0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (857 puan) tarafından
Evlendigimde 60 kiloydum şimdi 86 oldum oğlum emiyor bu hafta ona da meme biraktiracagim tavsiye ve önerilerinizi paylaşır mısınız 70 kilo olmak istiyorum.boyum 172

11 Cevaplar

0 oy
(4,178 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Akşam 19:00 dan sonra katı gıdayı kes çay bitki çayı su devam.Gece yatağın başında uyumadan önce tam 20 dk yavaş tempo yürüyüş yap güzelce uykun gelir yatağa gir yat sabah 08;00 den önce kahvaltı yapma gün içi istediğini ye iç (emzirdigin için sagliksi beslenecwgini düşünmüyorum) en az ilk ayda 5 kilo garanti ve çok kolay )
-Reklam-
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Bugün başlıyorsun akşam bozuyorsun al sana tavsiye bacım ')))

Ben niye böyleyim ya sabah diyet yapacam diyorum akşamında acayip tatlı çekiyor canım amann bigunse yiyim diyorum ölümlu Dünya nasıl olsa')) 
(857 puan) tarafından
Yok canım alıp başını gidiyor kilolar benim iştahım emzirmekten arttı o emdikçe benim yiyesim geliyor ama yaşı geldi 2.5 yaş benim de halim kalmadı artık hem kilodan hem emzirmekten yeter yaşlı hissediyorum kendimi zinde olmak için istiyorum ben daha cok
(22,096 puan) tarafından
Evet cnm baslamalisin sağlığın içinde
İnşallah başarırsın cnm
(1,075 puan) tarafından
İşte kıza negatif olumlamayi verdin
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Biz buradan bazi arkadaslarla diyet grubu kurduk :) her hafta bir haftalık hedef koyuyoruz kendimize. Oyle boyle bi ayda dort kilo vermisim pek uyamasam da. Yani bunun formulu bilmem nesi yok. Motive edecek güç bulman lazim. Benimki kizim bir yaşında ona saglikli sportif bi anne olmak istiyorum. Rahat oynamak rahat hareket etmek pesinden kosmak. Bi de ben bi pantalon aldim hic giymedigim bi tarz ve olmak istedigim bedende. Kendine oyle bi hedef giysisi alabilirsin.
(1,178 puan) tarafından
Gruba benide alirmisiniz
(857 puan) tarafından
Diyet grubu da olabilir kıyafetlerinin hiçbiri olmuyor banyodayken göbeğim gözümün önüne gelince motive oluyorum
0 oy
(926 puan) tarafından
Bende senin gibiyim, kontrollü yiyorum. Abur cubur yok. Kalorisi yüksek şeyler kısıtlı yiyorum. Halen emiyor bebeğim ama iki ay içinde zayıflamak istiyorum 
(857 puan) tarafından
Ben çok iştahsızdim çocuklar emzirdikdikce iştahım arttı.seker ve unu kesicem şimdilik en azından 1 ay
0 oy
(699 puan) tarafından

Eşini mutfağa sokma kapısından dahi geçirme derim beni mahvetti eşim mutfağa girdimi çıkmıyor adam eli lezzetli  tamam ama kilo almamın en büyük sebebi eşim:D

(857 puan) tarafından
O konudan eminim canım yumurta kiramaz
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Bende vermek istiyorum ya önünü almazsan devam i geliyor emzirirken vermek zulüm vala 
(857 puan) tarafından
Aynen herşeyi canım çekiyordu artık yavaş yavaş azaltiyorum emzirmeyi de
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Hızlı kilo verdiren şok diyet yerine istikrarlı bir şekilde uygulayabileceğin  ve yağ kaybettirecek diyetler yapmalısın porsiyon küçültme ve spor tabi o porsiyonda daha az kalorili ve sağlıklı olmalı 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bende vermek istiyorum  46 günlük bebeğim var annem sakın az yeme diyor onlar öyle öğrendiğinden tabi. Sütün olmaz diyor. Zaten şu an da pek olduğu söylenemez. Ben ekmeği, aburcuburu, hamur işini kesmek istiyorum ama ilk defa bu dönemde çok canım çekiyor
(1,075 puan) tarafından
Bol su iç
(1,054 puan) tarafından
3 litre içiyorum ortalama
0 oy
(779 puan) tarafından
Bende bugün başlicam cnm. Ben aralıklı oruç yapacam sabah 12 akşam 6 da yiyip aralarda yemicem. Daha önce bu şekilde iki haftada dört kilo vermiştim sonra emziriyorum diye bırakmak zorunda kaldım sütüm azalmisti. İki ogundede dolu dolu yedim karnjmi tam doğurdum sanada tavsiye ederim bu yöntemi 
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Canim bisey yemeden 1 saat once su ic yediktenden 1 saat sonra su ic. Buna dikkat et. Sindirim icin onemli. Yemek yedikten sonra baska bisey veya diger ogun icin araya en az 4 saat koy. O surede bisey yeme. Cay ,kahve,bitki cayi icebilirsin sekersiz tabi. 

Aralikli oruc yap gunde 2 ogun sabah 11 gibi kahvalti yap. Aksam 5 te son yemegi yemis ol. 

Sabah ve aksam protein ye bol bol. Sabahlari 2-3 tane yumurta ,peynir,ceviz. Aksamlari da mevsim sebzeli etli bi yemek. Veya baklagil yanina salata. Pilav ve ekmek aksam 1 dilim veya 2-3 kasik ye. 

Bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama emzirebilirsinde. Emzirmekte kalori yaktiriyo. 

En onemlisi acele etme. Ayda ortalama 3 kg vermek ideal olani. 
0 oy
(1,075 puan) tarafından

• Günde 2 buçuk 3 litre su
  • Günde 30 dk yürüyüş veya Leslie
  • İki fincan yemekten önce şekersiz kahve 
  • Kiraz sapı çayı 
  • Maydanoz suyu 
  • Tek öğün veya iki öğün 
  • Aralıklı oruç 
  • Öğünler haricinde çiğneme yok leptin devreye girip daha iyi yağ yakılması için 
  • Keten tohumu 
  • Chia tohumu 
  • Haftada iki kere akşam yemeği olarak smoothie 

88den 73e iki senede indim tâbi al ver zaman zaman bırakmalar yaşadığım için süreç uzadı.

Diyete başlarken bir kural negatif şeyler duymamak bilinç altını etkilememesi için kimseye söylememek gerekiyor. Yoksa versen de yine alirsın dendiğinde psikolojik olarak öyle kendini şartlandırıyorsun. Bir müddet diyette olduğunu kimseye söyleme. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 483 göst.
28 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 107 göst.
24 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,271,574 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...