+2 oy
41 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
Tam 8 aylik ama ne versem reddediyor asla açmıyor agzini kendi eline veriyorum yine minciklayip bırakıyor napmam gerekiyor lütfen fikir

3 Cevaplar

+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Ay o zor günler beni de bekliyor galiba
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ağzını açmıyor zorla verince çıkarıyor çok nadir eline verdiğimi ağzına sokuyor. Artık sinirlerim bozulmaya başladı her yedirmeye çalıştığımda ağlıyorum nasıl olacak bilmiyorum çözüm bulursan bana da söyle
(768 puan) tarafından
Oglumda öyleydi aşırı stres yaptım yeme bozukluğu oldu suan 4 yasina gircek hala ben zorla yediririm bundada ustelemek istemiyorum rahat davraniyorum yerse yesin yemezse yemesin diyorum ama artik 8 ayı geciyo yani kafama takmaya başladım nasıl olcak böyle diye
0 oy
(12,583 puan) tarafından
sabredeceksin üstelemeyeceksin. her seferi az az teklif edeceksin. asla fazla yedirme. 
(768 puan) tarafından
Yer mi zamanla bilmiyorim ustelemiyorum suan ama ya boyle giderse alismazsa
(12,583 puan) tarafından
yer yer, zaten hala anne sütü ana öğünü. 1 yaşında 2 yemek kaşığı yemesi yeterli oluyor
(768 puan) tarafından
Ha öyle mi üzülüyodum valla yemiyo suan yemesi gerekiyo falan saniyodum emiyo ac kalmiyo ondan eminim cok şükür
(12,583 puan) tarafından
hayır şu an zaten ana öğünü anne sütü ya da mama. en fazla 2 yemek kaşığı veya 6 tatlı kaşığı kadar yemeli, fazlası kabız yapar. yaşında da anne sütü yüzde 50 ek gıda yüzde 50

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 80 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap