+1 oy
173 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (1,377 puan) tarafından
Kızlar arkadasim gelecek. Gobit ekmek yapacam.  Arasına döner.

Yani Gobit döner. Salata. Icecek. Sonra Cayin yanina da incirli atom kurabiye tuzlu kurabiye köstebek pasta var.  Ama sanki bi boş gibi. Tek kişi. Siz olsaniz dönerin yanina napardiniz.  

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,639 puan) tarafından
Yoğurtlu meze patates soğan halkası olabilir 
önce (1,377 puan) tarafından
Sogan halkası var yapabilirim sagol canim.
-Reklam-
0 oy
önce (2,952 puan) tarafından
Patates kızartması olabilir yanına 
Evet canım oda aperatif ya iyi olur afiyet olsun :) döneri markette satılıyor öyle mi aldın
Yok canım. Kendim yapip buzluga atiyorum. Gogus kırlangıç falan alıp
Aa nasl yapıyorsun
1 paket tavuk gogsunu bicakla inceltiyorum. Derin bi kabin icerisine 1er yemek kasigi salca yogurt siviyag baharatlar tuz az su ekleyip karistiriyorum tavukla. Agzini strecleyip bi gece veya uc bes saat bekletiyorum. Sonra tezgaha strec film serip tavuklari koyuyorum uzunlamasina strecle rulo sekli verip buzluga atiyorum. Yemek istedigimde de yarim saat onca kadar cikartiyorum. Buzlu sekilde ince ince kesiyorum tavada kizartiyorum.hep bulunur benim buzlukta ayda bir iki yaparim evdekiler seviyor .bazen pilav ustu bazen lavasa gobite artik ne denk gelirse :)
Ohh ne güzel eline sağlık :) dışarda sağlıksız döner e para vereceğine :)
0 oy
önce (15 puan) tarafından
Önden bir çorbayla destekleyebilrsin bence tek 1 kişiyse fazla yaparsan kalır canm o yüzden çorba vd döner içecek salata yeterli diye düşündum
Evde corba mutlaka oluyor cocuklar icin. Olmadi sorarim.yakin arkadasim ayip olmaz.yerse koyarim sagol canim.
0 oy
önce (925 puan) tarafından
Valla bana yapsa bir arkadaşım gayet memnun kalırım bana göre iyi:) 
Sagol canım ♡
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Kız iki kişilik yap bir mercimek çorba yanına salata yada turşu pilav yap, etin varsa karnıyarık tarzı bise yap yoksa tavuk at fırına sade kızart mis 

. Çayın yaninada Bi çeşit yeterli bence. 

Yada, tavuk dünyası menü yapabilirsin. 
Ay ev yemeği degil de fast food yapayim bu sefer dedim. Zaten ev kalabalik normalde de .aksam da kalmalı o yuzden biraz cayin yanina cesit olsun istedim. Tavuk dünyasina  bi bakayim bakalim.sagol canim
0 oy
önce (3,045 puan) tarafından
Menun cok guzel fakat bn yanina patates kizartmasi varsa soğan halkasida kizartirdim cok yakisir ve baska sey istemez yanina
Sagol canim.patates kizartmasi sogan halkasi ekleyecem  ortaya oy cokluguyla :))
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Soğan halkası önden bir çorba olabilir

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 189 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 333 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 516 göst.
23 Mart 2021 Aile kategorisinde Perii2345 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 203 göst.
1 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,443 puan) tarafından soruldu

406,487 soru

12,191,173 cevap

36,711 kullanıcı

...