+2 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından
Dear me gibi düzen le alakalı günlük islerinizi düzenleme gibi uygulamalar var aceba ise yarıyormu

10 Cevaplar

+4 oy
önce (572 puan) tarafından
Onun yerine defter tutmayi tercih ederim. Ben hiç kullanmadim .  Her şeyi beynimde programliyorum . Öyle bitiriyorum islerimi☺️
önce (384 puan) tarafından
Yapıyprum ben defter tutuyorum zaten bu aralar kendğmi iyi hissetmiyorum is yapasım gelmiyor rutinim bozuldu annemi kaybettim herseyim bitti kafamı dagıtmak için bisiler arıyorum sürekli o yuzden
-Reklam-
0 oy
önce (2,733 puan) tarafından
Bı iş için uygulama kullanmadığımız kaldı :)yok kız kafadan yapıyorum ben
önce (384 puan) tarafından
Ben liste yapıyorum sırayla bitiriyordum önceleri kafamda sunuda yaptımmı demiyordum
0 oy
önce (3,470 puan) tarafından
Uygulama kullanmama gerek yok herşey kafamda belirlerim zaten günlük rutinimdir hergün düzenli yaparım ☺☺
0 oy
önce (9,222 puan) tarafından
Teli elime alırsam biymez isim duzenlenmezdeduzenlenmezde
0 oy
önce (6,836 puan) tarafından
Hiç uygulama kullanmıyorum o günün işini zamanında yapıyorum bı aniden bir iş biraey çıkmadığı sürece kalırsa sadece ütü kalır zaten her gün ev havalanir ortalık toplanır
0 oy
önce (56 puan) tarafından

Ben ısrarla çalan alarmımı bile erteleyen bir insanım 

İşim uygulamaya kaldıysa yandık:D

0 oy
önce (1,517 puan) tarafından
Bu post bana rexsona nın reklamını hatırlattı 

"Herşey kafada başlar kafada biter " o yüzden uygulama kullanmıyorum düzenle ilgili :D

0 oy
önce (3,087 puan) tarafından
Uygulamalar ücretli bende yükledim geri sildim onun yerine planlayıcı bi ajanda alırım daha mantıklı. Aylık ücret vereceğime 
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Kafamda planlayıp yaptıkça sekmeleri kapatıyorum :)))?
0 oy
önce (13,475 puan) tarafından
Sabah kalkıyorum hemen yatağımı topluyorum sonra yatarken giydiklerimizi katliyorum. Sonra hızlıca salonda akşamdan kalan bisi varsa onları toparlıyorum bi çay koyup kahvaltı hazırlıyorum. Çay olana kadar da kızımın yatağını falan topluyorum isim bitiyor. Varsa camasir atıyorum makineye.

İpin ucunu kaçırırsam saye toparlanmam uzun sürüyor onun dışında öğlene kadar bütün işim bitmiş oluyor silip süpürmek dahil.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,306 puan) tarafından soruldu

406,487 soru

12,191,254 cevap

36,711 kullanıcı

...