+2 oy
334 göst.
önce Aile kategorisinde (1,465 puan) tarafından
Bugün açıklama yapmışlar artık ücretli alacakmış ilk aile hekimi gorecekmis o yonlendirirse hastaneye gidiyormussun ama bu sistem çok mantıksız benim bebe hasta diyelim ben hadtaneye zor gidiyorum tek başıma ordan oraya nasıl gideceğim yilan hikayesi gibi ben çok anlayamadim bu sistemi

12 Cevaplar

0 oy
önce (28,861 puan) tarafından

O be saçma sapan

-Reklam-
0 oy
önce (3,035 puan) tarafından
Direkt hastaneye gitmek istersen ayrı bi ücretlendirme olacak diye biliyorum 
önce (1,465 puan) tarafından
Midem bulanmaya başladı  artık iyice hani ssk niye kesiyor o zaman maaşın yarısını 6ay bizim
önce (3,035 puan) tarafından
Aile hekimlerini aktif hale getirmek için yapılan bir düzenleme bu
Gereksiz yoğunluk olacak onlara sıra almak mümkün alacakmi ki onca insan bir aile hekimine nasıl baktiracak hastaligini birde hastaneye zor gidiyorum birde önce ona sonra ona gidilecek bu biraz nerden vergi alırız çözümü gibi bence çünkü her türlü parali olacakmış artik
0 oy
önce (56 puan) tarafından

Yalanmış kimse aciklama yapmadı 

image

önce (11,239 puan) tarafından
Arkadaşım bugün 800 tl ödedi kan verdi canım maalesef doğru
800 neye vermiş tam olarak özel mi bu sgk yok muydu
Tam kan tahlili verdi cgebelik için. Sigortalıydı özel değil canım devlet has
önce (370 puan) tarafından
İnanamıyorum ya şaka gibi …
Oha yani iyice kafayı yemişler nerden para koparacaklarını şaşırdılar
0 oy
önce (11,891 puan) tarafından
aile hekimleri grev yaparken bazıları niye grev yapıyor diyordu... 

evet artık aile hekimi sevk etmeden hastaneye gidersen ücretli olacakmış 
önce (370 puan) tarafından
Acilleri kullanamayacak mıyız yoksa onlarda mı ücretli olacak peki ? Biliyor musun ?
Arkadaşım bugün direk giderek kan verdi ve 800 tl ödedi inanmamıştım başta ama canlı örnek olunca
acille ilgili bilgim yok ssdece aile hekimleri yeni yılda bi daha bir grev yapacaklar diye duymuştum
0 oy
önce (1,513 puan) tarafından
Yokkkk artık başka da bişey diyemiyorum ya
0 oy
önce (586 puan) tarafından
Ücretli olması az olmuş bi randevu ücreti asgari ücret kadar olmalıydı
0 oy
önce (123,190 puan) tarafından
tam olarak mantiksizlik nerde☺️☺️ coookda guzel olmus bu sistem ab ulkelerinde en az 30 yildir var olan bi sistem boylece saglik calosanlarinin yogunlugu azalacak ve gereksiz yere devlet zarara ugrstilmayacak
yuuh iste bak boylelerine 20 30 binlik bi fatura gobdercen bak bida gidiyolarmi acile
önce (309 puan) tarafından
Orada Öyledir ama buradaki durumu iyi olmayan aileler için uygun değil bu uygulama
haftada 5 gub hastaneye gidenler var bu azaltilmali bu tur yaptirimlar sart hasta olan zaten gidiyo gider hakkidir ama zirt pirt komsu kapisi belleyip gidenler icin cok cok iyi olur
valla doğru can sıkıntısından giden var, acile bekar hemşire doktor bakmaya giden var. gerçekten hasta olanla olmayan ayırt edilse, lüzumsuz gidenlere ceza verilse hastaneler rahatlar, hasta sayısı azalacağı için doktorlar daha rahat muayene eder. 5 dk muayene süresi var bu kalabalıklar yüzünden.
kuzeyin atesi 42 olmak uzereydi cocugum kendinde degildi hoturdumuzde inanki acilde 1 kisi bile yoktu dr hemsire pervane oldular etrafinda neden cunku o geceki tek hasta bizdik tahlil icin hemsire kan alirken dr kuzeyi sakinlestirmeye calisiyodu oyle bi ilgi vardiki anlatamam dusunsene acile gecede 500 insan geliyo kimisi hasta kimisi gezmete geliyo covid zamani millst evde can sikintisindan acile gezmeye gidiyodu ceza sart
0 oy
önce (10,117 puan) tarafından
Sözde yığılma yoğunluk var diye böyle yaptılar.vallahi kaç gündür her Allah'ın günü hastanedeyim sadece acil kalabalık poliklinikler bomboş doktor randevusuz asla bakmıyor ve içerde boş boş oturuyo. Genel cerrahiye gitme. Gerekiyordu randevu bulamadım aile hekimine gittim o sözde bana randevu aldı yanlış bölüme almış ya genel cerraha yada meme cerrahisine alması lazım yanık ünitesine almıştı :D o kadar yolu boşa gittim sabahın köründe kalkıp. Ortalık iyice karışacak 
0 oy
önce (1,052 puan) tarafından
Yok o haberi bir avukat yalan olduğunu duyurdu ama bilmiyorum her geçen gün b*Ka batıyoruz 
İnsallh yalandır ama kadın basın açıklaması yaptı
önce (1,052 puan) tarafından
Yok sadece önerge sunmuş kabul edildi veya edilmedi denmemiş yani şuan yasal bişey yok
0 oy
Bugün arkadaşım kan vermeye gitti 800 lira ödedi artık ücretli olacakmış çoğu şey
0 oy
önce (2,911 puan) tarafından
O ne öyle saçma sapan ya benim sağlık ocağı bı yerde hastane bı yerde ordan oraya eziyet yeminle ya 
0 oy
önce (4,119 puan) tarafından

Biliyorum yine linç yiyeceğim ama çok iyi oldu kurunun yanında yaş da yandı ama çok çok çok çok iyi oldu evde gebersek Randavu yok acile gitsek polikinlige yönlendiriyor eee sıra yok belki Randavu sistemi az rahatlar

Bebekli aileler olarak çok mağduruz üstelik zaten yılın vergi dönemi çok yüksek şekilde maasimizdan SSK primi kesiliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Nehirrr (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
19 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 835 göst.