoruz tek bir tartışmamız oldu onuda sabah aç karna oğluma 2 yaşındayken cikolata eti puf biskivi veriyorlardı evde ne varsa yoksa gidip alıyorlardı kahvaltıdan önce Bi gün çamaşır asarken geldi oğlum yanıma anne ben cikokatq yedim diye bekarda gorumcem vardı şuan evli gittim bu çocuğuna her sabah ne çikolatası veriyorsunuz vermeyin aç karna yeter ya her sabahta yenmez ki dedim kaynanam başladı ağlamaya esim kayinpederim hepsi bana kızmıştı yani laf söylemediler ama yüzünden belliydi sirke satıyordu hepsi resmen bunun neresi yanlış simdi mesela cips alıyorlar hem kızıma hem oğluma 1 ve 3 yasindalar vermiyorum ya ikisine 1 paket veriyorum yada hiç vermiyorum çikolata tarzı almıyorlar sabahları sadece 2 süt alıyorlar çilekli süt kahvaltıda içsinler diye köyden geleli 1 ay oldu ondan öncesi biz hiç abur cubur almazdik alsak bile ya süt ya süt Burger 
(1,814 puan) tarafından
Her konuda onlar haklilr bacım

Teşekürler ❤️
(249 puan) tarafından
Şuan şükür cok iyiyiz yemegide yapar çocuklarıma da bakar camasirda asar ben markete pazara giderim temizlik yapmaz ama yardımcı olur yine
+1 oy
(13,521 puan) tarafından
Benim kaynanamla hiç sorun olmadı. İlk evlendigimiz seneler eşimle çok sorunlarım vardı. Kurban bayramında kaynanamla ikimiz otururken "buraya geldiginde öbür tarafa gidesi gelmiyor. serkan'ın bi kızı olmasın o zaman beni anlar." Dediğimi hiç unutmuyorum 
(1,814 puan) tarafından
Kaynanalar kapatılsın

Teşekürler❤️
(13,521 puan) tarafından
Benim kaynanam bana kaynanalik yapmadı Allah var. Hakkım helaldir benden yana kabir azabı çekmesin
+1 oy
(4,106 puan) tarafından

Evlendim 1 sene birlik oturduk oğlum doğdu 4 aylıkken hastaneye kontrole gittik o zaman köyde duruyorduk tabi Sabah 5 ye çıkıp akşam 7 de eve gelmiştik o sıra oğlum çok ağladı işte kaynana kayınbaba başladı çocuk bakamıyor şöyle böyle bir cinnet geçirdim bağırdım çağırdım evi yıktım aldım oğlumu ben babamın evine gidiyorum dedim koca beye de ister gel ister gelme gelmezsen dilekçe gelir bir hastaya dedim tabi bırakır mı takıldı peşime kalktık gittik Bursa'ya elde avuçta yok tam baştan başladık derken pandemi vurdu 1 sene sonra geri Giresun'a geldik sene de 1 gidersem giderim evlerine gitmezsem gitmem :) 

(1,814 puan) tarafından
İnsanı cildirtiyorlar

Teşekürler❤️
+1 oy
(1,116 puan) tarafından
O kadar çok var ki hangisini anlatsam bilemedim 
(1,814 puan) tarafından
Neden boylelwr ya valla anlamiuorum

Teşekürler❤️
(1,116 puan) tarafından
Çünkü oğullarının evlendiğini ayrı bir evi olduğunu kabullenmek istemiyorlar bu da gelinleri yok saymaya gidiyor biz gelinler de sa.lakmıyıız susalım özellikle çocuk varsa eğer sanki kendileri doğurmuş gibi herbokolog oluyorlar
+1 oy
(125 puan) tarafından
Hiç kavga etmedik ama kaynanam kötü bir kadın değil asla ama asla öyle eşya esirgemez yiyecek esirgemez hele ki torunları için seninki gibi kaynanam olsa ben bile sessiz sakin olduğum halde kavga ederdim bence kavga demeyelim de tırnaklarımı cikarirdim kendimi ezdirmezdim o tarz bı insana,karşındaki kişiye göre şekil almazsan basın çok ağrır.
(1,814 puan) tarafından
Bu anlatigim en masumu ve o ailede en masum sakın kaynanam gerisini sen düşün

Teşekürler❤️
(125 puan) tarafından
Canım baştan nisanliyken falan fark etmediniz mi görgüsüz destursuz ailede yetişen çocuklarda problemli olabilir eş seçerken iyi dikkat etmek lazım bu yaptığı aşırı saygısızca daha fazlasını düşünemiyorum böyle sorunlu bı aile baştan da belli eder zaten
+1 oy
(2,005 puan) tarafından
1 ay sonra 7 yıl olacak. Aynı apartmanda oturuyoruz hiç kavga tartışma olmadı aramızda. 
(1,814 puan) tarafından
Maşallah eşinin ailesi dilsiz herhalde yoksa dayanamaar genelde koca tarafi

Teşekürler ❤️
(2,005 puan) tarafından
Yok kız dilsiz olurlar mı hiç. Evliliğimizin başında çok karışmaya çalıştılar müsade etmeyince vazgeçtiler. Laftan sözden anlıyorlar en azından.
+1 oy
(242 puan) tarafından
Asla cevap veremiyom donup kaliyom 

Sonradan içim icimi yiyor cevap vermedigim için 

Görumcem herkezin icinde kafir dedi bana 

Hic birsey demeden sustum
(1,814 puan) tarafından
Bende arada da öyleyim yani eskiden şimdi usta oldum

Teşekürler ❤️
+1 oy
(1,833 puan) tarafından

2 yıllık evliyim farklı sehirlerdeyiz anca ayda yılda bir gidersek görüyorum onlar da mecbur kalmadıkça gelmediler telefonda konuşuyoruz daha kavga etmedik edecek ortam olmadı ya da :D:D

(1,814 puan) tarafından
Bı yerlerini cemkir nazar değer

Teşekürler ❤️

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 697 göst.
20 Eylül 2023 Aile kategorisinde Aysehuma (47 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 891 göst.
0 oy
37 cevap 919 göst.
+1 oy