İki çocuğumda bu kış sık sık hasta oldular olmayada devam ediyorlar dün duş aldırdım hemen hasta oldular ateş burun akıntısı öksürük artık ilaç vermekten bi hal oldular bu kadar ilaçda vermek istemiyorum ama mecburum. Bağışıkları düşük diye düşünüyorum evde bişeyler yapıyorum iyi geliyor hasta olmuyorlar şu vitamini kullanıyorum vesaire diyen varmı
Hiç ilaç içirmeyerek bağışıklığı kuvvetlendiriyorum 😅
Bende bekleyeym şuracıkta 🙈
Ben sarımsak yediriyorum mesela bir tarif var bağışıklık için sarımsak ez bal limon onu verebilirsiniz corbalarina falan sarımsak koyuyorum ki bizde çok tuketiriz soğan falan
Probiyotik damla kullanıyorum çok ağır hasta olmadılar çok şükür. Entonegermina kids
İmmunity diye bir takviyeye başladık biz bu ay bir de karadut özü ile yaban mersini özü kullanıyoruz.
Post yukarı bnde beklym
Sarımsak bal limon karışımı ver sabah akşam bir de Hindistan ceviz yağı bir kasik benim oğlumda hep hasta olurdu bunl aarı yaptıktan sonra minimum a dustu olsa bile grip seklinde atlatiyor ilaçsız bir şekilde kreşe gidiyor ona rağmen hastalanmiyor artik
güzel beslenme, güzel uyku, güzel oyun, dışarıda vakit geçirme bağışıklık güçlendiren şeylerden en basit olanları.
ekstra d vitamini verebilirsin
411,511 soru
12,388,048 cevap
43,623 kullanıcı