0 oy
92 göst.
önce Aile kategorisinde (202 puan) tarafından
Bebeğim 2 yaşına girecek bı kaç gün sonra .Sütten kesemedim yani bişey de sürmedim acıyo dedim bir tane göğsüme emmiyor onu .Diğeri de acıyo diyince ağlıyor emmek istiyor .Sadce uykuya geçişte emiyor öğlen ,gece uykusu bir de gece uyandikca .Ayagimda uyutmak istiyorum asla kabul etmiyo kiyametleri kopariyo .Üstelik yeni hamileyim .Doktora da sormadım hamileyken emzirmek sıkıntı olur mu diye .Yani napicami şaşırdım dostlar .Ne yapabilirim? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

8 Cevaplar

0 oy
önce (418 puan) tarafından
2 yaş olmuş artık isterseniz kesebilirsiniz. Güzelce konuşarak deneyin önce. Süt bitmis deyin. Bir verin bir vermeyin. Baktınız hiç olmuyor hamilelikte de psikolojide etkileniyor sabır taşı da deneyebilirsiniz 
önce (202 puan) tarafından
Sabır taşını eczanede.calisan biri önermedi nedense .Benim aklıma da geliyo hep denemek istiyorum
önce (418 puan) tarafından
Bebek onu emmeyecek sonuçta o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum ama bunlar hep son çare. En güzeli konuşarak azaltarak bırakmak
-Reklam-
0 oy
önce (805 puan) tarafından
Siyah kalem falan sürebilirsiniz açtıgında onu gösterin zaten emmez ve istediğinde ilgisini başka şeye çekin benim kızda 18 aylık tek gögüs emiyor oruç gelmeden bende kesmek istiyorum nasıl bıraktırcam bilmıyorum
Uykuya geçişte gergin oluyo bayağı babasinda da uyumuyo.Gercekten zorlu bir surec
0 oy
önce (549 puan) tarafından
Sirke sür canım hem kokusu hem tadı etkiler belki bir akrabamız öyle kesmişti 
Nasıl uyutacagim sonrasında onu da bilmiyorum ayağımda sallamak istiyorum olmasa kucağımda da sallarim oturduğum yerden ama ikna olmuyon.Uykusu geldiğinde meme diyo .sirke üstüne boyali biseyler deniycem bakalım
önce (549 puan) tarafından
Ben meme değil ama emziği bıraktırmak için uğraştım kızım da inat ediyordu yanımda uzandirdim masaj yaptım sırtına öyle dala dala unuttu sende dene bi
0 oy
önce (17,264 puan) tarafından
En önemli şey kararlılık pes edersen asla başarılı olamazsın 
0 oy
önce (782 puan) tarafından
Sabır tasi ile bir günde kestim sadece gece emzirdim onuda azaltarak bıraktık. Hiç bir zararı yok arastirabilirsin
0 oy
önce (765 puan) tarafından
Ben salça sürmüştüm canım aslında bıraktırmak için değildi herkesin yanında açıp sen em sen em diyodu ablamada yaptı sen em diye açtı bende salça sürdüm bak herkese veriyon memeyi kanadı dedim çocuk bidaha yaklasmadi memeye kanıyor diye 
0 oy
önce (4,847 puan) tarafından
Ben 19 aylık oğlumu kahvaltıkık sos sğrerek bıraktırıdm :/ sevmediği bısey varsa onu sür. Ama aklı erer heralde 2 yas bilemedim. 22 aylk kızıma da vermedm bı daha ıstemedı hamıkeydım 7 aylk o zaman. 
0 oy
önce (2,595 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık, bu bir hafta oldu keseli ben birden kestim çok ağladı süt istedi süt bitti dedim,gece daha zordu çünkü oğlum emerek uyuyordu çok ağladı yine vermedim ayağımda salladım uyudu sadece iki gece ağladı şimdi çok güzel ilerliyoruz sadece ara sıra süt diyor bende süt bitti diyorum eline meyve veriyorum dikkatini dağıtıyorum,yani çocuğun ağlasa da vermiyecen çünkü onlar içinde zor her çocuk ağlar kararlı olman lazım,çok çok bir hafta zorlanacaksınız gerisi çok kolay 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayse5756 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 113 göst.
0 oy
12 cevap 242 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (19 puan) tarafından soruldu

406,408 soru

12,186,556 cevap

36,692 kullanıcı