+4 oy
722 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,774 puan) tarafından

image

image

Günaydın bacımsular ♥️ 

Biz bugün erken kalktık hamaratligimiz üstümüzde ♥️:D

Esim geceden gelecek börek sardım kizcem 8 de kalktı kendi kendine ohh mis :D

Bayılıyorum erken kalkmaya :D

Neler var menüde belli mi :angel:

Tarhana corbam var bı kase kızıma yeter o 

Patlıcan musakka 

Pirinç pilavı 

Cacık 

Hadi bakalım enerciii kendinize gelin <3:D

15 Cevaplar

+5 oy
(1,925 puan) tarafından
Yüzde yüz enerji . Bu nası sinerji sjsjsj

Ben daha yataktayim kalkamadim .  Gidip cay iciyim bare sjsj
(1,925 puan) tarafından
Başlık evrim degil devrim gecirdi☺️☺️
(3,774 puan) tarafından
Kahvaltıyı yaptık bulaşıklari toplim az daha yufka var dolaba atcam sarıp çamaşır attım sonra da kizcemle oyunlar oynucaz :)
-Reklam-
+1 oy
(1,099 puan) tarafından

Günaydın ellerine sağlık canım bende 7.15de kalktım yatamadım daha oğlumda 9. 30da kalktı hellim peynir ve muhlama yapıyorum oğlum hellim yer bende muhlama :) afiyet olsun sizede:) 

image

(3,774 puan) tarafından
Sana da afiyet olsun :) verimli günler ♥️
(1,099 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ❤️ ❤️ :)
+1 oy
(3,387 puan) tarafından

Kahvaltı yaptık evi topladım halılarımi serdim makina cekecem çayımı içeyim 

Yemeye kayni yarık pilav salata turşu bebelere çorba image

(3,774 puan) tarafından
Ohh eline sağlık ben süpürge yapmicam bugün bulaşıklari toplucam çamaşır var katlancak ve serilcek yıkanıyor daha sonra da biraz yufka kaldı onu sarıp atcam dolaba :)
(3,387 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm afiyet olsun bu arada. ❤️
(3,774 puan) tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
(4,693 puan) tarafından

Bende erken kalkmayı çok severim bak işlerim bıle bitti kahvaltı yapcam sadece seninde ellerine sağlık güzel gözüküyor ❤

Ha bu arada menüde kuru fasulye pilav salata var
(3,774 puan) tarafından
Evet kız insan günden verim alıyor öyle şimdi bulaşıkları toplim biraz yufkam var onu da sarıp dolaba atcam
(4,693 puan) tarafından
Kolay gelsin canım boşuna dememişler erken kalkan yol alır ☺☺
(3,774 puan) tarafından
Aynen canım:) sağol :) sonra kızımla etkinlik yapcaz :)
(4,693 puan) tarafından
Ne güzel iyi eğlenceler size ☺
(3,774 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
(2,065 puan) tarafından

Oh ellerine sağlık afiyet olsun mis mis  bnde kahve içiyorum  çocuklar kahvaltısını yapıyor misafir gelecek  menüde  balık salata  çorba yapicam  yeter yabancı değiller ztn :D  Günaydınnnn  

(3,774 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun eline sağlık :)
(2,065 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤❤
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Kızımı bıraktım geldim işim az bugün derste iptal ıspanaklı börek yapıcam yada fırına verebilirim kendim açmaya üşenirsem ☺️ yanına çorba salata tamam
(3,774 puan) tarafından
Ohh hamarat bacım eline sağlık :)
0 oy
(748 puan) tarafından
Günaydın canım ❤️ bende hamur yoğurup ekmek yapacam . Daha kahvaltı bile yapmadık :)
(3,774 puan) tarafından
Ohh bacım a bak eline sağlık ♥️
(748 puan) tarafından
Sağol canım seninde ellerine sağlık şimdiden ❤️
(3,774 puan) tarafından
0 oy
(17,231 puan) tarafından
Günaydın kolay gelsin canım. Bende temizliğe vurdum kendimi. Bugün orucumun son günü hemen gün geçsin dedim otur otur bitmiyor yoksa. Minder yastık yüzlerini soydum attım makineye. Bebemi emziriyorum uyursa bulaşık var onları halledecem. Sonra fasulye islatacam. Dünden dolmam arttı eşim için biraz kuru fasulye yapacam
(3,774 puan) tarafından
Çok yorma kendini bende bugün kalkayim dedim ezan geçmiş adet de olmadım tutsam aslında borcumu iyi olacak evdeyken
(17,231 puan) tarafından
Kaç gündür borcun. Benim 6 gündü bugün son işte. Sende başla bence günler uzamaya başladı yavaş yavaş
(3,774 puan) tarafından
1 hafta geçen ramazan adet olmuştum öyle
(17,231 puan) tarafından
İyi azmış senin de.
0 oy
(2,620 puan) tarafından
O sırada daha sofrası yerde olan ben. Gece film izledim geç yattım kızım 8 de uyandırdı duşa girdim kahvaltı hazırladım yedik oturuyorum öyle bütün iş duruyor daha
(3,774 puan) tarafından
Erken kalkmak iyi oluyor insan günden verim alıyor :) tabi geç yatmayinca iyi oluyor
0 oy
(17,863 puan) tarafından
İşe gitmeyeceksen severim ama erken zorla kalkıp işe gitmek aşırı zulüm bence genel itibariyle geç güne başlayanlardanım 
(3,774 puan) tarafından
Sorma çalışıyorken cesedim gidiyordu resmen :D
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım ben de gece yatarken aklima sigara böreği geldi çok canım istedi. Bugün yapicam
(3,774 puan) tarafından
Benim de yufkam varmış hemen sardım sabah :) dolaba da atttim bulunsun hazır
0 oy
(19,467 puan) tarafından

