+1 oy
219 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,844 puan) tarafından
kizlar bisey merak ettim tüp mide ameliyati olup da kilo verememe durumu olurmu. ? yada verse bile pis bogazlinin teki olsa aynen geri alirmi merak ettim . varmi tanidigi yada cevresinde goren duyan bilen 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (11,975 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

3 kişi var tanıdığım 3ü de acayip zayıfladı ama 3 ü de eski haline geri döndü. çünkü altta yatan yeme bozukluğunu aşamadılar.

sakın bana yaptıracam deme, kiloyla kafayı bozmuş bir arkadaşımızsın ama bunu da yapmazsın herhalde :) 

önce (3,149 puan) tarafından
Eltim oldu millete de kist ameliyatı diye yutturdu. Sözde bu kist yüzünden kilo veremiyormuşmuşmuş ta kadın 1.5 ayda 25 kilo verdi :D
önce (297 puan) tarafından
Evet kız kardeşim de kist vardı adını hatırlamıyorum diyet yaptı spora gitti bir ay düzenli ve çalışıyordu bir ay sonunda bir kilo almıştı ve kız kardeşim çok dikkat ederdi doktor bizzat söyledi kistten dolayı kilo vermen aşrı zor , mide ameliyatı oldu kilo verdi , eltinde mide olmuştu kist diyordur ama kistten dolayı cidden verilmiyor kilo
Onu biliyorum canım çok insanın başına geliyor maalesef ama başka sehirde ameliyat olup doktor ve ücreti saklaması sorana söylememesi 1 yudum ya da 1 lokma yemesi vs yani asla kimseyi ilgilendirmez de yalana da gerek yok o anlamda söyledim:)
Aynen ayıp bir şey değil yalana gerek yok bazı insanlar aşırı değişik biz yaptığımız her şeyi olu orta söyleriz millet neler neler saklıyor hayret ediyorum, zaten tüp mide ameliyatı olmuş belli belirtilerden
Aynen öyle canım yalan söylediğiylr kaldı herkes yalan söylüyor dedi kendi bilir. Yalandan nefret ederim diye herkese öğüt verirdi. Eskiden çok severdim ama eskide kaldı boş ver aman :D
-Reklam-
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Benim görümcem 1 ay önce amaliyat oldu ve şuanda bile gözle görülür değişiklik var ödemelerini atmış süzülmeye başlamış hiç yemek yemiyor yese bile minnacık yiyor sonra kusuyor felan sanırım daha yeni olduğu için 
0 oy
önce (243 puan) tarafından
Halam eşimin arkadaşı ve bi tanıdığım kadın ameliyatı olmuştu tığ gibiler şuan isteseler bile yiyemiyorlarmış 

200 e yakındı eski kiloları su bile içseler kusuyorlar  bu 3 ü yıllar oldu ameliyat olalı hala da az yerler 
önce (5,844 puan) tarafından
bana bu cinsin tam tersi lazim. veremeyip verdigini de fazlasiyla geri alir tanidigim olacak da . veremez insallh. vakti zamaninda o da bana vok fesatlik yapip dualar etmis veremeyim diye. suan bende aynini ona yapmak istiyorum.
önce (243 puan) tarafından
Bende kendiniz için soruyorsunuz sandım  
Böyle fesat insanlar için emin olun daha büyük imtihan olamaz
Çok sevdiğiniz yemek bile olsa tadımla kusuyorsunuz.ağız tadıyla yemek bile yemeyeceksem napayım bu hayatı
aynen . baabadi da cok kiloluydu. baya zatifladi ama aldi. simdi kizi da olacak ameliyat. enistem baya psikolojikmen de çokmustu bunalima girmisti. dedigin gibi baya zor surec
0 oy
önce (1,843 puan) tarafından
Gorumcemle eşi 1 sene oldu ameliyat olalı inanılmaz zayıfladılar.Dun akşam birlikte yemek yedik mesela fazla kaçirdi yemeyi kustu hepsini yani fazla yemeği kabul etmiyor mide ameliyattan sonra
ameliyat olacak tanidigim okadar pis bogazliki ben verebilecegine de pek ihtimal vermiyorum ama o pis bogaziyla verse bile verdigini geri alir inslalah amjiiiiiinnn:)
önce (1,843 puan) tarafından
Bizim enişte öyleydi yemek yerken kendini kaybediyordu tavuğun bile kemiklerini yerdi düşün o kadar yemek görünce gözü dönüyordu 150 kilodan fazlaydı kilosu şimdi inanılmaz zayıfladı fazla yiyince kusuyor
0 oy
önce (1,121 puan) tarafından
Benm bı tanıdım oldu çok zayıfladı güzel oldu aşırı kg su vardı almadi doğum da yaptı 2 tane 
iyiymis valla ne guzel:) benim tanidigimda tam ters etki yapsin geriye aynen fazlasiyla alsin istiyorum insallh
Niye kız
etkiye tepki. o da vakti zamaninda benim icin boyle yapiyordu. aman can bigazdan gelir ye falan diyordu demoralize ediyordu. ben hamileydim kilo almak istemiyorum ve onume kus sutu gelse bile  saglikli beslendim spor yaptim. iste cok umitlenme alacaksin kacisin yok demeler bana tum gun boyunca yiyecek resimleri tatli tarifleri atmalar ay canim sunu cekti sanki aseren benim hamile benmisim gibi falan demeler. ben kilo verdikce o veremeyince hirsindan kuduruyordu kimbiler nekadar beddular dualar etmistir. neticede o veremiyordu pis bogazini tutupda. simdi son care ameliyat olacak. ama bir gram bile versin istemiyorum sirf hasetliginden . bana hasetlendigi icin   kadar basaramasin ve hasetlendigini bana yaptiklarini fark edip ben boyle bilete yapiodum demek o yiDen isim yolunda gitmedi de basaramadim diye dank etsin kafasina istiyorum
Duymadığın bedduaya karşılık mi veriyorsun canım bu düşünceye giriyorsan bıle nefis biliyorum ama dile getirme düşünme gerçekten içinde ne duygu var di bilmiyorsun ama kadınlar kg lu ile kg alan görünce sevinir net:D art niyetle değl ama kuzen arasında çok sevdim kuzenimle mesela alın alın ben alıyorum lherkes alan derm anlamlarla ama  sinsilikle değl  güleriz o öyle demisse bile bosver herkes Kendi kalbinn ekmeğini yer
0 oy
önce (3,050 puan) tarafından
Bnm kiz kardesim gecen sene oldu 140 kilodan 54 kiloya geldi suan ama o kendiside cok dikkat ediyor tatli ekmek makarna pilav yemiyor protein agirlikli besleniyor cunku doktor demiski ozelde oldu bu arada eger ki sen dikkat etmezsen bu mide 7 sene garantisi var ama 7 sene sonra  yavas yavas eski kilona donersin cunku mide esnektir yedikce genislwr demis oda cok dikkat ediyor demem o ki mode ameliyati 5 sene 6 sene alamiyorlar zaten ama daha sonrasi insanin kendi elinde sormak istedigin baska birsey varsa sorabilirsin cnm kardesimden dolayi yogun bilgiye sahibim 
kardesin almaz insallh masallah.:) bi tanidigim olacak o keske daha once alsa: 6 sene zayf kalmasini hic istemem.  bir ay bile zayif kalamasa keske. :)) benim bir tanidigim olacak da kilo vermesin yada verde bile cabucak alsin geriye insallh diye dua etmek istiyorum cunku o da bana ayni seyi yapiyordu. hasetlik sirasi bana gecti.
önce (3,050 puan) tarafından
Sen güzel zarif bir kadınsın boşver herkes kalbinin ekmeğini yer ameliyat olmak cozum deilki onemli olan kafada bitirmek
sagil canim benim . zamaninda bana okadar etti ki o beddualari donup dolasip onu bulsun istiyirum
0 oy
önce (478 puan) tarafından
Tanıdığım bir var(dıdımın dıdısı) erkek. Bir kere gördüm, ve bayağııı kiloluydu. Halbuki tüp mide ameliyatı olmuş ve tekrar kilo almış. 
ay insallh benim tanidigimda veremez alir geri hatta fazlasiyla
Hımm değişik bir dua oldu bu.
tabbim kabul etsin de degisik megisik vok hayra bi dua:)
Allah ile aranızda anlaşırsınız. En iyi o karar verir:)
0 oy
önce (384 puan) tarafından
5-6 tane tanıdığım ameliyat oldu bir tanesi biraz verdi ama tekrar kilo aldı eski halinden daha şişman oldu diğerleri baya zayıfladı ama dedileri de sarktı onun için de bir şey yapılması gerekiyor
0 oy
önce (338 puan) tarafından
Kilo verirsin fakat mide kas olduğu için genişleyebilir tekrardan önemli olan diyetine uymak uymazsan tekrar kilo alırsın bence aşırı kilon yoksa o topa hiç girme diyet spor yap zayıflarsın 
ben degil canim kizenim olacak
0 oy
önce (353 puan) tarafından
Hep merak ediyorum senin boy kilonu Hep zayıflama derdindesin de canım
desem gulersin 160 boy kilo 57 :) ama ben 49 olmak icin omur boyu ugrasicam 48 49 kilodayken cok iyi hissediyordum kendimi.:)) suan normal bir kilodayim ama hedefime göre kilolu sayiliyorum hedef 49 diye. derdim cabam bu :))
Allah seni netmesin bende seni tombik sanıyordum
Bende 169 76 kilo
yok yok degilim tamamen benim manyakligim:) annem der kendini dev aynasinda göruyorsun diye bana:) bacim senin boy masallh  mankenlere tas cikarttirir:)
Aslında banada boyumdan dolayı kılom iyi diyorlar ama bende en az 72 olmak istiyorum asıl istediğim 68 ama nerdee teşekkürler güzel düşüncen için
Sende cok iyisin bence
0 oy
önce (4,588 puan) tarafından
Rahime vardi Burda biliyormusun eskilerden o geri aldı mesela
0 oy
önce (4,198 puan) tarafından

