0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (648 puan) tarafından
Bildiğiniz gibi eşim yaklaşık 9 ay önce vefat etti. Vefat etmeden önce oğlum 4 yaşına gelene kadar bir kere bile torunumdur yada özledim diyerek bir kere bile ne çağırdı nede torunu görmek istedi. Sadece yemeğe çağırdığımda geliyor o zamanlar görüyordu. O tarafa bi hastalık veya bi sıkıntı olduğunda çok nadir gittiğimize başım kaldırmıyor diyerek eve gönderirdi. Vefattan sonrada eşimden kalan ev ve arabanın maaşın derdine düştüler. Önceden anlatmıştım burda fiziksel ve psikolojik olarak oğlum her türlü şddete maruz kaldı. Malı fakire fukaraya dağıtacaz size yedirmicez zaten terbiyesiz vahşi bir çocuk yetiştirmiş diyerek bize her türlü hakareti yaptılar.  Vefattan sonrada  Oğlum bu yaşa kadar benden ayrılmadı. Bensiz 10 dakika dahi durmaz. Bayramı geçti seyranı geçti görmek bile istemediler. Maddi manevi bu durumu oğlumla tek başıma atlatmaya çalıştım. Oğlumu toparlamak kolay olmadıŞimdi çocuk sevgileri tepişmiş. Çocuğu görmek için sözde dava açmışlar. Oğlum duyduğu gibi ağlamaya anne ne olur beni onlara gönderme demeye başladı. Napcam bilmiyorum. Eve gelsin demeyin amaçları zaten eve girip bana hüküm sürmek. Bu durumu yaşayan var mı?

13 Cevaplar

+4 oy
(974 puan) tarafından
Çocuk ıstemıyo mahkemeye çıktığınızda oğlum asla ıstemıyo kabul etmiyor red yapıp davayı pedagog ile görüşülmesini talep ediyorum dersen dava düşer pedagogun verdiği karar ile tekrar dava açılıp yol izlenir yani mahkeme kesin karar vereceğini sanmıyorum bu durumda
(648 puan) tarafından
İnşallah öyle olur
-Reklam-
+1 oy
(4,254 puan) tarafından
Boyle durumda cocuga da fikir soruluyor. Oyle istiyoruz al gor denmez muhtemelen. Ayrica elinde kanitin olmasa da sahitlerin yok mu? Ya da seni arayip attigi mesajlar? Olaylari tam bilmiyorum ama ben olsam bana yaptiklarini bi sekilde kanitlardim.
(648 puan) tarafından
Kaynana okuma yazma yok sadece telefon görüşmesi oldu. Yüz yüze hep tehditleri ve hakaretleri. Sonrası arama sorma görmek isteme gibi hiç bir girişimleri olmadı. Bu olaylar yaşanırken kendi abla ve yeğenleri vardı asla tanık olmazlar. Ailem başka şehirde burda yalnızdım annem yankmfaydı sadece onuda tanık kabul etmezler
+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım iyi araştır inşallah bi çözüm bulursun 
(648 puan) tarafından
Günlerdir araştırıyorum. Mahkeme onların lehine karar verecek cevabı çıkıyor
0 oy
(3,930 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşallah kardeşim :(
(648 puan) tarafından
Amin uykularım kaçtı oğlumu ağlaya ağlaya nasıl göndericem bilmiyorum
(3,930 puan) tarafından
İnan ki ne diyeceğimi bende bilemiyorum sabırla dua et kardeşim
(648 puan) tarafından
Öyle bir çıkmazdayım ki Rabbim görüyor Rabbim biliyor. Ancakta Rabbim kurtarır
(3,930 puan) tarafından
Cumayı bağlayan gece bu Perşembe günü aç ellerini semaya dile Allah'tan ne dilersen
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Canim rabbim yardimcin olsun seni feraha çıkarsın inşallah.  Bilgim tok ama bi pedagola gorussen fikir alsan nasıl olur çocuğunun psikolojisi için belki öyle bi karar verir mahkemede 
(648 puan) tarafından
Avukatla konuştum her türlü hak verecek diyo. 2 hafta bir ya saatlik yada yatılı olacak şekilde
(13,567 puan) tarafından
Zor canım gerçekten sen gene de bi pedagoga danış belki onları görünce çocuğunun verdiği tepkiyi gozlemlerse karar değişebilir hani fikir yürütüyorum gerçekten bilgim yok
(648 puan) tarafından
İnşallah öyle olur
0 oy
(717 puan) tarafından
Basın saolsun allah sabır versin cnm avukata danısırsan çok iyi olur oğlun çok tepki vermiş pedagog raporuyla görüştürmemeyi sağlayabilir
(648 puan) tarafından
Avukat her türlü görüşecek diyo. Yatısız kalmayı denicez diyo. Ben istemiyorum ama
(717 puan) tarafından
Pedagog kararı etkili olmuyor mu ki oğlunun tepkisi yüzünden
(648 puan) tarafından
Bazı durumlarda olmuyormuş. Özellikle kanıtın yoksa darp raporu uzaklaştırma kararı veya tanık
0 oy
tarafından
Sakin uollama dava açılmış zaten bence psikolog yonlendirirler 
(648 puan) tarafından
5 yaşında olacak 1 ay sonra. Bir tane avukatta 8 yaşından önce görüş alınmıyor dedi. Kaldım öyle bende
tarafından
Yanından ayirma uzaklaş
(648 puan) tarafından
Ailemin yanına taşınmayı düşünüyorum artık.
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Eşin şehit mi olmuştu canım yanlış hatırlamıyorsam ailen nerde tek mi kalıyorsun oğlunla 
(3,630 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(648 puan) tarafından
Evet canım doğru hatırlıyorsun ailem uzakta düzenimi hemen bozmak istemedim oğlumla tek kalıyoruz
0 oy
(9,924 puan) tarafından
Bu hamile halimle içten dua ediyorum Rabbim onlara fırsat vermesin açtıkları dava ellerinde patlasın hiç bir sonuç alamasinlar aminn 

Aç köpekleerin şimdi akillarina geldi torun sevgisi
(648 puan) tarafından
Zoruma giden bu. Yuvam kalmadı. Ben kaldım 1 oğlum. Göz kapaklarım ağrıyor ağlamaktan. 9 ay oldu ama acımı bile yaşatmadılar
(9,924 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sabır versin inşaAllah
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Bunu hep merak etmişimdir boşanma veya vefat durumunda eş ailesinin hakkı oluyor mu çocuk üzerinde diye gündüz belki görebilir pedegog eşliğinde ama yetişkin olmadan yatılı kalamaz bence kalmamalı inşallah öyle sonuç çıkar 
(648 puan) tarafından
Maalesef ki yatılı sonuçta çıkıyor ara tatiller yaz tatillerinde
0 oy
(19,498 puan) tarafından
Bence mahkeme görmelerine karar verebilir. Kısa sürelerde dışarıda senin gözetiminde görsünler.evine gelmelerine gerek yok. Bir iki saat vakit geçirdiler bence hatırlıyorum senin postlarini. 
(648 puan) tarafından
Yüzlerini bile görmek istemiyorum
(19,498 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(19 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun 
0 oy
(4,304 puan) tarafından

Hiç bir şey yapamazlar cnm 

Benim eşimin ailesi de beni mahkemeye verdi hiç bir cacık yiyemediler sende sitres yapma 

(648 puan) tarafından
Aynı bu konuda mı süreç nasıl ilerledi bilgilendirir misiniz?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 339 göst.
0 oy
28 cevap 1,184 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Abz10 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,254 puan) tarafından soruldu