+1 oy
68 göst.
önce Aile kategorisinde (327 puan) tarafından
Zayıflayan oldu mu yazmaya geldim ki tüp miğde ameliyatını soranlarda olduğunu gördüm.benimde 30 kilom var normal bir diyetle yapabileceğine olan inancım yok ameliyattan aa Herbalife ürünü daha iyidir diye düşünüyorum sizce

2 Cevaplar

+2 oy
önce (4,193 puan) tarafından

Yani verenler var ama çevremde çok kişi 20 verdiyse ürünleri bırakınca 40 kilo olarak geri aldı 

Mide ameliyatı na gelirsekte afedersin ama boğazını tutmadıktan sonra olmanın bir anlamı yok çünkü ondada geri alıyorsun 

önce (11,966 puan) tarafından
aynı şeyleri yazacaktım. 3 tüp mide ameliyatlı gördüm 3 ğ de verdiği kiloyu geri aldı. herbalife ürünü de aynı dediğin gibi bırakınca kilo geri geliyor. zayıflamanın çaresi yeme bozukluğunu düzeltmektir. hatta altında yatan bir psikolojik sebep varsa önce onu çözmek için yardım bile almak gerekebilir
Gerçekten öyle cnm iyi bir dahiliye uzmanı ile görüşmek ve detaylı muayene olması gerekiyor şeker ve insülin direnci varsada faydası olmaz benim öyle oldu
önce (11,966 puan) tarafından
tabi şeker, tiroid vs her şeye bakılmalı. pcos ya da haşimato olanlar da rahat kilo veremiyor
Evet cnm  maalesef
-Reklam-
0 oy
önce (297 puan) tarafından
Onlar destek ürünü olarak kullanırsin sen kendine Uygun diyet bulacaksın ve yürüyüş yapacaksın o ürünler çay , kahve ve milsheak , bir öğün yemek yemezsin milsheak içersin tavsiye etmem çünkü acikirsin , kahve ve çay tok tutsun diye onları deneyebilirsin , ama asla onlar kilo verdirmez ve zayıflayınca da yemeye dikkat etmen lazım aksi halde fazlasını alırsın , doğum sonrası 30 kilo verdim kendi kendime bu şekilde 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 561 göst.
9 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
15 cevap 213 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
7 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Elem (71 puan) tarafından soruldu