0 oy
71 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,518 puan) tarafından
Kızlar 5 .5 yaşındaki çocuklarınız için ne tür etkinlikler yapıyorsunuz gelişimleri nasıl

4 Cevaplar

0 oy
(4,274 puan) tarafından
Valla ortanca yavrum tam o yaşta. Fıkır fıkır yerinde durmuyor sağolsun. Kardeşini de kendine benzetiyor. Evde mario culuk oynuyorlar sürekli her yerde zıplama hoplama halindeler. Evde çadır kuruyorlar. Yastıklardan yerlere kale yapıyorlar. Resim yapıyor sürekli. Lego oynamayı çok seviyor. Değişik figürler yapıyor. Bana mutfakta yardım etmekten hoşlanıyor. Zaten1 de okula gidip 5 te geliyor. Evde pek etkinlik yapmıyoruuz artık. Bazen resimli bi kağıt veriyorum eline kesiyo bir yerlere yapıştırıyorr.. gibi gibi...
-Reklam-
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Okula gidiyor. Orda yapıyorlar bişeyler 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Ben buyuk ogluma aylik dergi aboneligi almistim 4 yas civari. Suan 7 yasina bi ust dergiye gectik. Minika cocuk ve minik merakli. Yillik abone olursan her ay duzenli geliyor. Yaklasik 10 12 lira gibi biseydi. Onlarin icindekiler baya ogretici ve eglenceli. Cok faydasi oldu. Onun harici kutu oyunlari, yukselen zeka da yasina uygun toplama carpma vs onlarla oynardi. Yazi tahtasinda yazi yazardi. Evde de ev islerine yardim eder. Arabalari legolari vs ile oynar kendi kendine. Yazin bahcede arkadaslariyla oynuyor.
0 oy
(4,229 puan) tarafından

Anasınıfına gidiyor 22 ile 5 arası okulda 

Sabah 7 de bir başlıyorlar kardeşiyle boyama yapma kağıt kesme saklambaç kovalamaca falan oynuyorlar okuldan dönünce de arabalarına köprü yol yapıyor bazen yastıktan ev yapıyor ama asla enerjileri bitmiyor koltuk üstünde koşma zıplama hırlaaa:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
+2 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
+1 oy
3 cevap 89 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu

409,832 soru

12,321,785 cevap