+2 oy
600 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 

Bugün son çarşı gezimizi yaptık bir daha ya nasip çıkabilir miyim bilmiyorum baya ağırlaşmışım bunu anladım :woot: çarşıyı 4.5 kere turlayan ben 2 ci turda yeter eve gidelim dedim :P 

Güzel ce yorgunluk kahvemizi içtik evimize geldik açlıktan bayılmak üzereydim eve zor geldim ac karnına pek birşey almadım ama olsun eşimle KEYİF KAHVESİ bir başka oluyor :angel: 

AMA ŞUNU DİYE BİLİRİM RABBİM KİMSEYİ AÇLIKLA SINAMASIN :ermm:

Aldıklarım nasıl hanımlar ☺️ bi kac parça daha beğendim ama ödemeyi yapmış çıkmıştım tekrar siraya girmek işime gelmedi 

image

image

image

image

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(510 puan) tarafından
Maşallah canım mutluluğunuz daim olsun Rabb'im bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evladini bağışlasın. 

Çok güzel uyu günlerde kullanın 
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun inşallah
(510 puan) tarafından
Bebişin adı belli mi ?
(4,295 puan) tarafından
Belli cnm rüzgar Aras
(510 puan) tarafından
İsmiyle büyüsün inşallah.
-Reklam-
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Güzeller canım güle güle kullan. Kaç haftalık oldun?
(4,295 puan) tarafından
37=4 canim salı günü doğum
(17,239 puan) tarafından
Geliyor Paşa desene. Bişey kalmamış. Sağ salim kucağına alırsın İnseAllah
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Yüzün çok tatlı masum duruyor maşallah :)  sen o kiloyla yorulduysan ben ne yapacağım bilmiyorum 71 72 le hamile kaldım şuan 12.haftadayım umarım fazla almam çünkü zaten kiloluydum şimdiden nefesim kesiliyor:( güle güle kullan canım aldıkların güzel
(4,295 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ o senin güzel görüşün

Bende 70 le hamile kaldım 48 lere kadar düştüm şimdi 65.68 arası oynuyor doktor yeterli değil dedi ama zorluyorum olmuyor
(1,107 puan) tarafından
Hastane süreci seni perişan etti canım maalesef umarım sorunsuz atlatırsın ve çabucak toparlarsın :)
0 oy
(698 puan) tarafından

Maşşalah canım seni iyi gördüm kilo almıssın biraz aldıklarında çok güzel bende hastanedeyim bu üçüncü günüm yatıyoz bakalım

image

(4,295 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm neyin var
(698 puan) tarafından
Kanamam oldu bebeğin eşi ( plasentası) aşşağıdaymış kanamam bitti ama göndermiyorlar eve biraz daha kalıcaksın dediler beni hemen doğuma alıyorlardı ilk başta sonra buraya perinatoloji bölümünde yatış verdiler daha 30 haftalık bile değil ciğer geliştirici iğne vurdular iki tane şimdide kanamam durduğu için ilaç veriyorlar progestan, kan sulandırıcı, vitamin falan bana bir kağıt imzalatırdılar büşra rahim alınabilirmiş ve mesane, bağısağım zarar görebilirmiş yoğun bakımda kalabilirmişim
(8,661 puan) tarafından
Dikat et kendine bişey olmaz benim rahim alınacaktı son dk kurtulmuşum balon takmışlar bana
(8,661 puan) tarafından
Bende yoğum bakımda kaldım ama  çok diğil sonra normal odaya aldılar
(698 puan) tarafından
İnşallah bakalım ne olucak bende bilmiyorum korkuyorum
0 oy
tarafından
Aleykum selam canim bundan sonra bi sure evden cikmak istemezsin zaten cocuk da dogacak buyukda sana baya bagli malum cikmak da icinden gelmez zaten aldiklarini begendim gule gule kullan 

Bende napiyim esim izinde biliyosun cocuk yuz buluyo cok simariyo esim hic durmuyo calisirken bisey yapamiyorum eve kapaniyosunuz diyo surekli bi yerlere goturuyo bi gun kaynanama gittik bi gun benim aileme gittik bi gun arkadasinin acilisi vardi oraya gittiler dun playlanda goturduk cocugu falan derken sukur bugun bi evde kaldim dinlendik uzunzaman sonra sabah 11i geciyodu uyandigimda cocukla esim ilgilendi sagolsun cocukda babasini birakip ne uyku uyuyo ne uslu duruyo kac gundur burnumuzdan getirdi oglen uykusunu kaldirdi zaten aksama kadar da dayanamiyo hazir babasi da var iyice simardi hepimizi sira dayagina cekiyodu bugun resti cektim artik oglen uyuttum aglaya zirlaya gun ici pamuk gibi gecti sukur simdide esim arkadaslariyla bulusmaya gitti biraz kuran okudum dahada devam etmem lazim cocugu doyurup uyutayum okurum InsaAllah 
(4,295 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm bana aşırı derecede bağlı cnm
tarafından
Benim korkum cocuk canim valla InsaAllah dogumun sip diye goz acip kapayincaya kadad gecerde cocugun basina hemrn donebilirsin
0 oy
(717 puan) tarafından
Ohh sefan olsun uzun bi süre mumla ararsın bu günlerini tadını çikar
(4,295 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum valla
0 oy
(348 puan) tarafından
Kız Allah de seni  bende bebeğe aldın sandım sende benim kafadansin mutfak eşyası ne buldum alıyom  tepsilere bayıldım ya 
(4,295 puan) tarafından
Dogurup eve gelmeden birşey almam canim birde A.dan z ye herşeyi var Rabbimin izniyle inşallah hayırlısı ile eve gelelim o zaman lazım oldukça alınır

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 172 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde 1996 Anne (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 663 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
10 cevap 183 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,541 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...