0 oy
199 göst.
önce Aile kategorisinde (65 puan) tarafından
Arkadaslar oglum 4 yasinda kreşe göturuyoz,calistigimiz icin,meyse omun sinifinda 6 yasinda bir oglanda var,surekli ondan sikayetci oglum, iste bana su atiyor, oyuncak atiyor kafama,neyse gecen hafta ögretmene söyledim ,evet dedi ayni oyuncak icin bazen surtusuyorlar bende dedim ama oglumu dövmesin gözunuz ustunde olsun hani ikiside cocuk, tamam tabiki dedi. Neyse dun oglumu kreşten almaya gittim,eve gelir gelmez uyudu ne yemek ne su,saat aksam 8 e kadar,neyse sonra zorla kaldirdim dedim yemek yesin biseyler yedirdim. Oglum gunun nasil gecti kreste iste yine oglan,bana su atti,bana oyuncak firlatti,bende bugun biraz sert bi ses tonuyla ögretmene dedim eger böyle devam edecekse sorunu cözemiyosanaz ben onun ailesiyle konusurum. Tabiki dedi gözumuz ustunde dikkat etcez. Yani sizce haksizmiyim, Arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz? Biz cocugumuza bagirmaktan cekinioz,yani bunlar nie bakmiyorlar ,hani farkli grupplarda oynasinlar mesela

9 Cevaplar

+1 oy
önce (15,454 puan) tarafından
Niye yaş grubu ayni değilki çocuklarin. Bu şekilde büyük çocuklar küçükleri eziyorlar. Benim yolladığım okulda yıl içinde doğdukları aya göre bile siralamişlar, siniftakilerin hepsi ayn dönemin çocuklari. 2 yaş çok fazla. Aynı oyunları bile oynamazlar zaten. 
-Reklam-
0 oy
önce (699 puan) tarafından
senin çocuğun ne yapıyormuş? o oyuncak atınca seninki ne tepki veriyormuş? acaba karşılıklı bir hır gür var da seninki tam anlatmıyor olabilir mi?
0 oy
önce (1,674 puan) tarafından
4 yaşındaki çocukla 6 yaşındaki nasıl aynı siniftalar yaslarina göre neden ayirmamislar 
0 oy
önce (4,071 puan) tarafından
Cocugunuza kendini savunmayi ogretmelisiniz. Bunu kavga etmeli anlaminda demiyorum. Kendini koruyacak gerekirse yapma diye kizacak. Cocugunuz bi dha sikayette bulunursa mudure gidin cunku ikidir soylemissiniz zaten.
0 oy
önce (1,788 puan) tarafından
Ne yapılır bilmiyorum ama tiksiniyorum şu zamane velilerinden. Had bilmez sınır bilmez çocukların sorumlusu ebeveynleri. Sizin müdahaleniz gerekebilir. Ayrıca 6 yaşla aynı sınıfta olmaları doğru değil. Bunu neden yapıyorlar?
0 oy
önce (1,499 puan) tarafından
Çantamı alıp hemen kreşe gidip çocuğun anasına ya çocuğuna uyar ya uyarma yoksa ben uyaririm derim çocuk 6 yaşında anlayabilir ona da sert bir dille bidaha çocuğuma bulasmamasi gerektigini anlatırım herkesin çocuğu birtane✓   suratlarına baka baka büyütüyoruz ✓ çocuğumu bu duruma katlanmasini bekleyemem !
0 oy
önce (2,316 puan) tarafından
Mudurle.gorusurdum konuyu ogretmen pasif galiba
0 oy
önce (88 puan) tarafından
Ben bir öğretmen olarak cevap vereyim. İnanın kavgaya meyilli çocukları engellemek çok zor. Düşünün bir sınıf ortamında 15-25 arası çocuk oluyor. Ki ben 8-9 kişilik sınıflarda da çalıştım. Vuran eden çocuk varsa ne yapsam engelleyemiyordum. Ailenin eğitimediğini, bir öğretmenin eğitmesi çok zor. Hani sınıf öğretmeni olsan 4 yılda illa ki yontulur ama tam sen çocuğu olumlu yönde değiştirmeye başlıyorsun, zaten okul bitmiş oluyor..hadi bakalım ertesi sene yine aynı.. Öğretmenin veliyle konuşması ya da rehber öğretmene göndermesi de işe yaramıyor pek. Sınıf içinde sorumluluk verip dikkatini başka yöne çekiyorsun falan ama dediğim gibi pek işe yaramıyor. Çağdaş eğitim anlayışında ceza da yok. Azıcık sesin yükselse veli şikayete gelir. Yani maalesef bu tarz sorunlar oluyor. Ben olsam direkt aileyle konuşurdum.
0 oy
önce (1,400 puan) tarafından
Belli ki öğretmen çözemiyor o zaman ailesini cagirsin sende git görüş 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 162 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (524 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 832 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (3,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 683 göst.