+2 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (136 puan) tarafından
25 kasım beta = 26

2 Aralık beta = 578

16 Aralık beta = 984

19 Aralık beta = 1313.1

Sizce normalmi bu değerler doktor bugün bu değer göre sağlıklı gebelik gözükmüyor dedi çok az yükseliyor ve kese boş dedi  gebelik haftam 7+3

Sabah acilde 6   haftalık bebeği gordm kalp atışını duyamadım dedi 

Sabah 10da randevundaki  doktor 4 haftalık kese boş düzensiz dedi 

Birazdan farklı doktora görünecegim sonuçlarına beraber

5 Cevaplar

0 oy
(1,099 puan) tarafından
Çok düzensiz vermişsin canım kanlarını yani net olması için keşke 2 günde 1 verseydin ama düzenli görünmüyor maalesef tabiki bana bakıpta kafana takma benim görüşüm 
(1,099 puan) tarafından
Oh hadi gözün aydın sevindim canım ❤️ en kısa sürede git bence muayene gününü bekleme
(2,281 puan) tarafından
Arkadaş ben anlamıyorum zaten şu ultrason cihazları niye taş devrinden kalma illa özele sürükleme oluyor insanları durumu olan var olmayan var yada başka hastaneye gitme imkanı var yada yok bu yüzden millet hem stres oluyor hem doğru düzgün ne var ne yok anlaşılmıyor inanırmısın ilk günden itibaren hep özele gittim şu cihaz muhabbeti yüzünden düşüklerim oldu önceden cihaz söyle böyle diye bakmadılar doğru düzgün senin adına sevindim inşallah hiç sıkıntın olmaz ama gerçekten bence bu cihaz olaylarına el atmalılar detaylı ultrasona devlete gittim özelde yoktu diye gerçekten fark bariz ortada yazık günah cidden can taşıyoruz şakaya gelecek şeyler değil
(1,099 puan) tarafından
Bende ilk çocuğumda özele gittim cam gibi gösteriyordu herşeyi kalp atışını duydum çok iyiydi 12.haftada cinsiyetini söyledi doktor ama şimdi şehir hastanesine gidiyorum ilk gittiğim odadaki cihazdan baktılar cihaz kötüymüş başka odaya geçirdiler kalp atışını gösterdiler ilk sonuç göstermeye gidince dinletti ama gram kalp atışı duymadım boğuk bir ses vardı sonra dedi duydun mu kalp atışı duydum duydum dedim onlamı uğraşcam göstermişlerdi nasılsa o yüzden içim rahattı bakalım yarın gideceğim ne diyecekler
(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepiniz aydınlık içinde olun Rabbim sizlerinde istediginizle sevindirsin umarım zamanla güzelde devam eder yinede içim cokda rahat etmiş değil değerim istenilen seviyeye yükselmedigi için neyse bekleyelim bakalım hayırlısı olsun ewt bunu çok yaşadım iki hamileligimdede Allah'a havel ettim ahirette bununda hesabı verilcek ihmallik çok fazla her konuda Allah bu doktolarlerin eline düşürmesin kimseyi tabi iyisine lafım yok
(1,099 puan) tarafından
Doktorsuzda bırakmasın elinede düşürmesin iyi doktorlarla karşılaştırsın hep
-Reklam-
0 oy
(3,774 puan) tarafından
Kan verme günlerin çok aralıklı olduğu için mi düzensiz acaba 
(136 puan) tarafından
Hastanede ve sağlık ocağında bana haftada bir vermemi söyledi
(3,774 puan) tarafından
2 günde oluyor normalde ama sen çıktın mı doktora
(136 puan) tarafından
Birazdan gideceğim eşimi bekliyorum
(3,774 puan) tarafından
Allah korktuğuna ugratmasin seni canım
(136 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Benimde böyleydi kürtaj oldum inşallah seninkinde bir sorun yoktur belki geç dollenmedir bendede bebek vardı ama kalbi 8 haftalıkken durmuş yani 3 aylık olması gerekirken 8 haftalık ta kalmış hep doktorlar 8 haftaligi görmüş zaten kanamam başladı meğer kalbi durmuş vücudum atmak istiyormuş bebeği inşallah senin ki sağlıklıdır şey yap canım kan değerlerini iki günde bir ver öyle takibi yapın çok düzensiz vermişsin 
(3,603 puan) tarafından
Canım acile gidecektim kan değerlerini onlar bakacakti kadın doğum acil yok mu ona git orda iki günde bir takip yapsınlar haftada bir takiple sağlık li sagliksiz mi anlasilmaz ki
(136 puan) tarafından
Zaten ilk acile gittim bakmadılar ki polikinlige gozuk dedi
(3,603 puan) tarafından
Anladım canım ama poliklinikte bir şey yapmıyor ki
(136 puan) tarafından
Yenden kan soncuna bakıldı değer yavaş yükseliyor ama enazindan yükseliyor dedi bakalım bekleyelim on gun sonra tekrar istedi umarım kalp atışını dinlerim
(3,603 puan) tarafından
Umarım canım
0 oy
(582 puan) tarafından
5+4 haftalıkken kan vermistim 4binlerdeydi şuan benim de 7 haftalık ama kan vermedim bidaha 
(136 puan) tarafından
Bekle dediler bakalım on gün sonra tekrar kontrole çağırdı şuan kanamam durdu herhangi bi sorun gözükmüyor dedi
(582 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(13,090 puan) tarafından
Az yükselmiş 
(136 puan) tarafından
Ewt bekle dediler on gün sonra tekrar muayneye gel bakalım dediler

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 120 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayaldunyasi04 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy