0 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Kzlar ilk çocuğuma ocean almıştım bunda sağlık ocağı monovit verdi kullanıyorum ama kötü mu ediyorum yine ocean mı alsam  

3 Cevaplar

+1 oy
(417 puan) tarafından
Ocean al bence 
(123 puan) tarafından
Sağol canm
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Canım ben ikisinide kullandım şöyle diyebilirim ikiside aynı nerdeyse sadece oceanınkini kullanım açısından  daha kolay sprey şeklinde ve bereketli bir şey bitmiyor hemen memnun kaldım devletin verdiği monovit olan çok zor damliyo ve küçük olduğu için hemen bitiyor o yönden kötü ama ikiside aynı tat olarak fark yok canım sadece oceanda zeytinyağı var içinde nerden biliyosun dersen içeriğini okudum ve iki damlayı da tattım sonuçta çocuğa veriyoruz ne verdiğimizi bilmek lazım hangisi kolayına geliyor için rahat ediyorsa onu almalısın kullanmalısın bence ben bu çocuğumda ilk devletin verdiğini denicem yine aynı ise kullanım açısından ocean almayı düşünüyorum peki canım demir damlası ne kullanıyorsun sağlık ocağı verdiğini mi ben onu şırınga ile veriyordum oda çok küçük bir şişe kiloya göre verdiğimiz için bitiyordu hemen böyle d vitamini gibi spreyli olan bir demir damlası var mı bildiğin
(179 puan) tarafından
Evet 4 ayda başlanıyor demire teşekkür ederim ocean güzel evet öneririm bende kullandım ama sağlık ocağınınkiside güzel yani
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kesinlikle ocean canim
(123 puan) tarafından
Çok sağol canm peki kan damlası yani demir onu ne alayim
(3,246 puan) tarafından
Onu da ocean al canım
Doktorumun tavsiyesiyle iki kızıma da ondan kullandım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,676 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 657 göst.
13 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,642 cevap

37,512 kullanıcı