0 oy
218 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından

Kızlar ya doktorum 16.haftada gel bebegin kalbine falan bakayım demişti 4 hafta sonra bende randevu aldım 1 ay önce. Riskli gebeyim bugün eşim bizi saat 9da götürdü hastaneye sonra işe döndü bizde kızımla önce dahiliyeye gittik sonra perinatolojiye gittik sıra coktu 11.00deki randevu 12.20de anca geldi içeri girdim 3 hastaya da 11.00 randevusu verilmiş doktor tarama sonucuna tek baktı muayene etmicem yanlış randevu almışsın sonuç randevusu bu dedi her zaman aldığım gibi aldım açıklamada aynıydı bende hocam 4 haftadır bebege bakilmadi ağrım da oluyor kac gündür baksanız olur mu kac saattir bekliyorum dedi daha yemeğe çıkmadım dışında bekle belki bakarım dedi. Gözlerim doldu zaten riskli gebelik korkuyorum iyi mi diye dışarıda yarım saat bekledik kızımla asistan geldi hoca size bakmicak dedi bende bakmasın ben 184ü arıyorum şikayet ediyorum dedim çıktım ama tutamadım yolda ağladım moralim bozuldu kız kardeşim biliyordu hastaneye gideceğimi aradı anlattım para attı yanımda yoktu tıp merkezine gittim muayene oldum bebek çok şükür iyi fakat plasenta hala aşağıda dedi doktor perinatolojiye gitmen lazım dedi randevu baktım ayni açıklama yazıyor başka doktora gidicem oda bakmazsa ne yapıcam. 184ü aradım durumu söyledim arastiracagiz dediler 

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,086 puan) tarafından

Randevu buydu daha öncede böyle yazardı sorun olmuyordu

-Reklam-
0 oy
önce (1,113 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım ordayken başhekime gitseydin keşke 184 den hiç birşey sonuç olmuyor o ögün haklı diyolar onun muayne etmeme hakkı var derler rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah 

+1

Gidecektim de başhekime öğle arasiydi dedim kimse yoktur çokta yorulmuştum.sagol canım inşallah 

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Çam sakuraya git. Kanuni hastanesinden nefret ediyorum. Çam sakura da son zamanlarda bozdu ama kanuniden kst be kat iyidir.

Kanuni tek otobüs çam sahura daha uzak ondan oraya gidiyoruz canım başka doktora gidicem inşallah iyidir 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Keşke o an başhekimliğe gitseydin riskli gebelik olduğu için bakmaları lazım 

Bu arada ilk oğlumu Kanuni de oldu hiç sevmiyorum o hastaneyi şuan nasıl bilmem ama hiç ilgili değiller 

Gidecektim canım öğle arasiydi kimse yoktur belki dedim gitmedim  benimde ilk bebeğim kanunide doğdu 

0 oy
önce (8,058 puan) tarafından

İnternet yada telefon dan sonuç sırası alınmazki zaten sonuç sırasını hastanede ki sekreter veriyor doktor bakmamak için atmış kafadan şikayet et tabi bende oğlumda son 1 ay perinatolojiye gittim doktor doğum yaptırmıyormuş sadece muayene yapıyormuş bana yarın doğum yapman lazım acil doktor bul dedi adını daha önceden duyduğum bir bayan doktor vardı rica ettim boşluğu olmadığı halde üzüldüğümü görünce dert etme öğlen yemek molasında bebeğini alırız dedi sağolsun aradan üç sene geçti geçen hafta tekrar kontrol için gittim hala hastalarına karşı nazik ve ilgiliydi bence iyi insan olmak farklı bir şey Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah senide

Amin canım valla o kadar saçma ki bazen randevu alırken yazıyor sonuç randevusu diye öyle randevu alırım ama yazmiyordu ki doktor diyo icerde 11.00 randevusu var bu kontrol seninki sonuç randevusu iyide yazmıyo ki o zaman randevu sen verseydin kendi 16mhaftada gel dedi 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,303 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 682 göst.
0 oy
22 cevap 828 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler