+3 oy
171 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (234 puan) tarafından
Eşimin arkadaşları gelecekler .1 tanesinin de hanımı gelecek ne gibi ikramliklar  önerirsiniz?Yemek olmayacak.2 yaşına girecek olan çocuğum var biraz pratik olacak tarifler yapmak istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,363 puan) tarafından
Milföy 

Islak kek

Kısır ya da başka sevdiğin salata çeşidi 

Yapabilirsen kurabiye,ya da hazır da olabilir hiç olmayadabilir o kadar aranacak bişey değil 
(234 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için ıslak kek ve Makarna salatası birde dereotlu poğaça düşündum şimdilik.Sarma olmazsa olmazı mi acaba çay saatlerinin vazgeçilmeziya ondan
(2,363 puan) tarafından
Çocuğunuz varmış yapamayacaksanız hiç zorlamayın bence olmazsa olmaz değil
(234 puan) tarafından
Dimi kendimiz yemeye bile yapamıyorum  başlayınca da bitmiyo pişman oluyorum :)
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Benimde dün akşam misafirlerim vardı. İslak kek, yaprak sarması, poğaça, ıspanaklı gül böreği, kısır, kabak tatlısı bir de dolabımda önceden yapılmış şerbetli bir tatli vardı buzluktan onu cikardim. Bunları ikram ettim.
(1,854 puan) tarafından
Maşallah biraz fazla değil mi yediler mi hepsini
(234 puan) tarafından
Bn bu kadar şey yapamam ama içlerinden bı kaçını yaparım sağolun tavsiye için
(83 puan) tarafından
Akşam yemek saatiydi yemem yemeden gelmelerini rica ettik hepsi yendi sayılır çok az artti.
(83 puan) tarafından
Benimde 2 tane çocuğum var, gerçekten çocukla cok zor oluyor annem geldi çocukları o idare etti sağolsun ben ancak öyle yapabildim.
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Gecen misafir lere 

Mini pizza 

Rulo pasta 

Mısır gevrekli kurabiye 

Tuzlu kurabiye 

Patates salatası yapmıştım
(234 puan) tarafından
Güzel ikramliklar
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Yemekten sonra çaya geleceklerse tatlı kuruyemiş yeterli. Ama yemek yerine çay menüsü yapacaksan patates salatası yada kısır kek havuç tarator ıspanaklı börek yaptım ben geçen bide Kedidili pasta yaptım. Sende kek yapmayabilirsin kısır börek havuç tarator bide sütlü bi tatlı yapabilirsin
(234 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeler icin
0 oy
(1,308 puan) tarafından

Ben bugün böyle yaptım dediğin gibi pratik şeyler

image

(234 puan) tarafından
Elinize sağlık
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Ya Bi bende mi gariplik var anlamadım. Koca liste yapıyor herkes. Benim de bugün misafirim var. Borcam tatlısı, kakaolu muffin, ıspanaklı börek hazırladım. Salata da yapacaktım ama henüz yapmadım tereddütteyim şimdi kalkıp yapmam gerektiğini düşündüm milleti görünce 
(1,308 puan) tarafından
Bence salata olmalı yinede siz bilirsiniz
(1,854 puan) tarafından
Kalktim hemen yaptım
(12,866 puan) tarafından
Valla bana 3ceşit az geliyo ya. Annemden öyle gördük annem misafire en az 7 çeşit yapmazsa rahat etmez az oldu ya derdi. İlkokulda öğretmenim ev ziyaretıne gelmişti kadının ağzı açık kalmıştı masayı görünce tek başına çünkü annem orduya hazırlamıştı sanki :D geçen banada 2 kişi geldi. 5 çeşit artı tatlı yaptım hala az mı diyorum kaynanam dedi yeter daha ne olacak
(12,866 puan) tarafından
Bide tatlı yapmışsın muffin yapmışsın ee yenecek bişey yokki kız :D keki herkes sevmiyor zaten bende çeşit olsun hemde çocuklar seviyo benim diye yaptım. Ama menüler bence yoğurtlu şeyler istiyo bide salata. Yerinde olsam börek kısır yada patates salatası yada mercimek köftesi yapardım bide yoğurtlu bi meze havuç tarator yada köz biber patlıcan yada mor lahana yogurtlayabilirsin. Bide tatlı miss

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
31 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nare88 (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
14 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,903 cevap

42,747 kullanıcı

Kategoriler

...