Kız kardeşim oldu bizzat bütün süreci ve bakımını da ben yaptım çok güzel kilo verdi üç yıl oldu hiç kilo alması tabiki bir iki kilo alıp verme olayları olur çünkü bir iki yıl sonunda mide eski büyüklüğüne dönüyor, önemli olan şey bu süreçte yeme düzenini ve alışkanlıklarini düzeltip bu şekilde hayata devam etmek, çünkü o süreçte zaten yiyemiyorsun ve diyetisyen desteği de veriliyor ücretsiz, sürekli diyetisyen ile iletişim halindesin altı ay bir yıl kadar , yediğini içtiğini sana soruyor neler yersin yemezsin söylüyor kilo vermen nasıl ilerliyor takip ediliyor hepsi, ama bir yıl dolmadan diyetisyeni dinlemeden herşeyi yemeye başlayan ve yemesi gerektiğinden fazla yiyen kişiler tabi ki kilo alır , çünkü midenin yüzden 75 i alınıyor az yemek yeterli ve bünye mide buna alışıyor ama sen inat eder gibi zorla yersen elbette kilo alırsın , spor yap , dikkat et hiç almazsın , kiz kardeşim üç yıl oldu şimdi öncekine göre daha çok yiyebilir midesi büyüdü her şeyide yiyebilir ama bunu yapmıyor çünkü düzene soktu eski halime asla dönmek istemiyorum diyor , zaten amaliyat ile zayıflamıyorsun yine diyet ama miden küçük bebek midesi kadar oluyor acikmiyorsun , bir kaşıkla dahi miden şişiyor , açlık hissetmiyorsun ve böylece kolay şekilde kilo veriliyor