0 oy
126 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (12,757 puan) tarafından

Kızlar havuç çorbası yaptınız mı hiç ya şimdi instagramda denk geldim nasıl oluyo acaba deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi :D

image

8 Cevaplar

+1 oy
(931 puan) tarafından
Canım rendele az teraygda kavur tavuk suyu dök sona içine biraz tel sehriya at biraz da un yoğurta terbiyele mis
-Reklam-
0 oy
(3,634 puan) tarafından
Yaptım canım cok güzel oluyo 
(12,757 puan) tarafından
Hadi ya demiyim o zaman kız yarın. Yerler inşallah bebeler
(3,634 puan) tarafından
Ama ben dere otu koymuyorum
Havucu rendeliyorum 1 diş sarımsak yada tencerede kavur sonra serhriye koy tavuk suyun varsa biraz tavuk suyu da koy suyunu koyarken ben tavuk varsa tavuk da diftiklşyom terbiye yapıyorsun corba ya en sonda kapatmaya yakın tereyag nane kavurup döküyom
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Evet bende gordum en kisa zamanda deneyecem inşaAllah 
0 oy
(816 puan) tarafından
Sadece dereotu koymamıştım içine. Çok güzel bence. Çocuklar özellikle seviyor. Sadece ne kadar tuz da koysak tadı tatlı. 
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Yaaa hemen deneyelim 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim kızım 6 aylıkken havuçla patatesi az bişey suyla haşlayıp blenderdan geçiriyordum üstüne azcık tuz azcık da zeytin yağı muah tüm çorbalardan güzel oluyordu ben bile arada acıkınca yiyordum o tarife benzemiş sankimsiiii
0 oy
(560 puan) tarafından
Tatlı oluyor tatlı çorbalardan hoşlanıyorsanız seversiniz
(12,757 puan) tarafından
Biz değilde canım çorba içmiyoruz eşimde bende çocuklara yapıyorum çorba. Yerler mi acaba diyorum
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Evet canım ara ara yaparım çok güzel olur .süt koymam ben ama yoğurtlu terbiyeli yaparım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 22 göst.
0 oy
5 cevap 76 göst.

409,955 soru

12,325,965 cevap