0 oy
262 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,672 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah, hayırdır güzel analar niye uyumadıniz bakalım, benim durum malum açuumm meşhur olan noodle mi yaptım birazdan yicem sjsjsksksj ya sizler neler yapıyorsunuz bahaalımmm ❤️:silly:

image

16 Cevaplar

+1 oy
önce (5 puan) tarafından
37 haftalığım ve asla uyuyamıyorum :(( uykuyu çok özlemişim 
önce (1,857 puan) tarafından
Bende bir  daha çocuk yapmayacağım.
Kökten çözüm ile kordonları bağladım.
Bebeğime bakarken aynen öyle düşünüyorum.
Ama ikizler de daha çok küçük olduğu için çok yoruluyorum.
Sen çok güzel ara vermişsin.
Kaç yaşındasın bu arada
önce (6,732 puan) tarafından
Şubatta 30 olacam .
Ben daha küçük sanıyordum.
Nice yıllara
önce (6,732 puan) tarafından
20 yasinda evlendim 21 de anne oldum bide 29 da anne oldum . Yipratmadim kendimi

Teşekkürler cnm
-Reklam-
+1 oy
önce (2,427 puan) tarafından
Bebişim uyusa hemen uyuyacagim 
önce (2,672 puan) tarafından
Vilaa Rabbimin izniyle birazdan uyur inşallah canısı ❤️
+1 oy
önce (325 puan) tarafından
Sahipsizler izliyorum ay varya diziyi izlerken ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum 
Niyee gııı
Ay çok duygulu yaa
Hiç izlemedim ama herkes öyle diyor
İzlemeni tavsiye ederim canım
+1 oy
önce (1,349 puan) tarafından
Benim çok uykum var ama küçük bey etrafımda dolanıyor oyun oynayalım diyor babası gelecek bu defa ona yemek hazırlayacağım bakalım bu gece kaçta uyuyacagim
Rabbim güç kuvvet versin inşallah gülüm, ee kadın olmak anne olmak bu demek boşuna dememişler ana, kadın candır diye ❤️
+1 oy
önce (91 puan) tarafından
Selâm Cnm öncelikle afiyet olsun valla Cnm kızım uyumuyur onu uydurmaya çalışıyorum
Teşekkürler canısı bide bebişin kaç yaşında bakalım uyur inşallah birazdan güzel anne (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡
Kızım 9 aylık oğlum 2 buçuk yaşında
Yaa maşallah sübhanallah rabbim sana bağışlasın inşallah gülüm inşallah uyur birazdan cadı
Allah razı olsun cnm
Amin ecmain kardeşim
+1 oy
önce (4,891 puan) tarafından
Çocuğu yeni uyuttum bulaşık makinasını dizdim şimdi kurutmayı bekliyorum sabahsa işe gidecek vah ki ne vah 
Yaaa rabbim güç kuvvet versin inşallah sana güzellik ❤️
önce (350 puan) tarafından
Hemşirem valla sende annemi görüyorum ama tabi onun başında bebe yok :D
+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Çizgi film izliyoruz 2 yaş atağı var adamın.1 aydır bu saatler uyanığız 

image

Ahahah yaa kıyamam ama en azından birlikte izliyonuz sksksjsj ama uyku bebenin düzenini yerine koysa iyidir Allah yardımcın olsun canısı ❤️
önce (204 puan) tarafından
Teşekkür ederim düzeltemedim bi türlü uykusunu
Gündüzde öğlene kadar yatıyor
Rica ederim canısı bide inşallah zamanla düzene girer hiç pes etme Allah sabır versin inşallah sana canısı ❤️
+1 oy
önce (1,968 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
o kadar  yorgunum ki  aksilik ya uykun yok yarım saat oluyor isim ancak  bitti en son çamaşır astım  yatacaktim ama uyku olmayınca en iyisi bir yorgunluk kahvesi içtim sesiz sakin yorgunum bir beden kafa ile 
Afiyet şifa olsun gardaşimaa çok düşünme içten bir elhamdülillah çok şükür Rabbime ailem evladım sevdiklerim benle sıcacık bir yuvam var rızık senden rab çok şükür herşeye de bak bakalım o yorgunluk nasıl birden bire geçiyor ❤️
önce (1,968 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤❤❤
Rica ederim canısı
+1 oy

Duş aldım kız onun anlığını da atmayayım şimdi haha :D Eşim ders çalışıyor onun bitmesini beklerken bir duş aldım ama acıktım galiba kendime  noodle yapacağım ben De :D gel karşılıklı yiyelim ❤️

Amin inşallah çok teşekkür ederiz ya yüksek lisansı 2 puanla kaybetti çok üzüldük dedi film izleyelim dedim ne filmi otur ders çalış valla
Rica ederim canısı bide herşeyin hayırlısı valla demek ki rabbimin onun için hazırladığı hayır başka bir yerden gelecek dilerim tez vakitte gelir bu güzel haber bide iyi demişsin canısı senin gibi bir destek çıkan eşi olunca eminim enişte için işler daha güzel tatli geliyordur maşallah
Eşim benim oğlum için öyle güzel göğüs gerdi ki her şeye bende onun için elimden geleni yapıyorum ❤️ bizde öyle düşünüyoruz önce çaba gösteriyor sonra tevekkül ediyoruz bakalım ❤️
Ne güzel rabbim bu bağı ömür boyu güçlendirsin inşallah canım herşey gönlünüzce hayırlı bir şekilde olsun inşallah ❤️ hayırlı geceler dilerim ♥️
Amin canım hayırlı geceler ❤️
+1 oy
önce (138 puan) tarafından

Kızlar hastaydı ilaçların etkisiyle ikindi vakti uyudular şimdi onlara nöbet tutuyom:D

Yaa kıyamam çok geçmiş olsun rabbim hiç bir bebeğe çocuğa ağır hastalık vermesin
+1 oy
önce (189 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 

Valla ben iki gündür uyanığım zaten bebişim uyumuyor bende uykusuzluktan bittim tükendim ayy nolur dua et hamilesin sanırım duan kabul olur 
Teşekkürler canısı yaa rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim benim bide ben doğurali dört ay oldu gııı ama Allah'ın izniyle dua ederiz tabi
+1 oy
önce (2,020 puan) tarafından

Aleyküm selam. İşler, çocuklar tmm. Koşarak uyumayaa :)afiyet olsun ❤️

Ahahahah teşekkürler canısı kısa ve öz anlattın Allah rahatlık versin inşallah sana canısı ❤️
+1 oy
önce (10,899 puan) tarafından
Sorma 3 gundur kuran okuyamiyodum 3 cuz okuyum dedim acigi kapatiyim gozlerim bi tuhaf gormeye basladi 2 cuz bitti 3den de 2 yaprak okuduk dedim yarin bunu bitirir bi cuz daha okur oyle kapatirim zaten esim izinli butun gun pesinde kosturuyo 
Aşkooo napıyorsun
Ne güzel maşallah sübhanallah Allah kabul etsin inşallah kardeşim benim eğer çok üst üste okuduydan cuzleri gözlerinin ağrıması bir an baş dönmesi normaldir arada dinlen gülüm ♥️
önce (10,899 puan) tarafından
Valla iyi yoruldum zibarcam  yattim da asla akillanmayip burdan cikmiyorum idoş
Oyle hayatim bi anda yuklenince boyle oluyo aslinda sabah oglen aksam yapsaydim daha iyiydi
+1 oy
önce (962 puan) tarafından
Aleykümselam cnm küçük kız uyudu büyüğünü ayağımda sallıyorum basım çok agiriyor uyusada yunus emre flimini izlicem ama nerde beni uyutacak galiba bı gidisle
Kıyamam yaa anlıyorum seni çok zor oluyor valla umarım hemencecik uyur cadı ♥️
önce (962 puan) tarafından
İnsAllah valla o kadar zor ki biri 4 yaşında biri 2.5 artık zorlukları kalmadı büyüdüler diyorim kendime ama her geçen gün daha çok zorlaniyorum
0 oy
önce (13,619 puan) tarafından
Defne nolduysa uyumak istemedi zorlamadım bende ama bu saat oldu babası götürdü odasına bklm küçük kalktı onun odaya geldim ben 
0 oy
önce (4,085 puan) tarafından

Benim aynı gece nöbeti devam :woot: uyumayan bi bebem var 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 302 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 222 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 417 göst.