Kızlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum sorunluysak bize sorunlusunuz deyin biz de kendimize çeki düzen verelim.
Benim ablamın 1 yıllık bir ilişkisi var, adam 27 ablam 26 yaşında. Adam babasını 4 yıl önce kaybetmiş annesi ve ablası ile yaşıyor. Ablamı gerçekten çok seviyordu başından niyeti ciddiydi, annemiz ile 2 kez görüştü, ablamı sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi 2025 yılında. Ablam dedi ki ben şimdi babama söylemeyeyim durumları vs daha düzeltelim babama o zaman söyleyeyim diyip ertelemişti ancak adam artık beni ne zaman babama söyleyeceksin diye baskı yapıyordu. Sonrasında ablam ve annem en sonunda babama bu durumu söylediler, babam tanışmaya çağırdı, adam tek geldi annesi olmadan. ( ablam da annesi ile 1 kez yüz yüze tanıştı çok güzel geçmişti ) annesi neden gelmiyor diye sorduğumuzda işte benim annem nerede ne konuşacağını bilemez ilk ben geleyim dedi kabul ettik. Sonra da 2 hafta sonrası için dedik ki ailenle gel ( annen, ablan kendin) annesine de haber verdik beklediğimizi kadın tamam dedi. Sonrasında adamın babaannesi öldü ve ailece memlekete gittiler görüşmeyi bu pazara ertelediler yani 4 gün sonra. Pazartesi memleketten döndüler. Annem baş sağlığı ve pazarı hatırlatmak için aradı, bu arada adam hala tasdik ediyordu pazar geleceğiz diye. Adamın annesi telefonda ya bu hafta gelemeyiz ay çok yorgunum demiş, sonra şey diğer hafta da olmaz şöyle böyle demiş taaa 2025 yılına ertelemiş, bu arada adamın da haberi yok bu durumdan. Ablam da adama böyle böyle demiş çocuk annesi ile kavga etmiş, bugün arayıp kadın pazar geleceğiz dedi. Fakat aklımıza artık çok takıldı, karşı taraf ne yaşıyor anlamıyoruz biz. Ablam ve sevgilisi araları iyice limoni oldu çünkü karşı tarafın annesi oğlunun evlenmesine manevi olarak hazır değilmiş sürekli ertelemeye çalışıyor, adam da artık ben evliliğe hazır değilim demeye başlıyor. Ne yapacağını şaşırdı ablam. Adama diyor ki madem hazır değildin neden anne babamın karşısına çıktın evlenmek istediğini söyledin 2025 yılında. Biz aile olarak ne yapmalıyız ?