0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (11,818 puan) tarafından
Kızım 10.5 yaşında .okula gidiyor.benim bu anjiyo muhabbeti olunca Dr dedi ki hastalanma.bu yüzden öğrendiğimden beri kimseyle gorusmuyorum.markete bile gitsem maske takıyorum.kizima yalvardım.oksuren aksiran varsa sakın yaklasma kızım koşma terleme eve hastalık getirme dedim.bu gün eve geldi kan ter içinde.kosmus. şimdi de bana diyor ki anne boğazım ağrıyor burnum akıyor.yalvardim dikkat et diye.bu bulaşıcı olmasa Dr goturdugumde oradaki birinden illa ki bulaşıcı birşey kapacagiz.vallahi yildim her hafta hastalıktan.bir de bu dönemde.ben ne yapabilirim bitki çayı filan yapıyorum vitamin veriyorum daha ne yapabilirim kızlar?

3 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Dr kontrolü ve tavsiyesi ile çocuğa göre hatta kendine görede (az miktar kanda sulandırma etkisi var ) omega 3 kullanabilirsiniz.Oyle 10 gunluk kullanimla değil düzenli kullanimla epey etkili Bu benim şahsi deneyimim bu yüzden paylaşmak istedim.
(4,173 puan) tarafından
Kaliteli bir omega 3 hatta krill yagi içeren
(4,173 puan) tarafından
Kendi doktorunlada konuş sanada uygun gorurse epey etkili
(11,818 puan) tarafından
Tamm canım bir dr goruseyim
(4,173 puan) tarafından
Sana Krilom Omega 3 tavsiye ederim ama anjiyo durumundan dolayı Dr ile konuşmadan sakın başlama
(11,818 puan) tarafından
Yok sormadan başlamam.zaten kullandığım bir çok ilacı kesti
-Reklam-
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Bal sarımsak limon kürü. Hastalık savar kendisi .d Hindistan cevizi yağı, tahin. Bunlar bağışıklık güçlendirir.
(2,322 puan) tarafından
Bu tarif 1 yaşındaki çocuğa da oluyor mu acaba
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Canım öncelikle çok geçmiş olsun . 

Sarımsağı ez balla karistir bir iki damla limon damlat günlük taze yapın tüketin.  .

Instagram kullanıyorsan hastalanmayan çocuk var bak çok güzel tarifler var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 41 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elfkrt (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 105 göst.