+1 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
25 Aralık kızımın doğum günü nasıl yapabilirim kimseyi çağırmayı düşünmüyorum masayı nasıl hazırlayabilirim

Süsleme elbise falan nasıl olabilir

6 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Kimseyi cagirmayacaksan masayı hiç doldurma çok kalabalık ve gıcık gorunuyo gerçekten sadece bı pasta koy ortaya bı de şimdi böyle LED'li çiçekli süslemeler yapiyolar çok sade şık bı kaç tane de balon ve kızının baş harfi olan süsleme yeter bence 
(909 puan) tarafından
Fotoğraf falan çekiminde masa boş görünürse hoş olmaz diye düşündüm hiç yoktan kurabiye falan mı yapsam
(180 puan) tarafından
Valla senin tercihin canım ben iki bebeme de hiçbir şey yapmadım bı pasta koyuyorum ortaya sadece bana göre fotolarda daha şık duruyo
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bence abartıya gerek yok güzel uyumlu giyinin kızınla pastası özenli olsun sade şık bir masa yeterli istersen bir kaç tane pastel tonları balon şişir 
(909 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Bizim de 30 Aralık'ta ben Kraft kağıda iyi ki doğdun yazısı ve bej renkli 3 yaş balonu aldım.masaya da bej keten bir runner aldım.acik renkli bir pasta biz de uygun giyinirsek yeterli
(909 puan) tarafından
Siz de mi baş başa yapmayı düşünüyorsunuz
(1,117 puan) tarafından
Çok kalabalık bir aile değil zaten benim ailem uzakta eşimin de 1 kardeşi onlar olur sadece
(909 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Ben Instagram da viral olan çiçekli süslemeyi yaptım kızımın önüne kendi masasina pastasını koydum sade ve şık olmuştu herkes çok beğendi hemde fotoğraflar da yiyecekler çıkmadi yemek masasına ayrı hazırladığım icin
(909 puan) tarafından
Sipariş mi ettin canım süslemeyi fotoğrafı varsa rica etsem atarmısın fikir olması için
(3,010 puan) tarafından
Çiçekleri Trendyol dan aldım kendim yaptım herşeyi
0 oy
(3,010 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu şekildeydi ama çiçekler biraz az kaldı ben daha yoğun istiyordum çünkü çiçekler küçük geldi istediğim gibi olmadı 
(909 puan) tarafından
Çok tatlı olmuş canım bayıldım
(3,010 puan) tarafından
Tatlı oldu ama :)
0 oy
(18,138 puan) tarafından
Her sene bir şeyler yapan biri olarak sade pasta ile olan fotoğraflar daha güzel duruyor kutlarsam seneye 4. Yaşını sadece pasta ile çekeceğim fotoğrafları 
(909 puan) tarafından
Haklısın canım bende sade bir şekilde yapacağım bir kaç süsleme düşünüyorum sadece

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 35 göst.
+1 oy
3 cevap 103 göst.

409,310 soru

12,302,151 cevap