+2 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,811 puan) tarafından
Ben 8 yıl bitecek evleneli 6 yıl beraber yaşadık çok çok zulüm Etiler yüz yüze kimseyle kavga etmedim , etmediğim içinde çok pişmanım neyse , kızım ek gıdaya başlamıştı bende ona çorba yapacaktım az yapıyordum taze yesin diye neyse kaynanam dedi bı daha o tencerede çorba yaparsan guturur dışardaki köpeğin önüne dökerim bemde dedim yemedik tencereni  gittim ceyizim paketlwrdeydi çıkartıp tenceremde yaptım tek dediğim bu 

Hakkım zehir zıkkım olsun 

Amin diyin 

Peki siz ne yasadiniz

38 Cevaplar

+1 oy
(146 puan) tarafından
5 senelik evliyim 3 senedir de altlı üstlü oturuyoruz daha hiç bir kavgamız tartışmamız bile olmadı
(1,811 puan) tarafından
Maşallah , dilsizler herhalde şaka şaka genelde çenelerini titamzalar
(146 puan) tarafından
Yok kız dilsiz degiller sadece anlayışlılıar zaten küçük yaşta evlenmiştim bir çok şeyi ondan ögrendim annem oldu o benim bende saygımı bozmuyorum tabiki geçinip gidiyoruz :)
-Reklam-
+1 oy
(8,614 puan) tarafından
Etim canım kaynana yardım parası yüzünden ilk  hep maşını biz cektik hep bize cektirdi bizde hep parayı verdik birşeyler alsın evine diye o gitmiş butun parayı eşimin abisine vermişti çok kızdık hep bütün ayak işlerini eşime yaptırıyo para konusunda ona veriyo parayı kavga olmuştu sonra töbe etim kartı kople verdim gerci hala benim ***** eşim ayak işlerini yapıyo
(1,811 puan) tarafından
Off eşimde öyle çocuk gibi ordan oraya ordan oraya surukluyorlar benide öyle yapmak isedilerde hepsini kovdum evden sonuç gene bendeler

Teşekürler ❤️
(8,614 puan) tarafından
Eşim 2 kere bana demeden habersiz getirmişti kızmıştım getirme diye  gerci hala aynı annesinin yanında kızgın durdum en son gelmem bida dedi abiside aynı hep habersiz gelirlerdi onada beli etim şimdi yapamıyolar haberli gelsinler
+1 oy
(1,906 puan) tarafından
Kavgam olmadı ama hakkımı çok yedi eşimi çok doldurup benim üstüme gönderdi iftira attı rabbim sen o kadından vücudundan çıkar ben o kadr salagom vicdanım el vermiyordu her hastalndigonda gittim yemeğini yaptım evini temizledim bir gün bana el atmadı şuan o kadr hastayım hastanede yattım bir gün arayıp sor.adi gelip bir çorba yapmadı eyy Allah'ım sen görüyorsun yaa arkamdanda konuşur ben iyi kaynanayim der beni kötüler yaa Allah'ım sen ondan kat kat çıkar öyle gelin ona nasip et anasından emdiği süt burnundan gelsin inşallah amin amin amin n
(1,811 puan) tarafından
Amin amin çıkar canım benim hakkım öyle bı çıktı ki onlardan var ya gözümle gördüm

Teşekürler❤️
(1,906 puan) tarafından
Ben doğum yaptıktan sonra iftira attım Allah'ım dert ver bu kadına benle uğraşmadım dedim hastalandı doktorlar birşeyin yok dedi hocalara gidip muska yaparak iyileştirdi kendini şuan yine aynı başa dönmüş inşallah yine Allah dert verirde buna kurtulurum millet der annelik yapım yapmiyorsa süs yerinde dur ama benm kaynana ortalığı karistirmaya bayılır sonrası birşey olmamış gibi rol yapar
+1 oy
(849 puan) tarafından
Amin Amin Amin ne kötü kalpli insanlar var ne olmuş yani yemek yaptıysan 
(1,811 puan) tarafından
Bide torununa yapıyordum hakkım zehir olsun

Teşekürler❤️
+1 oy
(849 puan) tarafından

Amin Amin Amin ne kötü kalpli insanlar var ne olmuş yani yemek yaptıysan <3

+1 oy
(10 puan) tarafından
Ettim bır oğlum var iki tane de eltim var kayınvalıdem diğer eltiklerime giderdi bana gelmezdi bende ona gitmezdim eşim bır gün annesine gitti eve geldi sen bebeğimi bugun anneme götürmedin mi dedi bende senin annen benı cok sayıp geliyor ya evin yolunu biliyor gelsin sevsin ben saklamıyorum oğlumu dedim tartıştık eşimle hırsımı alamadım kayınvalıdemın evine gittim gelinlerıne hergün kahve içmeyi biliyorsun durum yapmayı da biliyorsun gel sev torununu eşimi neden dolduruyorsun dedım şimdi hıc sevmediği gelini benim çokta tın
(1,811 puan) tarafından
Ne güzel gelmesin işte niye sorun ediyon

Teşekürler ❤️
(10 puan) tarafından
Kuzum gelöedıgı gibi dedikodumu yapıyor ben buna kızıyorum kız ben oğlumu sünnet ettirdim ona dahi gelmeyen kadın sozde torununu seviyor bir gecmıs olsun demeyi dahi tenezzül etmedi kadın
+1 oy
(7,835 puan) tarafından
Ben etmedim ama o benimle etti.
(1,811 puan) tarafından
Sen de verseydin ağzının payını
Teşekürler ❤️
(7,835 puan) tarafından
Bu sefer susmadım Valla verdim ağzının payını mesafemi de koydum.
❤❤❤❤❤
+1 oy
(1,191 puan) tarafından
Amin canım. Bende kavga etmedim ama edicem yakında heralde 
(1,811 puan) tarafından
Çok yakında ☺️
(1,191 puan) tarafından
Sinemalarda :D
+1 oy
(84 puan) tarafından
Ayy pislik kadın ya ne değişik insanlar var benim kaynana da çok fena bacım o kadar çok kavgamız var ki hatırlamıyorum artık 
(1,811 puan) tarafından
Kaynanalr kapatilsin
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Bana o şekilde konusamaz 

Çünkü her daim açık açık agzinin paylarini vermisimdir 

Aklı sıra alttan alttan söylemeye çalışır ama ben direk söylerim lafimi
(1,811 puan) tarafından
En iyisi teşekürler❤️
0 oy
(148 puan) tarafından
En son 3 buçuk yıl önce kavga ettik telefonda kuyumcuda altinimi bozduracaktim yanımda da kendi annem vardı kaynanamın taktiği altinlarin ayarı bildiğimizden düşük çıktı ve hediye diye taktiği sahte çıkmıştı. Sevdiğim adamla evlenmiştim ister istemez ailesine de guvenmistim. Kendi annemin karşısında hem mahcup hem rezil olmuştum. Sorun altının sahte çıkmadı değildi. Sorun durumlarının olmadığını biliyordum en azından sahte de olsa bana öncesinden soyleyebilirdi çocuk kandırır gibi satma bunu bu sana hediyem 15bin değeri falan diye beni kandirmasiydi. Telefonda da soyledim güvenimi kirdiniz keşke bana soyleseydinz kimse sizi takın diye zorlamadi falan dedim. Sonuç kaynanam üste çıktı temizlikten girdi uykumdan çıktı alakalı alakasız herşeyi saydi. Beni kendi altınlarımi ( altınlarımi emanet evlerine koymuştum) aldım diye hırsız falan dediler. 

Uzun süre konuşmadık. Şimdi hiç aramam onlar gelir gider arada. Telefonla özellikle sohbet için arayıp sormam. Mesafe koydum. Çünkü yıllar içinde çözdüm kaynanamın huyunu, çok kolay yalan söylemesini, dedikodularını. Mesafe iyidir. Hiç laf dalaşına dahi girmem. Değmez.
(1,811 puan) tarafından
Çok fenalar ya

Teşekürler ❤️
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Kaynana değilde gorumcesi olur mu :)) görümcesiyle kavga ettim hiçte pişman değilim gördüğum yerde merhaba merhaba çokta zoruna gidiyor kuduruyor bana birşey diyemiyor kayinvalideyi zorbaliyor 
(1,811 puan) tarafından
Olur canım onlardan da az cekmiyoruz ele başı gorumceler zaten ☺️
(3,700 puan) tarafından
Benim görumcem yok ama o bana görümcelik etmeye çalıştı aldı cevabını kızı da aynı sekildee :)) valla öyleler huzur kaçırmak için var olmuşlar :)
0 oy
(8 puan) tarafından
Konuşmuyorum mesafem var beraber yaşıyoruz aslında davrandıkları dan dolayı zaten hamileyim çocuğuma yazık edemem dedim doğumdan sonra memlekete gideceğim zaten inşallah orda evimiz var bakalım orası hayirli olur inşallah 

İnşallah sizde kendi evinize çıkarsınız ♥️
(1,811 puan) tarafından
Kendi evime çıktım bu sefer onlar bana taşındı

ALLAHim hayatima bak ya
(8 puan) tarafından
Allah'ım kolaylık versin canım herşey hakkında hayırlısi olsun
0 oy
(767 puan) tarafından
Bir kere çok kötü kavga ettik ben telefonu fln fırlattım resmen cinnet geçirdim 6 ay küstuk 
(1,811 puan) tarafından
Koca tarafi kapatılsın

Teşekürler ❤️
0 oy
(4,203 puan) tarafından

Oooooo kaç kere mahkemelik  bile olduk hiç pişman değilim bugün olsa yine ederim 

(1,811 puan) tarafından
İnsanı deli ediyorlar çünkü

Teşekürler ❤️
0 oy
önce (27 puan) tarafından
Bende senin gibi 8 yıldır evliyim Herşeyime karıştı kaç kere karşı karşıya kavga ettik Cevabını da veriyordum Kocam benim yanımda değildi herşeyi görüyordu Onları savunuyordu 
0 oy
önce (48 puan) tarafından
Dangalak konusursa ağzının payını veryorum 
0 oy
önce (4,045 puan) tarafından
1 kez benimle kavga etti ben sadece yaptıklarını doğru bulmadığını söyledim uzattı ısrarcı oldu.13.5 senelik evliyim ilk 9 sene evine bir daha adim atmadım kendi evimede kabul etmedim esim isterse gitti ama ben gitmeyince onada rahat vermediler kendi ogullarinin da ayagini kendileri kestiler.Kizima hamileyken ziyaret etmek istedi kabul ettim o günden beridir aramız gayet iyi şekilde ilerliyoruz ikimizde 10 kere düşünüp öyle konuşuyoruz gönül kırmamak için.

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 697 göst.
20 Eylül 2023 Aile kategorisinde Aysehuma (47 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 888 göst.
0 oy
37 cevap 919 göst.
+1 oy
36 cevap 659 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,985 soru