0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (19,438 puan) tarafından
O gün sonucu doktora gösterebilir miyim? Ona göre randevumu da alayım. Bı de sonucu göstermek için tekrar gitmek zorunda kalmayayim aynı gün çıkıyorsa . 2 hamileliğim ama unutmuşum valla. Yardımcı olursanız sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(2,990 puan) tarafından
Evet ultrasonla bakılıp doktora direk gönderiyor zaten 
(19,438 puan) tarafından
Oo iyi dostum çok sağol aynı güne randevu alayım ben o zaman
(2,990 puan) tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Ben özelde yaptırmıştım hemen vermişlerdi.
(19,438 puan) tarafından
Devlete yaptircam ben de. Ama veriyorlarmış.orda da sagolasin
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Evet evet aynı gün sonuç çıkıyor 
(19,438 puan) tarafından
Sağolasın dostum
0 oy
tarafından
Ekstra doktora randevu almana gerek yok çekilip doktoruna gidiyorsun 
(19,438 puan) tarafından
Kesin bizim burdaki doktorlar kabul etmez. Randevusuz asla bakmazlar. Bı de belli bir doktorum da yok malesef. Kimi bulsam ona randevu aldım.
tarafından
O zaman al hemen o an sonuç çıkıyor bizim burda da öyle randevu yoksa bakmazlar ama ben dedim randevu bulamadım randevu yok dedim baktı
(19,438 puan) tarafından
Aksi gibi o güne de randevu yok. Ondan size sorayım dedim. Neyse sonraki günlere alayım ben nolur nolmaz . Bulursam o randevuyu iptal ederim
tarafından
Hep öyle oluyor zaten en sınır olduğum şey istediğin tarihine bulamamak
(19,438 puan) tarafından
Malesef. İnşallah bulurum yoksa bı daha gitmek zorunda kalcam neyse sağlık olsun
0 oy
(1,222 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben özel poliklinikte yaptırdım hiç başka dr a göstermedim iki farklı şehirde olunca 6 dr a göründüm ama göstermedim yaşadığım yerdeki dr a o zaten söylüyor poliklinkte ki dr gördüğü herşeyi ama hastanede devlet hastanesinde de radyoloji uzmanı yapıyor bildiğim kadarıyla o zaman gösteriliyor sanırım 
(19,438 puan) tarafından
Ya ilkinde radyoloji uzmanının dediklerini hatırlıyorum ama sonrası yok. Doktora gösterdim mi gostermedim mi hiç hatırlamıyorum valla. Neyse ayarliycam artık randevu
0 oy
(4,172 puan) tarafından
%90 evet ama benim ki gibi bebeğinizin az hareket ettiği bir güne denk gelirse tamamlamak için ultrasyonu  benim gibi ertesi güne kalabilirsiniz.
(19,438 puan) tarafından
Allah Allah.. inşallah gerek kalmaz ya.
(4,172 puan) tarafından
Ben özelde yaptirdim sabahtan akşama detayli için defalarca kez deneme yaptık herseye balalimadi ertesi sabah tekrar gittim kalan veriler için 10 dk herseyi gösterdi bitti
(19,438 puan) tarafından
Allah Allah minik kuş göstermemiş demek ki kendini
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Evet aynı gün çıkıyor 
(19,438 puan) tarafından
Öyleymiş dostum sağolasın

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 55 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru2225 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 60 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Mira.1 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 34 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (589 puan) tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,577 cevap

37,275 kullanıcı

...