+2 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Dear me gibi düzen le alakalı günlük islerinizi düzenleme gibi uygulamalar var aceba ise yarıyormu

10 Cevaplar

+2 oy
(11,225 puan) tarafından
Onun yerine defter tutmayi tercih ederim. Ben hiç kullanmadim .  Her şeyi beynimde programliyorum . Öyle bitiriyorum islerimi☺️
(394 puan) tarafından
Yapıyprum ben defter tutuyorum zaten bu aralar kendğmi iyi hissetmiyorum is yapasım gelmiyor rutinim bozuldu annemi kaybettim herseyim bitti kafamı dagıtmak için bisiler arıyorum sürekli o yuzden
-Reklam-
0 oy
(5,970 puan) tarafından
Bı iş için uygulama kullanmadığımız kaldı :)yok kız kafadan yapıyorum ben
(394 puan) tarafından
Ben liste yapıyorum sırayla bitiriyordum önceleri kafamda sunuda yaptımmı demiyordum
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Uygulama kullanmama gerek yok herşey kafamda belirlerim zaten günlük rutinimdir hergün düzenli yaparım ☺☺
0 oy
tarafından
Teli elime alırsam biymez isim duzenlenmezdeduzenlenmezde
0 oy
(7,051 puan) tarafından
Hiç uygulama kullanmıyorum o günün işini zamanında yapıyorum bı aniden bir iş biraey çıkmadığı sürece kalırsa sadece ütü kalır zaten her gün ev havalanir ortalık toplanır
0 oy
(292 puan) tarafından

Ben ısrarla çalan alarmımı bile erteleyen bir insanım 

İşim uygulamaya kaldıysa yandık:D

0 oy
(2,112 puan) tarafından
Bu post bana rexsona nın reklamını hatırlattı 

"Herşey kafada başlar kafada biter " o yüzden uygulama kullanmıyorum düzenle ilgili :D

0 oy
(5,223 puan) tarafından
Uygulamalar ücretli bende yükledim geri sildim onun yerine planlayıcı bi ajanda alırım daha mantıklı. Aylık ücret vereceğime 
0 oy
(456 puan) tarafından
Kafamda planlayıp yaptıkça sekmeleri kapatıyorum :)))?
0 oy
(14,117 puan) tarafından
Sabah kalkıyorum hemen yatağımı topluyorum sonra yatarken giydiklerimizi katliyorum. Sonra hızlıca salonda akşamdan kalan bisi varsa onları toparlıyorum bi çay koyup kahvaltı hazırlıyorum. Çay olana kadar da kızımın yatağını falan topluyorum isim bitiyor. Varsa camasir atıyorum makineye.

İpin ucunu kaçırırsam saye toparlanmam uzun sürüyor onun dışında öğlene kadar bütün işim bitmiş oluyor silip süpürmek dahil.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
+2 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.
11 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (6,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,435,210 soru

23,602,919 cevap

306,083 kullanıcı

...