0 oy
91 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (12,533 puan) tarafından

Kızlar havuç çorbası yaptınız mı hiç ya şimdi instagramda denk geldim nasıl oluyo acaba deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi :D

image

8 Cevaplar

+1 oy
(795 puan) tarafından
Canım rendele az teraygda kavur tavuk suyu dök sona içine biraz tel sehriya at biraz da un yoğurta terbiyele mis
-Reklam-
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Yaptım canım cok güzel oluyo 
(12,533 puan) tarafından
Hadi ya demiyim o zaman kız yarın. Yerler inşallah bebeler
(3,631 puan) tarafından
Ama ben dere otu koymuyorum
Havucu rendeliyorum 1 diş sarımsak yada tencerede kavur sonra serhriye koy tavuk suyun varsa biraz tavuk suyu da koy suyunu koyarken ben tavuk varsa tavuk da diftiklşyom terbiye yapıyorsun corba ya en sonda kapatmaya yakın tereyag nane kavurup döküyom
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Evet bende gordum en kisa zamanda deneyecem inşaAllah 
0 oy
(630 puan) tarafından
Sadece dereotu koymamıştım içine. Çok güzel bence. Çocuklar özellikle seviyor. Sadece ne kadar tuz da koysak tadı tatlı. 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Yaaa hemen deneyelim 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim kızım 6 aylıkken havuçla patatesi az bişey suyla haşlayıp blenderdan geçiriyordum üstüne azcık tuz azcık da zeytin yağı muah tüm çorbalardan güzel oluyordu ben bile arada acıkınca yiyordum o tarife benzemiş sankimsiiii
0 oy
(448 puan) tarafından
Tatlı oluyor tatlı çorbalardan hoşlanıyorsanız seversiniz
(12,533 puan) tarafından
Biz değilde canım çorba içmiyoruz eşimde bende çocuklara yapıyorum çorba. Yerler mi acaba diyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Evet canım ara ara yaparım çok güzel olur .süt koymam ben ama yoğurtlu terbiyeli yaparım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 188 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huptirik (2,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.

408,338 soru

12,267,591 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...