Bu ben bu ben :woot: daha önce oldum pek veremedim üstüne kat kat aldım 

Sonra şeker ameliyatı oldum bu sefer de çok fazla verdim şimdi almaya çalışıyorum 

0 oy
önce (1,908 puan) tarafından

YouTuber lardan ezgiirem ve melisateş e bakabilirsin :D pis boğazlı insana tüp mide ameliyatı değil hiçbir ameliyat fayda etmez zannımca :woot:

0 oy
Kız kardeşim oldu bizzat bütün süreci ve bakımını da ben yaptım çok güzel kilo verdi üç yıl oldu hiç kilo alması tabiki bir iki kilo alıp verme olayları olur çünkü bir iki yıl sonunda mide eski büyüklüğüne dönüyor, önemli olan şey bu süreçte yeme düzenini ve alışkanlıklarini düzeltip bu şekilde hayata devam etmek, çünkü o süreçte zaten yiyemiyorsun ve diyetisyen desteği de veriliyor ücretsiz, sürekli diyetisyen ile iletişim halindesin altı ay bir yıl kadar , yediğini içtiğini sana soruyor neler yersin yemezsin söylüyor kilo vermen nasıl ilerliyor takip ediliyor hepsi, ama bir yıl dolmadan diyetisyeni dinlemeden herşeyi yemeye başlayan ve yemesi gerektiğinden fazla yiyen kişiler tabi ki kilo alır , çünkü midenin yüzden 75 i alınıyor az yemek yeterli ve bünye mide buna alışıyor ama sen inat eder gibi zorla yersen elbette kilo alırsın , spor yap , dikkat et hiç almazsın , kiz kardeşim üç yıl oldu şimdi öncekine göre daha çok yiyebilir midesi büyüdü her şeyide yiyebilir ama bunu yapmıyor çünkü düzene soktu eski halime asla dönmek istemiyorum diyor , zaten amaliyat ile zayıflamıyorsun yine diyet ama miden küçük bebek midesi kadar oluyor acikmiyorsun , bir kaşıkla dahi miden şişiyor , açlık hissetmiyorsun ve böylece kolay şekilde kilo veriliyor 
cok aciklayici olmus  coktesekkur ederim.:) yaniaslinda merak ettigim sey ameliyat sonrasi imkansiz yiyemiyorum istesem bile kusuyorum o yuDen hep zayif kalma durumu yok omur biyu. nefsine hakim olamayan pekala istese  ilk senede bile eskisi gibi yeneye donebilir yani oylemi?

bu amlyati olck kisi asla nefsine hakim degil imkansiz otesi bir durum ve haftanin bes gunu 6 gunu  gün menulu tatlili borekli kisirli kekli 7 sekiz cesit yemekli gunduz oturmlrnda ordan cik aksam esler glince baska kapi yemeli icmeli oturmalar misafrliklerde. yani kndini kntrol etmesi de cok zor. nefsi de yenemez kolay kolay. ilk bi sene dolmadan bile koyverir yiyebilir mi istese.
omür boyu istesem de yiyemiyorum zaten deyip istese bile eskisi  gibi yiyemezmi
Ama miğde alındığı için ilk altı ay zaten acikmiyor ve fazla yerse direk kusuyor, ama belli bir süre sonra yemeye devam ederse tabiki alır bu amaliyat yeme düzeni oluşturmak için, zaten bir ilk bir yılın içinde duraksama dönemi var kilo verme duruyor bir süre, evet yiyemez ama bu sadece ilk altı ay bir yıl sonrasında yedikçe yerse migdesini büyütür, mesela kız kardeşim tamamen doktorunu dinledi bir yıl olmasına rağmen çok yiyemezdi , ama ondan sonra olanlar daha çok yerdi dikkat etmedikleri için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 219 göst.