+2 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Kizlar hatirliyormusunuz sokağa çıkma yasaklarında un yağ bulunmuyordu herkes kendi ekmeğini yapmak için marketleri talan etmişlerdi rafları ne günlerdi be 

23 Cevaplar

+6 oy
(12,615 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

luppo cu abiyi unutamadım ben:P

(792 puan) tarafından
Unutan bizden değildir :D
(12,615 puan) tarafından
pencereden bile dışarı bakmaya korkuyorduk, neler yaşadık ya.. ama evde dışarı yemeklerini yapmak zevkliydi:)
(792 puan) tarafından
Ben harıl harıl üniversiteden verilen ödevleri yapıyordum :D en son ağlamıştım sene sonu
(5,991 puan) tarafından
luppolari kasa yanlarina koyyolardi acil durum şeysi raftan almayi unutan kasada odeme yaparken gozune ilisip de alsin diye:))) ben bide evsizdim:) ev almistik 5 matta esyalari tasidik 5 nisanda guya teslim edilecekdi ev. bir ay annemde kalacakdik. teeee agustosun sonunda evim teslim edildi. aylarca annemde kaldik o koronanin ilk zamanlariki kaosda hepdrn kafayi yemelikdi yani ev ev ustune:)
(3,587 puan) tarafından
Ben bilmiyom ama :)))
(12,615 puan) tarafından
aaaaa nasıl bilmezsin:) ilk kez sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde herkes marletlere koştu. bir tane abimiz de lupposunu almış bekliyordu :))
-Reklam-
+3 oy
(828 puan) tarafından

Corona zamanı maske ağzımda doğum yaptim.hemide normal doğum oldum ya ben atıyorum maskeyi ebe takıyor yav zaten nefes alamıyorum bu maske neyin nesi:D

+2 oy
(953 puan) tarafından
Evet hatırladım allahım birdaha yaşatmasın hastanede yatmıştım 2 çocugum evde kalmıştı ne zor günlerdi 
(3,058 puan) tarafından
Ah ah annemi hastaneye kaldırmışlar günlerce haber alamadık tlfonun sarjida bitmiş garibimin
+2 oy
(2,325 puan) tarafından
Çok iyi hatırlıyorum millet ekmek un su almaya çalışırdı ben sigara peşine düşmüştüm o zamanlar sigarasız duramazdim :D
(792 puan) tarafından
Bu ben ya :D
+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Ben hic bisey almamistim. Aldigim paketli seyleri de hic yikamadim.  Meyve sebzeyi de sadece suyla yikadim. Millet cok abartmisti. Korono da olmadim hatta ilk senesi hasta bile olmadim. 
(3,058 puan) tarafından
Bende hiç olmadım ama bende pazar eldiven maske üzerimizde koca koca yağmurluk ay ne günlerdi be onları giymezsen sanki tasliyacaklar gibi bi hava vardi
(5,499 puan) tarafından
Ben bi maske kullandim. Onu kullanmakta cok sacma geliyodu. Mecbur takiyoduk zaten. İnsanlar da saniyo bi maske koruyacak.
+1 oy
(4,375 puan) tarafından
Bu coronanin ilk yasaklarda biz markete gittik kardeşimle annemlerdeydim. Bir sürü kuyruk var filan adamın biri luppo ve cola almıştı sadece :D
(3,058 puan) tarafından
Hahah benimde aklıma şey geldi bi tane adam eline bi ekmek almış geziyordu polis durdurmuştu
(4,375 puan) tarafından
Biz deli gibi un maya sigara filan arıyoruz :Dd
+1 oy
(2,742 puan) tarafından
Hatırlıyorum ben
+1 oy
(792 puan) tarafından

Ben 2 kere corona oldum ilk evden çıkmadan oldum nasıl oldum bilmiyorum 2. Hamileydim işte o çok kötü oldu bana annemler ortaya sofra bezi açar her şeyi oraya döker sabunlar öyle kaldırırdı :D hahahhhah 

(2,325 puan) tarafından
Ayy benim de arkadaşım korona olunca annemler beni bir odaya koydu yemeğimi kapıya bırakırlardi annem eteğiyle kapıyı açardı şimdi komik geliyor kardeşim en son dayanamayıp bana sarılmıştı ağlamıştı iki koronali ile temasim oldu ama ben korona olmadım ne hikmetse
(792 puan) tarafından
Hahah inan ki eşimle o zamanlar sevgiliydik ilk korona olduğum da eşim sürekli yanımdaydı yemeklerde falan bana eşlik ediyordu :D ona da hiç bir şey olmadı :D . Akşamları gelir bana eşlik eder giderdi hey gidi günler bünyeniz sağlam maşallah
(2,325 puan) tarafından
Annem derdi senin bünye sağlam değil sen korona olsan ölürsün kardeşim korona oldu onunla aynı odada kaldım ona ben baktım kız bak üç olmuş yine korona olmadım hastaneye gidiyordum test bile yapmıyorlardi bana ya nasıl biseydi o
(792 puan) tarafından
Maşallah de aman maşallah
(2,325 puan) tarafından
Maşallah maşallah :)
+1 oy
(3,068 puan) tarafından