İşte ben hiç böyle bı insan olamadım. Erken kalkınca zann3dersin hayatım kayiyor. Çok depresif oluyorum. Hiç bişey yapmasim gelmiyor. Benim kendime gelmem genelde ikindiden sonrasına denk geliyor. O saatlerden sonra daha enerjik oluyorum. Ama evli ve çocuklu hayata bu özellikler sökmüyor tabi ki. Herşeyi erken halletmek gerek. 

Biz bugün geç kalktık . 9.30 gibi. Daha kahvaltı sofrası ortada. Çay içiyorum. Bırisi gelse de tüm işlerimi halletse keşke . Enerjim yok 

Hayır okuyanların da enerjisini bitirdim sanki. Sorry ahshshdh
(577 puan) tarafından
Yoo bitirmedin zaten bitik valla beni anlattın yine bende gece insanıyım çok zor geliyor erken kalkmak akşama geliyo enerji huzurlu geliyo gece
(3,774 puan) tarafından
Ayy bende çok severim kız erkenden iş halletmeyi iki torbada sardım dolaba attım şimdi çamaşır sercem katlancak var onu katlicam süpürgemj yıkayım kızımla oynucaz 3 gibi de yemeğe girişirim :)
(19,467 puan) tarafından
Maşallah barekallah. En güzeli seninki valla.  Sonbahar ben de geceleri çok severim. Enerjim kalsa gece 2 3 e kadr uyumam. Ama çocuklardan enerjim kalmiyo.
(3,774 puan) tarafından
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Bende pişi hamuru yogurdum şimdi kalkıp kizartcam
(3,774 puan) tarafından
Afiyet olsun :)
0 oy
(577 puan) tarafından
Kız ben erken kalktım mı nevrim dönüyor kendime gelemiyorum çünkü geç yatıyorum gece sende buralarda oluyosun bazen nasıl dayanıyosunuz uykusuzluğa 
(577 puan) tarafından
Çalışan insan olmaktan kaybaklı sanırım alışıksın bari verimli geçsin günüm diyosun :D kızımdan önce en erken 4 de yatardım sonrasında çok zor geldi
(3,774 puan) tarafından
Ben babamın evinde de öyleydim canım annem en geç 9 bcukta kahvaltı hazır ederdi pazar bile erkenden yapardık kızardım bekarken ama haklıymış iyi ki öyle alıştık :D kızım yokken evdeyken de erkenden kalkardm :D çok nadir 10 u geçerdi :D
(577 puan) tarafından
Yaa ne güzel kız maşallah çok özeniyorum aslında erken kalkanlara gecenin hiç bi verimi yok aslında keyif işi gece oturmak
(3,774 puan) tarafından
Aynen canım benim eşim de gece oturmayı sever :) ben en geç 1 de yatarım:) gece de tuvalete kalkarsam bakarım buraya bazen:D
(577 puan) tarafından
Ne güzel canım ❤️
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Yuhum gelirrrrrr
(2,297 puan) tarafından
Çocuğu 4 de zarzor uyuttum erkenden uyandı yine uykumu alamadım yine yine :(
(3,774 puan) tarafından
Ahh kuzum ya :( ne kadarlık senin bebiş
(2,297 puan) tarafından
15 aylık küçük bey
(3,774 puan) tarafından
Kıyamam küçük daha ya kolay gelsin
(2,297 puan) tarafından
Evet teyzesi benim oğlum daha küçük tşk ederim :)

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 1,036 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 866 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
14 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 432789birgul (563 puan) tarafından soruldu

408,295 soru

12,264,769 cevap

37,434 kullanıcı

Kategoriler

...