Bildiğiniz gibi eşim yaklaşık 9 ay önce vefat etti. Vefat etmeden önce oğlum 4 yaşına gelene kadar bir kere bile torunumdur yada özledim diyerek bir kere bile ne çağırdı nede torunu görmek istedi. Sadece yemeğe çağırdığımda geliyor o zamanlar görüyordu. O tarafa bi hastalık veya bi sıkıntı olduğunda çok nadir gittiğimize başım kaldırmıyor diyerek eve gönderirdi. Vefattan sonrada eşimden kalan ev ve arabanın maaşın derdine düştüler. Önceden anlatmıştım burda fiziksel ve psikolojik olarak oğlum her türlü şddete maruz kaldı. Malı fakire fukaraya dağıtacaz size yedirmicez zaten terbiyesiz vahşi bir çocuk yetiştirmiş diyerek bize her türlü hakareti yaptılar. Vefattan sonrada Oğlum bu yaşa kadar benden ayrılmadı. Bensiz 10 dakika dahi durmaz. Bayramı geçti seyranı geçti görmek bile istemediler. Maddi manevi bu durumu oğlumla tek başıma atlatmaya çalıştım. Oğlumu toparlamak kolay olmadıŞimdi çocuk sevgileri tepişmiş. Çocuğu görmek için sözde dava açmışlar. Oğlum duyduğu gibi ağlamaya anne ne olur beni onlara gönderme demeye başladı. Napcam bilmiyorum. Eve gelsin demeyin amaçları zaten eve girip bana hüküm sürmek. Bu durumu yaşayan var mı?