O zaman kızım küçüktü bime gitmiştim sadece cuma günü çıkıyordu bebekler 12 1 arası bime bebek diye almadılar ay ne zor olmuştu hep evde bide kolik bebek :(

(3,058 puan) tarafından
Kiz bahçemize çıktık polis yoldan geçiyor bağırıyor evinize girin hahahaha
(3,068 puan) tarafından
Hahahaha yok artık bizimde yaşlı teyzeler hep bahçede yürüyordu
+1 oy
(3,938 puan) tarafından
Ay unutulur mu o gün, biz ilk sokağa çıkma yasagi gelmeden önce alışveriş yapmıştık :)) 2 gün sonra yasak geldi o zaman çocukta yok eşimle öylesine dışarı çıkalım dedik aboo marketler fırınlar ana baba günü  bizde gittim cekirdik aldık film keyfi yaparız diye stok yapmistik :)) insanlar telaşlı hakta veriyorum çünkü direk yasak denildi fırın açık olucak market su saatte kadar açık oluncak denilmemisti. O gün unutulmaz. 
+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Benim babam eline bı ekmek alıp bütün sehiri turluyordu :D

+1 oy
(5,327 puan) tarafından
Babam bakkaldi benim o yuzden sorun olmadi hic ekmegide firincilar getiriyordu sokaktan aliyorduk 
+1 oy
(1,652 puan) tarafından

Ayy unutulur mu o günler kocam delta vürüsü kapmıştı resmen odadan cıkmadı :D sonra ben korona oldum ve ayaklarom tutmadı yürümeyedim astımım var ve bn cok cok ağır atlattım 

+1 oy
(2,056 puan) tarafından
Makaracılar açıklama yapmıştı. Korkmayın en az 6 yıl yetecek stogumuz var diye.
+1 oy
(19,504 puan) tarafından

Ben koronanin ilk zamanları  karnım.burnumda hamileyim. Mahallecek karantinaya alındık. Neymiş 5 partmanda bazı ailelerde korona görünmüş.  Dogurmama 2 hafta kaldı. Doktor kontrolum.var. gitmem lazım. Salmiyo polisler. Ambulansı arayın o götürsün diyolar. Ambulansı arıyorum. Acil durumunuz yoksa gelemeyiz diyolar. Kontrole gidebilmek için abartısız tam 2 saat telefonla konuştum. Zar zor izin alabildik ve kontrole gidebildik. İyi ki de gitmişiz. Bebeğin suyu azalmış. Sonraki hafta da tamamen bitmiş . Doğum oldu 

Neler neler yaaa
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Ben şeye gülüyorum motorla giden bir çiftten sosyal mesafe uymuyorsunuz diye ceza yazıp birini dolmuşla göndermişlerdi. Bir de gizli tıraş baskınları 
(3,058 puan) tarafından
Kiz otobüste bile eşiyle oturanlara tepki veriyorlardı hahahah
+1 oy
(325 puan) tarafından
O zamanlarda bir markette müdür yardımcısı olarak çalışıyordum ve o talan olaylarini dibine kadar yaşadık ahkdhwhdh :D un yağdan önce, makarna için delirmişti millet birde kolonyagı yok satıyordu :D :D
+1 oy
(646 puan) tarafından
Eşim o kadar erzak almıştı ki, biz bunları nasıl bitiricez diyordum. Ve o sıra hamileydim diye hiç bir yere gidemiyordum, eşim fazla pimpirikliydi. Resmen ev hapsi gibi yaşadık bir süre. Ama sonradan bayağı saldık. 
+1 oy
(2,325 puan) tarafından

Abimin marketi vardı annemlerle gidip marketi açmışlar millet alacağını almış annem de orda boya fırçası görmüş almış evde canım sıkılır bahçe duvarı rengi kötü olmuş onu boyarim demiş ya çok gülmuştük :D

Bide annem şeker hastası ona daha çok dikkat ederdik o da çok korkardı bayramda komşunun kızı geldi annemin bayramını yapacak elini öpecek annemde pilav yapıyor elinde pirinç var kız anneme yaklaştı annemin eli titredi korkudan bütün pirinci yere döktü bağırdı :D

Ayy şu an gözlerim doldu gülmekten ya çok şükür geçti gitti şimdi gülerek hatırlıyoruz 

+1 oy
(12,760 puan) tarafından
Kızım yeni doğmuştu ulan 5 sene olmuş neredeyse harbiden. Daha dün gibi halbuki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 51 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tirrek_12 (558 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,361 cevap

37,601 kullanıcı

Kategoriler

...