+1 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
Püre çorba veya kaşıkla verilen hic biseyi kabul etmiyor eline verdiğimde de yumuşak şeyleri minciklayip atiyor ben zorla elimle agzina minik parça veriyorum yutmadan çıkarıyor sert seyleri götürüyor agzina elma ekmek börek muz vs ama yutmuyor agziyla koparip çıkarıyor kaşıkla ben zorla vermeye calisinca çorbaları puskurtuyor ve agliyor istemiyor bende zorlamak istemiyorum 9 aylik olcak nerdeyse hâlâ doğru düzgün hic bisey yemiyor gecici bisy mi zduzelir mi acaba

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,276 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi asla yediremiyordum . Tek mi yediriyosun sizle sofrada mi yiyo ilk sorum
önce (768 puan) tarafından
Ben ve abisi yerken onuda oturtup vermeye çalışıyorum ama yemiyor tekte oynatarak denedim oda yok zorla sokayim dedim puskurttu ağladı bende zorlamadim pek fazla biz sofrada otururken kendisinin elime veriyorum mesela patates vs kopariyor emiyor geri cikariyo yutmuyor
önce (1,276 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşadım asla zorlama sen zorlafikca geri teper emiyosa doyuyosa bu yüzden de yemek istemiyordu bak emirmeni yemek saatine göre ayarla aç olsun siz sofraya oturunca siz yiyin hiç ilgilenme onunla yemeğini ye abisine uzat o yesin o sana uzatsin biz bir hafta böle uapa yapa yedirme alışkanlığı kazandırdık kendi uzanmaya istemeye başladı kendine yakın oturt oğlum kolumu tutup kendine çekmeye çalışıyordu kaşığı
-Reklam-
+1 oy
önce (419 puan) tarafından
İstemiyorsa zorlamayın diolar cnm ama yinede bir doktora görüş istersen 

Mama fln yiyiosa biraktirabilir 
Evet bende zorlamiyorum tiksindirmek istemiyorum sütüm var belkide ac kalmadığı için yemiyodur insallah duzelir
önce (419 puan) tarafından
Büyük ihtimalle o yüzden cnm ama bı görüş yine fikir al
+1 oy
önce (448 puan) tarafından
Benimki de 8 aylık olmak üzere aynı şekilde yediremiyorum artık yıprandım düzelir diye bekliyorum.
Ben oğlumda cok stres yapmıştım onuda zorladim suan 4 yasinda ve yemiyor kavga dövüş zorla biraz yerse bunda ayni hatayi yapmak istemedim ama kendiside istahli değil eline verdim ne bulursam ama yine sorunlu bi ek gıda süreci yasiyoruz bende stres yapmiyorum ama ister istemez düşünüyorum çok şükür şuan sütüm yetiyor belki ac kalmadigi icin yemiyordur ama nadiren yese yine rahatlicam hic bi sekilde yemiyor
+1 oy
önce (7,431 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaripim. 9 ay 11 günlük oglum. Bazen yiyor bazen ağzını kilitliyor. Uykusunu güzel alırsa bazen yiyor çorba turu şeyleri...

Benimki hic bi sekilde çorba türü seyleri yemiyor patates falan kendisi goturuyo agzina kahvaltida peynir veriyorum ben cikariyo kendi istegiyle yedigi zaman bile yutmuyo koparıp emip geri cikariyo
Bnmkide öyle kahvaltiyla alakası yok. Büyümesini bekliyorum. Uslandikca yer inşallah
Valla bence benimkide secici olcak oglum sulu yemek yerdi corba vs onun dışında hic bi sekilde yediremezdim suan kizima da sulu yediremiyorum eline patates ekmek sucuk falan verince baya istahlaniyo
Bnm büyük oglanda öyle pilav makarna kofte yer . Ayran yada meyve suyu varıyorum yanina
+1 oy
önce (268 puan) tarafından
Şaşırdım öyle bir durumla karşılaşmadım benimki de 9 aylık ama bulduğu şeyi ağzına sokuyor
+1 oy
önce (684 puan) tarafından
Emzirme ile ek gıda arasını aç hele annesi belki tok olduğu için yemiyordur
+1 oy
önce (1,633 puan) tarafından
Maalesef aynı durumdayım çok üzülüyorum ya herşeyi ağzına koyan çocuk yemiyor diye blw yapayım diyorum ağzına asla götürmüyor 
Yutma huyuda yok zamanla nolur bilmiyorum agzinda gezdirip çıkarıyor sıvı seyleride puskurtuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur2810 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...