0 oy
118 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (896 puan) tarafından

Kızlar günaydın eşim doğum günüm için çamaşır kurutma makinesi alacak evim küçük çamaşır kurutacak yerim hiç yok hergün kapıların sandalyelerin üstü çamaşır oluyor hep:( 1 oğlum var 2. Yolda şuan çamaşırları kuruttuğum odayıda çocuk odası yapacağız o yüzden acil ihtiyacım var. Aranızda çamaşır kurutma makinesi kullanan memnun olan var mı yani kıyafetleri çekiyor diyorlar korkuyorumda biraz eşimin dilinden kurtulamam valla :D ayrıca jilet gibi ütülü olmaz biliyorum ama hiç değilse kot pantolonları tişörtleri şalları havluları ütülemeyeceğim bir şey olsun istiyorum ısı pompalılar ütülü çıkarıyor heralde ama emin olamıyorum kullanan ve memnun olanlar fikir verebilirse çok memnun olurum teşekkürler şimdiden :) 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (5,980 puan) tarafından
Bosh kullandim  çok memnunum cekme küçülme yasamadim  kurutma bitince icibden alup katlarsan  bazı şeyler utu istemiyo  içinde bırakırsanız  burusuyor
önce (896 puan) tarafından
Modeli nedir biliyorsanız yazabilir misiniz :)
önce (5,980 puan) tarafından
Serie 6 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg bosh
Teşekkür ederim ❤️ hemen araştırayım
-Reklam-
+1 oy
önce (287 puan) tarafından
Grundig kullanıyorum ben bi 3 4 ay oldu sanırım alalı. Gerçekten bu zamana kadar neden almadım diye soruyorum kendime :D ben nem sensörü olmasına dikkat ettim çamaşırlar kurumaya yaklaştıkça süresi kısalıyor. Su birikme gözü bazılarında kapakta ağırlık yapıp kapağı bozuyor diyenler vardı benimki çamaşır makinesinin deterjan koyduğumuz yerinin orda. Kalın kumaşı olan hiçbir kıyafeti artık ütülemiyorum çırpıp asıyorum direkt (tabi kurutma biter bitmez çıkarmanız lazım yoksa kırışır). Evet bazı kıyafetlerde çekme yaptı ama sündürünce eski haline geliyor o kadar mükemmel özelliğinin yanında bunu gözümüz görmüyor bile :D daha ne anlatsam bilemedim zamandan tasarruf yerden tasarruf mis mis
GRUNDIG GPDH 9854 A++. Benimki 9 kgdı kurutmayı da 9 aldım eğer tıka basa doldurmam dersen sana da 9 yeter ama riske atmıyım dersen 10 kg al
GRUNDIG GPDH 9854 A++. Benimki 9 kgdı kurutmayı da 9 aldım eğer tıka basa doldurmam dersen sana da 9 yeter ama riske atmıyım dersen 10 kg al. Bu arada bunda tambur dönmeden kurutma özelliği de var henüz kullanmadım ama ayakkabı gibi ya da nevresimler gibi zedelenecek veya birbirine dolanacak ürünleri tambur dönmeden kurutabiliyor
Aaa çok iyi gerçekten grundig iyi diyorlar eşimde iyi seç 1 defa alacağım deyince stres oldum:D ama tambur dönmemeside iyiymiş
İnşaallah içine sineni bulursun :D
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
+1 oy
önce (17,268 puan) tarafından
Isı pompalı ve nem sensörlü Hover aldık biz
Memnunmusunuz çekme, kıyafetlerde inceltme yaptımı ve ütülü gibi çıkarıyor mu
Ben daha yeni aldım sayılır üç kez kullandım tavsiye verecek kadar deneyimlemedim ama herhangi bir problemle de karşılaşmadım
Anladım canım güle güle kullan inşallah memnun kalırsın:)
İnşallah canım
+1 oy
önce (6,709 puan) tarafından
Benimki Altus çekme problemi birkaç dandik kumaş haricinde yaşamadım bitince hemen katlarsan kırışık olmuyor 
Altus hangi model kullanıyorsunuz :)
önce (6,709 puan) tarafından
Al 101 yb ☺️
Teşekkür ederim canım ❤️
+1 oy
önce (1,935 puan) tarafından
Benimki hoover. Temmuzda aldık. Pamuklu bir kaç kıyafette çekme oldu. Şu an hassasta kurutma yapıyoruz sorun olmuyor. Genel olarak memnunum. Havlu vs ben zaten utulemiyordum da bence ütülü gibi de çıkmıyor zaten. Yumuşatıcı kullanmiyorum ben ve havluları falan baya yumuşatıyor o açıdan da iyi baya kurutma makineleri. 
Ben havlularıda ütülüyorum düzgün dursun diye ve çok çıkıyor bbenim ilk önceliğim kurutma derdim bitsin 2.si ütü :(
+1 oy
önce (4,891 puan) tarafından
1. Marka Bosch 2. Marka  hoover

Bende çamaşır makinamı Bosch kurutmayı hoover aldıkça 10 kg memnunum
Çamaşır makinam siemens ama siemenste çok pahalandı bilmiyorum yinede alsam mı hani şuan kullandığım bütün beyaz eşyalar siemens memnunum ama kurutma makinesi farklı olsamı bilmiyorum bosh beko ve grundig arasındayım bilmiyorum
+1 oy
önce (574 puan) tarafından
Vestel kullanıyorum 3.5 yıldır çekme küçülme sorunu yaşamadım makine biter bitmez çıkarırsan kırışıklık olmuyor çekme sorunu yaşanmasının sebebi yanlış programda çalıştırmak ilk aldığımda sadece o sorunu yaşamıştım doğru programları kullanınca hiç yaşamadım o sorunu
Teşekkür ederim canım ❤️
Rica ederim cnm hayırlı olsun kendine yapacağın en büyük iyilik olcak
Allah razı olsun canım inşallah bende uzun zamandır istiyorum şimdiye kısmetmiş :)
hemen alırsan iyi olur asgari ücret zammı açıklandıgı dakika herşeye zam gelecek bi kaç günün var önünde
Bugün yarın alacağım inşallah canım
+1 oy
önce (4,584 puan) tarafından

Makineyi full doldurursan kırışık çıkartıyor ve içinde bekletmeyeceksin 

Benimki arcelik hibrit model ben çok memnunum iyiki almışım cekme vs yapmadı hiç

Simdiden hayirli olsun<3

Tam doldurmadan kırışıklık durumu nasıl peki memnun musunuz ütü açısından da :) ❤️
+1 oy
önce (746 puan) tarafından
Beko kmx modeli memnunum
Kırışıklık konusunda memnun musun peki canım
önce (746 puan) tarafından
Tabiki ah canım kurutma. Gömlek ve kumaş pantolon atmadım ama bilmiyorum
Eşimin işi gereği gömlek ve kumaş pantolon giyiniyor yani onlar üstü ister çok mühim değil onlarda tişört pantolon çocuk bebek kıyafetleri şal eşarp tunik Havlu nevresim gibi şeylerde ütülü gibi çıkıyor mu onlar önemli benim için canım gömlekle kumaş pantolonu ütülerim :)))
+1 oy
önce (123,156 puan) tarafından
6,7 yildir siemens kullaniyorum cok cok memnunum isi pompali utulu cikarmiyo☺️ sadece kırışık azaltiyo ☺️
Benimde bütün beyaz eşyam siemens bi aklım oraya gidiyor ama fiyat olarak biraz fazla geldi yinede eşimle konuşacağım o da oldumu iyisi olsun diyor böyle şeyler herzaman alınmıyor çünkü :) teşekkür ederim ❤️
önce (123,156 puan) tarafından
aymen oyle bende o sekilde dusunuyom almosken iyisini al  yillarca kullan
Teşekkür ederim canım ❤️ bugün yarın alacağım inşallah :)
0 oy
Başka fikri olan yokmu

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 71 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 290 göst.
+1 oy
9 cevap 228 göst.

406,429 soru