+1 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından

Herkesi kaynanası sorun mu mu ya çok şükür benim kaynanamda bu anlatılanlarin hiçbiri yok bazen bu kaynana postu açanlari lincleyesim geliyor (ironi ) sonra bakıyorum ki gelinler haklı sskjjs:D:D ( nazar etmeyin iki gün sonra kaynanamla ilgili post açmayım )

30 Cevaplar

0 oy
(6,014 puan) tarafından
Şükür  sorunum olmadi  olamazda eşim  o fırsatı  vermez zaten  beddua  edenlere hayret ediyorum  anneleride  kaynana degilmi bizlerde bir kaynana adayı  hepsi için geçerli değil  bence  hersey kocada biter  anaci anneci  erkekse vay haline çok şükür  kocam  öyle değil önce biz snr ailesi gelir  her konuda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayir swninki mukemmel kaynana degil sen sinirini iyi koyuyosun o da saygili sadece buz bastan siniri koyamadik onlarda at kosturdular sonra tasimizi taslara vurduk 
0 oy
(2,322 puan) tarafından

2 yıllık evliyim kaynanamla uzağız burdaki postları görünce iyi ki uzağız diyorum 

Ama illa sorunlar oluyor ya sadece kaynana değil ki anneyle kardeşle bile sorunlar oluyor ama kaynana olunca daha bi sıkıntı çıkıyor tahammül edilmiyor :D

0 oy
(330 puan) tarafından
Şükür benimde bir sorunum yok hatta görümcelerimle de çok iyi anlaşıyorum sanırım hayattaki bütün şansımı burda kullanmışım iki görümcem var ikisi de ablam gibi elti desen zaten yok eşim tek erkek  çocuk sjskksks
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Yarın biz de kaynana olacağız Allah iyi insanlarla karşılaştırsın . Düşündükçe elim ayağım titriyor
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Sen iyiysen bütün kaynanalr iyidir . Yani iyi derken saf anlamında değil 3 maymunu oynucan ozamn çıldırıyor kaynanalr çatacak yer arıyor bulamıyo. 
0 oy
(684 puan) tarafından
Yine de öyle duzdurmeyin kız annelerimiz de kayanana olacak bizlerde kaynana adayı olacağız;))) ama oğlunu paylaşamayan mümkünse evlendirmesin eteğinin dibinde dursun kaynanam yok ondan bu deli cesaret;)))
(672 puan) tarafından
Benimkide fena değil ama annemde kaynana olacak bende o yüzden fazlada bişey demiyorum
(684 puan) tarafından
Yani o yüzden düz gitmemek lazım bence
0 oy
(1,333 puan) tarafından
En iyi kaynana mezarda yatandır 
(672 puan) tarafından
Ay öylede demeyelim kocalarımızı kıymetleri
(1,333 puan) tarafından
Ay yok be valla kıymetliyse kocama kıymetli kocamla benim göbeğim bir kesilmedi sonuçta
0 oy
(953 puan) tarafından

Kaynana kazan karası

Görümce allah belası

Damat beyi sorarsan

Yaş pastanın ortası :D:D

(672 puan) tarafından
Sjsjsjsjs
0 oy
(1,294 puan) tarafından
En iyisi ölen kaynana..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kbranur (235 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 452 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 335 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...