0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Kızlar ise basladim soruma bakarmisiniz acil Çalışırken zorluk çekiyorum neden böyle oluyor çok gergin oluyom normalde de çokta soğuk canlı biriyim bende sanki birsey var ya Çalışırken biri yanıma yaklaşır gibi olunca dikkatim dağılıyor iyi güzel çalışıyorum ama tek sıkıntı mesela işi yaparken unutur gibi oluyorum yada daha iyi yapıyorum birilerini fark edince oluyor bu neden böyle :'(

4 Cevaplar

0 oy
(816 puan) tarafından
Yeni başladığınız içindir bence. Kim ne diyecek, hata yapmayayım, biri bir şey demesin gibi sebeplerden stres olmanız normal. Yeni bir ortam her zaman gerer. 
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından
Hata yapma korkusu olabilir. Ne iş yapıyorsunuz?
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Hata yapmaktan korkuyorsundur, birinin yanında hata yapınca panik olmaktanda korkuyorsun. Sakin kal korkma, ben fatura işlerken biri bişey sorardı hiç duymazdim kendimi kaptirirdim :)) 
0 oy
(2,517 puan) tarafından
Yeni başladığın için belki işi daha tam bilmediğin için öyle oluyordur zamanla alışırsın yeni olunca acaba hata yapar mıyım biri bişey mi diyecek diye düşünüyor insan bide birinin gözü ustundeyse heyecanda yapıyorsun tabi
(350 puan) tarafından
Evet canım doğru gözleri benim üstümdemi diye heycan yapıyorum çünkü çalışmayı çok seviyorum çalışınca kendimi iyi hissediyorum çokta istekli çalışıyorum ondanda oluyor ya:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde bebem88 (58 puan) tarafından soruldu

409,905 soru

12,323,979 cevap

39,054 kullanıcı