0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızlar hamilelikten önce folik asit kullandım. Ama hamile kaldığım an içemedim ağır geldi sürekli çıkardım. 4 aylık olduk bugün bulantım yeni yeni geçiyo.. Bırakın ilacı su bile midemde durmadı 4 aydır. Doktoruma söylüyorum içmen lazımdı içmen lazımdı deyip moralimi bozuyo. İçmem lazımdı evet ama içtiğim gibi geri cıkardım afedersiniz. Folik asitsiz doğuran sıkıntı yaşayan var mı bebeğinde? :( 

7 Cevaplar

0 oy
(2,790 puan) tarafından
Öncesinde kullanmadım, hamile olunca da senin gibi 5 ayım çok kötü geçti hiçbir şekilde icemedim, kızım çok şükür sağlıklı zekası konuşması herşeyi gayet iyi
(40 puan) tarafından
Çok şükür. İnşallah bi sıkıntı yaşamam :(
-Reklam-
0 oy
(29,515 puan) tarafından

Allah'ın izni ile birşey olmaz sağlıklı beslen elinden geldikce

(40 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah yeterli olur :(
0 oy
tarafından
Folik asitli sadece içtiğin ilaçtan değil yediğin şeylerden de alabilirsin . Ben de aynı hiç içemedim hamile kalmak için de içmedim hamile olduktan sonra da içemedim yani şükürler olsun Rabbime  oğlum benden zeki ve sağlıklı 
(40 puan) tarafından
Çok şükür ne mutlu size Allah bağıslasın. Kafama o kadar taktım ki bu folik asit mevzusunu
0 oy
(5,677 puan) tarafından
Korkutmak istemek ama yengem bir ay geç başladığı için folik asite bebeğin omurilikleri gelişmemişti ve maalesef bebeği almak zorunda kaldılar 
(40 puan) tarafından
Ne zaman aldılar acaba hangi ayda :(
(5,677 puan) tarafından
4 bitmişti beşe girecekti cinsiyet öğrenmek için gittiler o durumu öğrendiler :( her insanda aynı olmaz tabi ama folik asit çok önemli
0 oy
(13,857 puan) tarafından
olmaz diyemem olur da diyemem 
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Icinde folik asit olan sebzelerden tüketmeye bak.simdi sana multivitamin vericekler onun icinde de folik asit olmasi lazim 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Folik asit sadece başta değil bütün gebelik süresince kullanılıyor. 12 . Haftadan sonra verilen multivitaminlerin içinde de var onları ihmal etmezsiniz artık 20. Haftadan sonra da güzel bir ayrıntılı ultrason yaptırırsınız bi sorun var mı yok mu görülür Allah'ın izniyle bişey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.

412,323 soru

12,412,107 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler