0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum sorunluysak bize sorunlusunuz deyin biz de kendimize çeki düzen verelim.

Benim ablamın 1 yıllık bir ilişkisi var, adam 27 ablam 26 yaşında. Adam babasını 4 yıl önce kaybetmiş annesi ve ablası ile yaşıyor. Ablamı gerçekten çok seviyordu başından niyeti ciddiydi, annemiz ile 2 kez görüştü, ablamı sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi 2025 yılında. Ablam dedi ki ben şimdi babama söylemeyeyim durumları vs daha düzeltelim babama o zaman söyleyeyim diyip ertelemişti ancak adam artık beni ne zaman babama söyleyeceksin diye baskı yapıyordu. Sonrasında ablam ve annem en sonunda babama bu durumu söylediler, babam tanışmaya çağırdı, adam tek geldi annesi olmadan. ( ablam da annesi ile 1 kez yüz yüze tanıştı çok güzel geçmişti ) annesi neden gelmiyor diye sorduğumuzda işte benim annem nerede ne konuşacağını bilemez ilk ben geleyim dedi kabul ettik. Sonra da 2 hafta sonrası için dedik ki ailenle gel ( annen, ablan kendin) annesine de haber verdik beklediğimizi kadın tamam dedi. Sonrasında adamın babaannesi öldü ve ailece memlekete gittiler görüşmeyi bu pazara ertelediler yani 4 gün sonra. Pazartesi memleketten döndüler. Annem baş sağlığı ve pazarı hatırlatmak için aradı, bu arada adam hala tasdik ediyordu pazar geleceğiz diye. Adamın annesi telefonda ya bu hafta gelemeyiz ay çok yorgunum demiş, sonra şey diğer hafta da olmaz şöyle böyle demiş taaa 2025 yılına ertelemiş, bu arada adamın da haberi yok bu durumdan. Ablam da adama böyle böyle demiş çocuk annesi ile kavga etmiş, bugün arayıp kadın pazar geleceğiz dedi. Fakat aklımıza artık çok takıldı, karşı taraf ne yaşıyor anlamıyoruz biz. Ablam ve sevgilisi araları iyice limoni oldu çünkü karşı tarafın annesi oğlunun evlenmesine manevi olarak hazır değilmiş sürekli ertelemeye çalışıyor, adam da artık ben evliliğe hazır değilim demeye başlıyor. Ne yapacağını şaşırdı ablam. Adama diyor ki madem hazır değildin neden anne babamın karşısına çıktın evlenmek istediğini söyledin 2025 yılında. Biz aile olarak ne yapmalıyız ? 

12 Cevaplar

+3 oy
(1,294 puan) tarafından
Başlamadan bitirin boylesiyle yola cikılmaz şimdiden yarı yolda bırakmış 
-Reklam-
+3 oy
(51,324 puan) tarafından
kacip kurtulun çünkü ailesi maddi olarak adam dedigini yedikleri icin evlensin istemiyorlar sizde meraklısı gibi sorup durmayın. dalga mi geçiyorlar ertelenmis zaten onlarin baski yapması lazim.ne zaman geliyoruz diye diye darlamalari lazim
(161 puan) tarafından
Bence de en büyük nedeni bu benim de aklıma bu geldi
(51,324 puan) tarafından
gör bak ayni evde oturalim diye de baski yaparlar
+3 oy
(275 puan) tarafından
Yani araya cenaze girmiş onlar kendini iyi hissedince arayıp şu gün gelicez derlerdi bence siz ailecek çok zorlamışsınız karşı tarafı darlamayın bu kadar biraz geri durun
(13,568 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim kız tarafı olarak biraz naza çekin kendinizi
(275 puan) tarafından
Değil mi canım
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
bende ne yapcami bilmiyom en azindan aileniz bir arada bosver gerisini
(51,324 puan) tarafından
anlst bakam sevdos ozelden
(13,568 puan) tarafından
Sevdoş noldu
(129,283 puan) tarafından
simos el agiz ayak hastalima yakalamdi yaa
tarafından
Sebdos nasıl anladın
(720 puan) tarafından
Sevdoş hiç panik yapma üzülme çabucak atlatiyorlar
Bol bol sıvı tüket çocuğa ve kimse ile temas etmesin 2-3 güne toparlar 1 haftaya birşey kalmaz Allah'ın izniyle
+1 oy
(795 puan) tarafından
2025 e de bişi kalmadı 

Ama bence iyi gozlemleyin
+1 oy
(580 puan) tarafından
Bazı şeyler baştan bellidir canım sıkıntılı aile belli
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
Ablan hic istelemesin  bence  ustune gittikce olmaz biraz agirdan alin 
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
bu kaynana hep dert olur ablana. 

oğlunun evlenmesini istemiyor, evlense rahat ettirmez. ya adam anasına net olacak resti çekecek ya da bu iş olmaz. önce anasından boşansın sonra ablanı istesin. 
(161 puan) tarafından
Çok üzgünüz ya
(12,583 puan) tarafından
ablan için üzüldüm. babaya açılan konudan dönüş zor. babana karşı mahçup oldu. kesinlikle tekrar aramayın. ablan da otursun tekrar düşünsün. elinde fırsat, böyle sorunlar olacaksa en başında evlenmeden ayrılmak en temizi.
(161 puan) tarafından
Adam da babamın karşısına geçip evlenmek istediğini söyledi ciddi olduğunu söyledi
(12,583 puan) tarafından
ya anasına söz geçirecek ya da bitecek.
+1 oy
(320 puan) tarafından
Benimde kardeşimin konuştuğu vardı çocuk eşimin köyünden konuştukları vakit çocuğun genç kuzeni vefat etti.adamlar 1 hafta sonra söz kesti.sorumluluk sahibi insanlar zaten bilir neyin ne zaman olacağını 

Bana kadının oğlundan kopamadığı için bahane uyduruyor gibi geldi.siz hiç karışmayın ağırdan alın 

Ablamıza gerçekleri görür inşallah 
+1 oy
(482 puan) tarafından
Annesiyle ablası "ortada kalırız diye" korkuyorlar belli ki. Ablan evlense o adamla, ablanın evine de yerleşir onlar. Adam "Kadın başlarına yalnız bırakamam, bizimle yaşasınlar" demeye başlar ilerde. Bence yol yakınken vazgeçsin. İlerde rahat bırakmazlar ablanı. 
+1 oy
(1,136 puan) tarafından
Sizin kız tarafı olarak ağırdan almanız gerekirdi. Baş sağlığı için aramak olabilir ama gelecekleri günü hatırlatmak olmamış. Babanız duyduğu için kendisini mecbur hissetmesin ablan doğru karar versin. Belli ki kaynana istemiyor şu an evlenmesini. Babası olmadığına göre ailesine hep sahip çıkmak zorunda kalacak öncelik hep onlar olacak. 
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
Böyleleri çekilmez bacım olsada o kadın huzur vermez evlilikleri yürümez daha yolun başındayken bitirsin ablan bence 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
17 cevap 546 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 543 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Umutvari (500 puan) tarafından soruldu

408,338 soru