0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (291 puan) tarafından
Bugun boyun ve omuz icin mr cekindim ama hizmamı unutmusum herangi bir sorun olurmu :/

6 Cevaplar

0 oy
(4,067 puan) tarafından
Dua ette o hızma metal değilmiş. Hızman neredeydi ? Çekilen yerde değilsee sorun olmaz
(291 puan) tarafından
Burnumda aynen allahtan birsey olmadi unutmusum
(4,067 puan) tarafından
Metal olsaydı burnu yırtar geçerdi hadi sen unuttun personelde mi dikkat edip  fark etmedi sonuçta seni makineye onlar yatırıyor
(291 puan) tarafından
Yok farketmedi ben inan unuttum uzerimi cikarttim gömlek giyindim kolumdaki bileklikleri felan esime verdim ama minik bir hizma var unutmusum
(12,559 puan) tarafından
valla iyi yırtmışsın:)
(291 puan) tarafından
Çokk şükür aynen
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Yok canım geçmiş artık olsa anlık olurdu. Çıkarttrmalarının sebebi içerde güçlü mıknatıs var çekmesin diye
(291 puan) tarafından
Yok mr sonucunu etkilermi diye merak ettim
0 oy
(670 puan) tarafından
Lisedeyken MR cihazına girdim üzerimde metal olarak kemer vardı,onu çıkarmayı unutmuştum öylece girdim  Allah'ım bir baktım pantolonum önü havaya kalkıyor :D :D beni bir gülme tuttu inanamazsın tabi personel dizlerimi çektiği için umursamadı. 
(291 puan) tarafından
Iyi şükür kotü birsey olmadan atlatmışsin bende cikinca farkettim acaba dedim mr sonucunu etkilermi :/
(670 puan) tarafından
Yok etkilemiyor o kısmı çektiyse bile röntgen de olduğu gibi görünür
0 oy
(3,774 puan) tarafından
Dua et makine çekmemiş seni burnuna elveda derdin verilmiş sadakan varmış 
(291 puan) tarafından
Ayy inan sizler yazdıkça dahada korktum cok sükür yaa hemen yarin yine vericem sadaka :/
(3,774 puan) tarafından
Bence de canım ben bir video izledim animasyon öyle bir çekti ki makine beynim döndü görünce
0 oy
(2,721 puan) tarafından
Bende saçımda tel toka unutmuştum :)))sonra hemşire sinirli şekilde geldi üstünde metal var dedi çıkar dedi 
(291 puan) tarafından
Benimki tel tokayi sordu yok dedim hizmayi fatketmedi heralde :D
0 oy
(3,229 puan) tarafından
Onu soylemeleri gerekiyor ama 
(734 puan) tarafından
Canım günde kaç kişi çekiyorlar girmeden tek tek sayıyorlar çıkartın diye sonrasında toka soruyor ediyor yani kendi kullandigimiz hizmayida biz unutursak onlar napsin ışık orda Los küçükse farketmemis olması çok normal toka küpe çok ayygin tekrar herkese soruluyor da hizmada soramaz herkese sen kullandigin şeyi unuttuktan sonra tekniker napsin ve ayrıca hızma var diye burnun kopmazdi sadece hizmayi çekerdi makina o kadar vücutla bütün bsi değil çünkü küpe gibi tel tokada öyle cihazın içine kaçıyor ve görüntüde artefakt yapıyor yani bozukluk o yüzden takmayın deniyor iğne toka yani küçücük şey kafanı kopartmaz ama büyük metal seni makinayla arasına sıkıştirip zarar verir
(3,229 puan) tarafından
Bana mı anlatıyorsun canım bunları
Ben o kadar çok girmisimdir ki sayısını hatirlamiyorum
Bacağımda platin ve 5 tane vida var ben neler yaşadım korkudan
Doktor titanyum ve emara uyumlu sorun olmaz dediği halde okumadigim dua kalmazdi

O yüzden böyle şeylere çok dikkat etmek gerekiyor küçükte olsa buyukte olsa sıkıntı özellikle cihaz için sıkıntı

Mesela benim vidalar uyumlu olmasaydı cihazı bozarmisti bunu ordaki teknisyen akrabam demisti
(734 puan) tarafından
Sana değil canım son yazı seninki diye altına yazmıştım radyoloji teknikeriym bende ondan söyledim cihazı bozmasindan önce senin ayaginda yerinden oynardi o  vidalar
Çok şükür ki yeni olanlar uyumlu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 65 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 717 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu

408,280 soru

12,264,580 cevap

37,425 kullanıcı

Kategoriler

...