luppo cu abiyi unutamadım ben
Corona zamanı maske ağzımda doğum yaptim.hemide normal doğum oldum ya ben atıyorum maskeyi ebe takıyor yav zaten nefes alamıyorum bu maske neyin nesi
Ben 2 kere corona oldum ilk evden çıkmadan oldum nasıl oldum bilmiyorum 2. Hamileydim işte o çok kötü oldu bana annemler ortaya sofra bezi açar her şeyi oraya döker sabunlar öyle kaldırırdı hahahhhah
O zaman kızım küçüktü bime gitmiştim sadece cuma günü çıkıyordu bebekler 12 1 arası bime bebek diye almadılar ay ne zor olmuştu hep evde bide kolik bebek
Benim babam eline bı ekmek alıp bütün sehiri turluyordu
Ayy unutulur mu o günler kocam delta vürüsü kapmıştı resmen odadan cıkmadı sonra ben korona oldum ve ayaklarom tutmadı yürümeyedim astımım var ve bn cok cok ağır atlattım
Ben koronanin ilk zamanları karnım.burnumda hamileyim. Mahallecek karantinaya alındık. Neymiş 5 partmanda bazı ailelerde korona görünmüş. Dogurmama 2 hafta kaldı. Doktor kontrolum.var. gitmem lazım. Salmiyo polisler. Ambulansı arayın o götürsün diyolar. Ambulansı arıyorum. Acil durumunuz yoksa gelemeyiz diyolar. Kontrole gidebilmek için abartısız tam 2 saat telefonla konuştum. Zar zor izin alabildik ve kontrole gidebildik. İyi ki de gitmişiz. Bebeğin suyu azalmış. Sonraki hafta da tamamen bitmiş . Doğum oldu
Abimin marketi vardı annemlerle gidip marketi açmışlar millet alacağını almış annem de orda boya fırçası görmüş almış evde canım sıkılır bahçe duvarı rengi kötü olmuş onu boyarim demiş ya çok gülmuştük
Bide annem şeker hastası ona daha çok dikkat ederdik o da çok korkardı bayramda komşunun kızı geldi annemin bayramını yapacak elini öpecek annemde pilav yapıyor elinde pirinç var kız anneme yaklaştı annemin eli titredi korkudan bütün pirinci yere döktü bağırdı
Ayy şu an gözlerim doldu gülmekten ya çok şükür geçti gitti şimdi gülerek hatırlıyoruz
408,431 soru
12,271,502 cevap
37,604 kullanıcı